Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Plazmacucci #3425 üzenetére

    Nem tudom, én soha nem játszottam partyban (az egyik nagy előnye a számomra a játéknak, hogy szólóban is nyomható, az összes nem szervem tele van a muszáj MP-s játékokkal) és azért haladgatok. Nem talált cuccokkal, vásárolgatok is, de működik. (A nehezítés, hogy hónapok óta halogatom egy trade poszt kirakását, vagyis nulla bevételem van a csencselésből. Most már kénytelen leszek, mert megint dupla-tripla unique-okkal vagyok kitömve. Persze nem BoR, de helyet foglalnak.)

    Nem valószínű, hogy ez a módszer sokaknak bejönne, de én nagyon sok buildet kipróbáltam, most 20 karim van. Ebből három teljesen halott, nem is fogom folytatni őket, már csak plusz tárolóhelyek. A többiből az íjászok még mindig Normal-Cruel között (mindegyiknél mana gondjaim voltak), a többiek már szinte mind Mercin, vagy map szinten. Ez azt jelentette, hogy egy rahedli (később nagyrészt gagyinak bizonyult ) talált cuccból tudtam válogatni a középszinten, mert voltak olyan karijaim, amelyeket nem érintett az overlevel bünti és normális mennyiségű drop esett nekik, amiből lehetett szemezgetni.

    Amivel most játszom pl. (1H+shield Molten Strike Duelist) a legfontosabb cuccait mind találtam - csak nem vele. Elkezdtem, amikor elindult az egyik HC race, meghaltam vele valamikor 17-18. szint környékén, utána aludt. Aztán esett egy Brightbeak, egy másik karimnál meg egy lvl39-es szintén nagyon gyors fejsze, és így már érdemes volt folytatni. Most próbálom a még lemaradt pár másik karimat is felhozni map szintre és inkább 5-8 szint után, ha már nehezen haladok, leállok azzal, amelyikkel játszom és átváltok egy másikra, amelyik hátrébb van. Ennyi játékkal szinte biztos, hogy selffound-ban is találok az ő cuccánál jobbat, vagy a napi mester küldetésekből lesz annyi valutám, hogy vegyek.

    Mindez természetesen Standard-ra értendő. A mostani ligákban nem is indítottam karaktert, mert szerettem volna az eddigieket kiélvezni és adott játékidő mellett vagy ez, vagy az.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák