Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • panda

  tag

  2004.08.25

  Ösztönzően hatott rám kedves sorstársaim sorsa :DDD.
  Itt unatkozom a melóban, újra...
  Nézem a kisfőnök bús képét, remélem történik valami érdekes.
  Történt...
  Winfos kékhalál 2x
  Kellene valami új meló mert itt sorvad a 200-as IQ-m.
  B@sszus, lassan úgy érzem magam mint Algernon, körözgetek az irodában és szeretném szétrúgni a nagyfőnök hájas seggét. Az a nemtelen gazember bulizik és tojik rá, hogy más mit csinál. Jó lenne ha szenvedne az a disznó, hullna ki az összes foga és csak egy maradjon, hogy fájjon.
  Hiába, az ember inkább vegye Svejket példaképnek..., mondjuk ez bejött, mert a barátnőm panaszkodik, hogy rengeteg marhaságot hordok össze.
  Remélem ma nem lesz nézeteltérésünk, a múlt héten jól összebuliztunk, mert nem töltök el vele elég időt. A francba, minden nap nála lógok min.3-4 órát, az mi?
  Hiába na, a lányok már csak ilyenek. Nyújtod a kisújjad, aztán ott állsz a pap elött.
  Kezdem úgy érezni magam mint aki nem biztos, hogy nősülni akar. Nem szeretem a gyerekeket túlságosan és ő persze nagyon is. Emiatt is bulizunk rendesen.
  Az tény, hogy elég szar az élet gyerek nélkül is.
  A franca, lerohadt a telefonközpont, most menjek ugye szerelni... a jó **********.
  Húúú, jó ötletem támadt: elrontom a boss napját, 50%-os fizetésemelést kérek. Tán bejön, vagy én megyek. Remélem holnap még innen írok. Gondolom a pokolban vip-es helyem lesz :O

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.08.26, 8:15 am

  Tegnap este a 14 karátos autót olvastam (már ki tudja hányadx), sajnos nem unom meg a Rejtő könyvek nyálazását, hihetetlennek tűnik, hogy hogy milyen képzelőereje volt. Annyit tudok röhögni csak na. Sajnos manapság nemigen olvasható ilyen humoros regény, filmekről nem is beszélve. Semmi szex, mégis érdekfeszítő. Kár, hogy fiatalon (relatív) elhunyt. Gárdonyi mellett talán ő az egyetlen magyar szerző akinek a műveit mindig szívesen olvasom.
  De mert a melóban vagyok és itt fogok megpusztulni, ideje visszatérni a realításba. Szeretem a munkát, el tudnám nézni reggeltől estig. Sajnos nem osztják a nézetemet a többiek és csúf szavakkal illetnek ha megpróbálom. AZért mint örök lázadó, minden nap harcolok azért a kevés jogért amit cég bácsi engedélyez. Azt hiszem ideje kivenni néhány nap szabit amit majd szunyával meg gépeléssel tölthetek el. Utoljára elég jól sikerült. A francba, csak ne lennék ekkora dög. Jó érzés hogy már 1 órája nem dolgozok csak lustálkodok és gépelek. Hamarosan bezuhannak a főmuftik aztán lesz haddelhadd. Az a k. telefon, ha ne csörögne egyfolytában a fülembe nem is tudom hova lennék. Az elöbb jelentkezett egy Szopos nevű ügyfelünk... nem tudok beszélni vele, mert mindig röhögnöm kell. Szegény csaj, nem is csodálkozom, hogy a tesóját kezelik. Ezzel a névvel én már nem élnék. Szegény kollégám, elment szabira beugrott a kis medencéjébe és eltörte a lábujját. Néhány napja röhögünk rajta már.
  Már néhány perce gondolkozom, hogy mi a f@szt keresek itt, meg mit kellene csináljak, 26 évesen gőzőm sincs. Marhára elégedetlen vagyok majd' mindennel.
  Ha valaki igaszságot vél felfedezni az életben, nem osztaná meg velem is. Nemigazán tapasztaltam ilyesmit (mármint igaszságot).
  Nagyon igaza van Jézusnak amikor ezt mondja: ''Akinek van, annak adatik a bővölködésig. Akinek nincs, attól még azt is elveszik amiről azt hitte, hogy az övé''. Persze egy kissé másképpen kell érteni mint általában a példabeszédeit, de teljességgel átírható az ember életébe.
  Azt hiszem nekifogok dolgozni lássák milyen ügyes vagyok;]. Még el is hiszik a balfékek.
  Az 50%-os fizetésemelésre nemleges választ kaptam. Naná, majd pont nekem ad egy kis pénzt, amikor ő is felvasalhatja. Valszeg hetente rá fogok szállni. Lehet hogy egy hónapon belűl kirúg, de legalább visszafizettem a sok kitolásért. Ahogy Fülig Jimmy mondaná: egyszer majd én tolok ki a fél szemével (vagy valami hasonló).  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.08.26 12:50

  A szomszédban dolgozik a 3 grácia. A főnöknőjükről nem beszélek, de hrau :Y.
  A vörös az jól néz ki, a másik kettőről nem említek. Azért tök jó, hogy nőnemű fiatalok is melóznak erre. Főleg a vörös :P.
  Van néhány kutya is erre, a nagy dög farkas nem akar haverkodni kellene vegyek neki valami zabát. Volt még egy nagy dög fehér nemtommiféle kutya, az megharapta a kolléga seggét, 2x, mind a két felére 1-et, miközben derűsen rohant a klotyi felé. Aztán kiderült, hogy nincs papír. Később a kutya fűbe harapott, szerintem éhendöglött. A kolléga pezsgővel jubilált.
  Még néhány óra szenvedés a bányában aztán haza.
  Milyen jó, hogy megtaláltam az életem párját. Legalább van kivel veszekedni apróságokon. Miért kicsinyesek a nők? (Akinek nem ing, ne vegye magára)
  Hamarosan ráborulok a billentyűzetre és beverem a szunyát. Délutánonként egészen jól lehet itt aludni, de persze a telefonok ilyenkor mindig begerjednek, úgyhogy sz@r. Meg meleg is van.
  Kiszúrtam néhány jó latin közmondást, minden nap írok egyet(ha el nem felejtem):
  Diversas diversa iuvant.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.08.27 10:31 am

  Megint a bányában... azért jó mégis mert a jövő héten szabin leszek :D.
  Úgy néz ki, hogy elestem a jogtanácsolástól, semmi kedvem nincs hozzá, ritka sz@r de jól fizető meló. Kár volt elvégeznem az egyetemet. Inkább infóra mentem volna, igaz, hogy a matek nem az esetem. Talán majd később mégis belépek, hogy legalább legyen jogom a jogtanácsoláshoz :DDD, amit amúgy sem gyakorlok.
  Hiába, az ősök ragaszkodnak hozzá, legyen egy jogász a családban. Hogy minek?, amikor k*ra utálom a jogot. Még én fizessek egy marék dohányt! Éppen most amikor a vidkarit akarom lecserélni. Erről ennyit.
  Az elöbb cserélgettem a ribbont, megbuheráltam és csöpög a tintától, nyugodtan mehetné a rendőrségre ujlenyomatot adni, sajna nem jön le semmivel csak lekopik előbb vagy utóbb.
  Tegnap beszéltem a boss-al, remélem nem orról rám amiért szeretném néha szétrúgni a seggét. Amúgy tényleg rendes srác, neki is megvannak a jó és rossz napjai meg minden. Az egyetlen amiért kivagyok rá, hogy nem harcól eleget azért, hogy a szegény agyonhajszolt :U alkalmazottainak kiharcoljon valami fizetésemelést. Elismerem, hogy ez nem könnyű, de nincs arány a fizetések és a felelőség között.
  Arra gondoltam, hogy talán taníthatnék angolt meg még mittudomén mit, nagyon kell a lé.
  Fiatal koromban megfogadtam, hogy csak olyan melót fogok csinálni ami tetszik illetve kedvem van. Most éppen olyant végzek. Most benőtt fejjel arra gondolok, hogy félre kellene dobjam a gyerekes ábrándokat és ráhajtani a zsé-re.
  Persze igazán sok pénzt crack terítéssel lehetne keresni, de valahogy nincs kedvem néhány évet ülni szőrös cellatársak egyáltalán nem bíztató társaságában.
  Azt hiszem ez volt életem legsz@rabb nyara. Nem mentünk sehova, illetve én voltam egy hetet állatot etetni falun. Már első nap 3 nyulat engedtem ki. Viszont tanúja voltam a macskák (2 db) nem mindennapi megalázásában. Van kinnt egy süldő csirke, ami szabadon van és annyira szemtelen, hogy nem engedi a macskákat enni, hanem odamegy és ellopja a kajájukat. Egyik délután kitettem a macskák zabáját, erre a csirke odament és amikor valamelyik macska akart enni megcsípte az orrát. A kandúr az első csípés után berohant a szobába és nem jött elő késő estig, az nőstény 2x kapott csípést és a második után követte a kandúrt. Annyira röhögtem, hogy elejtettem a söröm és nem volt erőm felkelni a székből, hogy elhajtsam a csirkét. Kár, hogy nem volt nálam v.kamera, most beküldhetném az Animal Planet-re.
  Azt hiszem ideje megszakítanom a monológot. Megyek csajozni a szomszédba :P

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  ... kib@szott egy sz@r hétvégém volt (elnézést a sok csúf szóért). Legalább holnaptól szabin vagyok.:DD Ideje lenne 1 kis gamet nyomatni, meg átmenni a haverhoz még több gamet nyomatni.
  Pénteken este megittam 1-2 manónyálat, ez egy olyan kétdecis koktél, 1 deci vodka + még 1 deci vodka. Mivel még egy sőrt is leeresztettem, nagyon kellemes hangulatban ültem le filmet nézni. Később valamiért fehér feketén ment a film és a hang is nagyon rosszúl hallatszott. Abba is hagytam és inkább nagytakarítást tartottam a gépen. Szombaton délben újrapakolásztam a vinfost (ismeretlen okból kifolyólag nem működött).
  Azt hiszem, hogy elmegyek egy dühterápiára, nagyon jól fogna, mert átlag hetente egyszer kiborúl a bili. Lehet, hogy elkerülhető lenne, ha nem dolgoznék és remeteként élnék egy luxusszigeten.
  Tegnap leúsztam néhány száz métert, jól feldobott, aztán megjött néhány kis patkányképű sz@rláda és enyhén bosszantani próbáltak. Előbb vagy utóbb csak megitatom őket, csak húzzanak jobban fel. Valamikor azon voltunk az egyik haverrel, hogy ki tudja többszőr víz alá nyomni a másikat és ki milyen sokáig bírja. Régi szép idők... utoljára igazán jól sikerült. Akkor abbahagytuk, mert a jobbegyenes indítás nem sportszerű a birkozásnál (az orrom azóta gyönyörűen lapítható).
  Még 1 óra kínlódás aztán megyek úszkálni. Egész jó formába hozott, már nem döglök ki nagyon 100 m után. Azért most is néha tüdőre szívom a vizet, mert a baloldali lélegzés nem az erősségem. A barátnőm (mint exúszó) szebb úszásra oktatni, de nem sok szerencsével. Ő is tudja, hogy a lenyelt vízmennyiség nem arányos a fejlődésemmel. Ma esetleg megpróbálom a pillangót, valszeg megint lenyelek több liter vizet, de zseníroz, hogy nem megy rendesen. Azért maximalista vagyok egyes nem fontos dolgokban.
  Nem állatm be a jogtanácsosok egyesületébe (vagy mi a szösz), elég keményen kellet volna tejelni és nincs értelme kiadni egy adag zsét, amikor inkább veszel a gépednek valamit. Jó lenne besütni egy jobb tv-tunert, de állandó anyagi gondjaim megakadályoznak ebben.
  Asszem nekiállok fordítgatni egy kézikönyvet, tegnapra ígértem és holnapra kapja.
  Nagyon kedvelem azt a közmondást, miszerint: amit megtehetsz ma, azt tedd meg holnapután. Mindig bevállik és mindenki hállás, hogy ennyire törexem.
  Valszeg az ember a legnagyobb állat a földön.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  Kedd 2004.09.07 du.15:33

  ... megint dolgozom. Kurva élet. Néhány hónapja játszom a gondolattal, hogy netalántán gyomorfekélyem van kialakulóban. Most már biztos vagyok, hogy igen. Ma is már kb.4 órája fáj a belem, pedig ettem is. 45 fokos dölési szögben (balfele) próbálom még húzni néhány órát, van bőven munkám nem panaszkodhatom. Ma döntöttem el, hogy veszek egy Club 3D Ati 9800 Se kártyát. Remélem jól döntök, sajnos csak ennyi zsét tudok összeguberálni.
  Jó volt a hét szabi, sokat dögöltem meg gémoltam, még festettem is néhány napot. Elég jó volt, ha a festést nem számítjuk.
  Megint kitolt velem ez a kb nyomtató, alig fordultam el, rögtön elb. egy csomó szállítólevelet.
  Megint egyedül otthon :DD, az őseim leléptek 2 hétre. Kezdődik a buli... csak a belem ne fájna. Egyre nagyobb dölési szöget veszek fel, de nem használ, asszem kidobom a taccsot is. Most rohanok a klotyira.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  megvolt :O
  kellene vegyek valami rágcsálni valót, a sav rágcsálja a torkomat (de komolyan).
  Úgy látszik ideje elmenni a dokihoz. Azért mégis jó volt, visszatértem normális testhelyzetbe, már kevésbé marcangol a fájdalom. Kellene egy önsajnáló verset költsek, egyesek szerint tehetségem van hozzá. Nem a versíráshoz, hanem az önsajnálathoz.
  Nagyapám még anno domini tanított néhány jó kis sírfelíratra: ''Nyugodjon a hátán, járt eleget a lábán''. ''Itt fekszem én, olvasod te. Olvasnám én, s feküdnél te''. ''Béke poraira, sz@r a fogaira''. Sajnos a sírjára egyik sem került fel, talán majd az enyémre.
  B@sszus, kicsit elhamarkodott voltam az előbb, megint indul a lift felfele expressz sebeséggel. Remélem, holnap megint leszek.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.09 de

  Tegnap mégis éltem és erre jártam dolgozni. Nem volt egy nagy szám, de délben elmentem egy interjúra, angolul cseverésztünk. Beléptem, megigazítottam a f@rkamat és kedélyesen érdeklődtem a kővvé meredt titkárnőtől, hogy jó helyen járok-e. Gondolom a ruhám nem felelt meg az elvárásoknak, mert a melóból lógtam éppen, sem öltöny sem ing nem volt rajtam. Azért a szürke póló és a szürke bő nadrág megfelelő volt. Leültem egy székre, ami meghatóan recsegett alattam pedig 72 kg vagyok csak. Behívott a boss aztán kérdezte, hogy mit változtatnék az irodában, én bevalottam, hogy szűk két ember számára, a falat újra kellene festeni és nem elég világos az iroda. Nem gondoltam volna, hogy az igazmondás hasznos lehet, de úgy látszik most bejött. Még röhigcséltünk a lányokkal meg a bossal aztán elhúztam. Kb. 1 óra múlva felhívtak, hogy a megnyerő természetemmel és kiállásommal (a deltáimat meg a gyönyörű mellizmaimat nem említette a csaj :((() megnyertem a szívüket és felvettek.
  Csíz, van új melóm :DD:DD:DD. Hogy pofára esik a főnök ha hétfőn beszambázok az irodájába és benyújtom a lemondásomat, így fog csinálni: :Y. Hát tutira ki lesz akadva mert az egyik legrégebbi és legfontosabb emberét veszti el. És miért? Mert nem ad fizetésemelést már egy éve!!!:(
  Sajna nagyon összehaverkedtünk a kollégákkal és fájó szívvel megyek el. AZ átlagéletkor itt kb.35 év. A köv. helyen 26 év és tele van csajokkal:U. Amúgy az állás neve link kereső. Nice job, huh?
  A belem sem fájt már, de akkor megkínzott rendesen, este 9 utánig fetrengtem otthon. Még nem is gépeztem, ami a komoly betegség jele lehet. Most már oké.
  Kezdek megéhezni, ideje zabálni valamit.

  off
  Én egy Panda vagyok.
  Kedvenc foglalkozásom a húsevés, pandahölgyek stírölése, gémolás meg lustálkodás. Esetenként az úszás meg a súlyemelés, esetleg aerobik de csakis pandahölgyek társaságában. Szőröm a pandáktól eltérően vörös, fehérrel.
  on

  Ez csak egy megjegyzés volt. Utánna kell kérdezzek, hogy van-e még a fórumon link kereső, hátha kanék tippeket tőle.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.14 de
  ...szar nap ma nincs kedvem dolgozni. Az igaz, hogy általában soha nincs kedvem dolgozni.
  A jövő hétfőn megyek betegszabadságra mert jelenésem van az új munkahelyemen. 8 nap próbaidő. Ideje nekiállni az angol tanulásnak. Most festik a leendő irodámat. Úgy hallottam, hogy vagány kolleganőm lesz :U. Mégis szép az élet.
  A felmondásomat még nem adtam be, várok vele még 2-3 hetet.
  Tegnap arról tárgyaltunk a barátnőmmel, hogy hány gyerekünk legyen. Szerintem tök felesleges eről dumálni, max 1 gyereket akarok. Ő még 4-et is elképzelne. Persze, a lányoknak nem tudnak reálisan gondolkodni ha gyerekekről van szó. Jó, hogy nem 8 gyereket akar. Meg is gondolnám, hogy elveszem-e feleségül.
  Persze én is önző vagyok, mert nem akarom múlandó fiatalságomat gyerekneveléssel tölteni. Tegnap este hazafele menet nagy baromság jött be: a gyerek az egy szükséges rossz. Na persze, hogy nem az, de szerintem akkor 2 gyereknél nem akarok többet az biztos. Még az is lehet, hogy az első után vazektómiát csináltatok és akkor megnyugódhatok. Szerintem az első szülés után jó sokáig nem akar majd másik gyereket.;]
  Nekiálltam Garfield képregény nézegetésének, csuda jó. Azt hiszem mára már megvan a tendőm. Aztán hazamegyek és alszom.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.14 du

  Már jó este van; ma felhivtam az egyeteme és megtudtam, hogz holnap van vizsgám. Nagzon boldog lettem, mert azt hittem, hogy lemaradtam róla.
  Különben ez is ritka sz@r nap volt, főleg az este. Megint összekaptunk a kedvesemmel, természetesen, azért mert megint a gyerekekről volt szó. Nem akarom megsérteni a nőket, de ha egyszer a fejükbe veszik, hogz nekik gyerek kell, akkor másról sem akarnak beszélni csak arról. Nem képes megérteni, hogz én a köv. 2-3 évben nem akarok gyereket. Ha rajtam múlna, akkor talán még 5 év múlva sem. Nem tudom mit esznek az emberek a gyerekeken. Baromira nem. Valszeg az is baj, hogy egyke vagyok, de olzan nehéz megérteni, hogz én nem tervezek gyereket. Lehet, ha sokat veszekszünk, akkor inkább nem nősülök meg. A házasságot is kezdem egy nagy ... tekinteni. Lehet, hogy agglegény leszek? Azt hiszem, hogy talán igy lenne a legjobb. Nem kötődnék senkihez, nem kellene olyasmit csináljak, aminek nem látom értelmét, és végre a tudománynak élhetnék (meg a gépezésnek meg a kirándulásoknak meg a munkának). Persze csak nagyon sok mindent szeretnék csinálni, de nem akarok világmegváltó terveket szövögetni. Ahoz túlságosan lusta vagyok.
  Szerintem nagy marhaság olyan tanácsot adni valakinek, hogy az esküvő után neki kell állni a ''gyerekcsinálásnak''. Ettől kib@szott hányingert kapok. Nincs lakásunk, nincs még egy jól kereső melónk sem, de a gyerek az kell. Védekezni meg bűn Isten ellen. Ettől kapok én hülyét, meg a gyerekektől.
  Nem ez az hely, ahol szeretnék nagyon sok csúf szót mondani, ezért inkább nem mondok semmit. Intelek titeket vigyázzatok.
  A francba, holnap megint kell melózni. Ideje lefeküdni.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.20 de 9:30
  ''Happy-happy, joy-joy, happy-happy joy-joy'' - ez a Happy-Happy joy-joy song a Ren & Stimpy rajzfilmből. Éppen az új melóhelyemről írok. Hivatalosan még a régi cégnél dolgozom, most éppen két hét betegszabadságon vagyok akut gyomorfekéllyel. Sajnos van benne valami igazszág is, szerdán megyek majd gyomortükrözésre. Ez nagyjából olyan lesz, hogy elötte nem ehetek és ihatok :O 8 órát, aztán befújnak lidokaint a torkomba meg széppen összegomolyodok, lehajtom a fejemet és ledugnak egy kurva nagy szondát a torkomba le egésszen a gyomromba. Jól megkínoznak aztán mehetek a túróba. Nem várom, de muszáj menjek. Még nem dolgoztunk semmit, kávéztunk az erkélyen, meg dumáltunk. Hamarosan meghozzák a gépeinket aztán neki pakolászni a drivereket meg a cuccokat. Hű de várom már. Király!!!!! Holnap még írok, lássam mik történnek a mai napon.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.24 du

  Nnna, vegre megint irhatok egy picit. Sajna most eppen nincs kedvem magyar karaktereket hasznalni, egesz heten csak angolul irogattam es nagyon belejottem.
  Tok jo ez a melo, rengeteg levelet kuldok ki mindenfele. Hiaba na, aki webmester annak egyeb dolga sincs ;]. Nem konnyu a melo, de ha arra gondolok, hogy infosnak 2 ora melo (unatkozas es kavezas:DDD) utan ugy asitottam, hogy szakadt le az alkapcsom, most 8 ora utan is fitt es ude vagyok. Kivancsi vagyok, hogy 1 honap mulva is ezt fogom irni, vagy vinnyogok, hogy hulla vagyok.
  Nagyon jo kollegaim vannak, egy csomot ismertem egy keveset, most ha megtartanak akkor talan meg jobban is. Meg probaidosnek erzem magam es rajtam all, hogy vegleg itt maradok, vagy repulok. Szeretnek maradni, mert nagyon jo itt es a melo sem unalmas. VAlojaban csak tegnap meg ma dolgozxtam egy kicsit kemenyebben, eddig nem volt gepem, de figyeltem mint egy lecsapni keszulo keselyu (vagy akarmi).
  Lehet, hogy holnap is bejovok, de lehet, hogy aludni fogok. Mar napok ota mind csak a melorol almodok es elegge kiborit.
  Most happy vagyok. A fonok mondta, hogy a jovo heten szerveznek egy Wellkome Party-t nekunk. Meg egy csajt is felvettek es valszeg meg 2 ember lesz a nemet site-okra. Mi vagyunk most vagy 4-5-en az angol siteokra. Tegnap es ma mind csak a real estate siteokat bongesztem es valszeg a jovo het vegeig ezt csinalom.

  Most megint fogok neki megirni nehany levelet, aztan spuri haza.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.27 de 13.25

  Megint meloba... De nagyon szeretem. Ma beneztem a regi munkahelyemre, ahonnan nem mentem meg el hivatalosan es be sem jelentettem ezt a szandekomat.
  A mult heten jo hogy hianyoztam, megjott a vezetoseg pribekje, lezarta a gepeket, letorolte a ''ketes'' programokat stb. Meg jo, hogy levedtem a meg tobb ketes programomat es nem tudtak belenyulni :DD.
  Elvettem a cseszemet, bejelentettem, hogy meg mindig nagyon beteg vagyok :DDD, aztan jottem dolgozni.
  Tok jo ez a melo, nagyon jo tarsasag van itt, az atlageletkor kb 25-26 ev, tehat tok kiraly.
  A gyomortukrozest meg halogatom, semmi kedvem magzatpozban fetrengeni egy K. nagy szondaval a szamban.
  NAh, allajk neki melozni.
  Igaz, fel kellene iratkozzam ujra az on-line Garfield kepregenykuldo szolgalatra.
  Ajanlom mindenkinek, nagyon jok!

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.09.28 kedd du 15.35

  Sz@r nap ez a mai. Mindenki osszeveszett a cegnel mindenkivel, kiveve engem en immunis vagyok az ilyesmire. En csak a menyaszsonyommal veszekszem egyfolytaban. Az sem semmi.
  Ma kellene menni bulizni, de semmi kedvem sincs mar. A francba, tele van a hocipom mindennel.
  Lehet elmegyunk es beszivunk egy paran. Szerintem jo otlet. Most egyedul megyek, aztan ha jo lesz, akkor legkozelebb megyek a menyaszonyommal. Ez csak olyan ceges buli, de lehet, hogy jo lesz.
  Altalaban sz@r ez a mai nap, biztos azert, hogy nem megy eleg jol a net es nagyon sut a nap es nagyon meleg van. Alig latok valamit a monitoron, a francba. Remelem, hogy nem ejtek sok helyesirasi hibat, mert arra kenyes vagyok. Nem nagyon csak egy kicsit.
  Hurra, megjott a felho, azt jelenti, hogy hamarosan nagy eso lesz. Caak igy tovabb... na mostmar jobb, megint kezdek latni.
  Eppen Sinead O'Connor bombol a szomszedban, kb 1.5 m-re tolem. Ideje mast tenni.
  Meglett, most Nick Cave es Kylie Minogue zajonganak, de ez mar jobb. Ideje enekelni nagyon falcs hangon.
  Mar a Dirty Diana(M.Jackson) enekel, nem is rossz, par eve nem hallottam.
  Ok ideje menni magass terdemelesben a dokihoz, remelem ott van meg.
  Lehet, hogy kiveszek meg 2 het betegszabit, az olyan megnyugtato.
  Remelem jol telik majd a buli.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.10.02 de 0.32 szombat

  Nem eppen rossz az elet, a gep elott ulok bent a cegnel, ugye uj fiukent meg kell tapasztalni ezt is. A szomszed szobaban a festok eppen most festik a fonok iriodajat. Duhos vagyok, mert elfelejtettem az admin paswordot es kenytelen vagyok szereny userkent tengetni az eletemet. Felhivtam az elobb a havert, de letette a telefont, mondjuk igaza volt, ejszaka kozepen felkelteni egy passwordert... Biztos anyazott, mert a baratnojevel van biztos. A kis kejenc... en meg itt logatom a mogyoromat reggel 9 oraig ameddig felvaltanak. Remelem ezert a feher ejszakaert adnak valamit. Habar egyszer kerdeztem egy havert, hogy o mit kapott mikulasnapra (hulyen hangzik mi?), erre azt valaszolta nagyon pesszimistan, hogy: ''Orvendek, hogy nem szoptattak meg, nemhogy kapjak is valamit''. Ez kb 6 eve volt, de ha eszunkbe jut mindig rohogunk egy felorat.
  A festok becsuktak a fonok irodajaban az ajtot, remelem nem nemi eletet elnek, mert ez nem zavarna kulonosebben, de mind a ketto fiu...
  A fiuk figyelmeztettek, hogy most itt az alaklom, felhivhatnam az egyik szemrevalo kolleganot, hogy segitsen vigyazni az irodara. Attol tartok, ha a csaj itt lenne, akkor tolem elvihetnenek mindent, mert ki tud figyelni masra is. Itt a webcam is, ha megjon, akkor adom az url-t, eloben nezheti akarki. Igaz is, ideje hivni a messengeren, hatha unatkozik es segitenek neki elutni az unalmas ejszakat. Persze csak viccelek, hiszen en huseges volegenyjelolt vagyok...
  Megint a baratnom haragudt, hogy fontosabb a munka mint o. Ez van, a francba ahelyett, hogy orvendene, hogy ilyen szorgos vagyok, meg o all az erdo felol. Milyen igazsagtalan... Ezek a nok, az ember kiadja a lelket, hogy valamit felmutassosn, erre azert morrog, hogy nem toltok eleg idot vele.
  Lehet, hogy megis meggondolom magam es nem nosulok, ha minden este morgas lesz .... helyett.
  Nnnna, ugy latom kesz az egyik szoba... meg van egy par, de remelem reggel 9-ig nem fejezik be. Nincs kedvem rendet rakni meg felmosni.
  Huu de almos lettem, igaz sort iszom kozben, ne felejtsek el szolni a festoknek, hogy ha befejeztek koltsenek fel. Ja, persze azert vagok itt, hogy felugyeljek. Ezert nem mentem bortonornek, mert tul lusta vagyok a komolysagra.
  Erdekes, hogy 2 hete dolgozom,a masik munkahelyemen nem jelentettem meg be, hiszen remelhetoleg betegszabin leszek meg 1-2 hetet. De S.O.B. vagyok.
  Igaz is, ket het alatt az atlag munkaidom nem 8 ora volt, hanem 10. De rendes vagyok, egesz nap linkkeresek es meg maradok is, hogy meg tobb linket csereljek. Nem tudom neztetek-e, de a prohardvernek egesz szep Google PR-je van. Ha nem csal az emlekezetem 6-os talan? whatever. Ugyis csak irok ossze-vissza. Az a kocsog nem hiv vissza, hogy mondja mar az admin passw-t. Utalom, ha userkent kell egy gepre bejelentkezzem. Ilyenkor losernek erzem magam.
  Na ideje leengedni a faradt olajat.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.11.05 Péntek du.17.45

  Visszatertem.
  Nemigazan tudnam elmondani mi is tortent az elmult bo honap alatt. Sok melo, idegekedes, bucsuparty, veszekedes meg ami belefer.
  Azert megprobalok legalabb 2-3 naponta leirni valami jot. Sajnos az elmult honapban nem tortent semmi jo. A jo francba... Azert nem gondoltam volna, hogy ennyi problemam lesz ilyen rovid ido alatt. Na mindegy, minek vinnyogok itt? Elek (meg), egeszseges vagyok (kevesbe), van menyasszonyom (allandoan veszekedunk), van munkam (allandoan melozok), akkor meg mit sirok. Igazan tehetsegem van sokat irni es keveset mondani. Olyan vagyok mint a pap: bort iszok es vizet predikalok. A pillanat kedvenc dalja a Tankcsapdatol a ''Be vagyok rugva''. Van benne igaszsag, igaz, hogy erre akkor jottem ra, amikor tenylegesen be voltam allitva. Na jo nem estem le a szekrol, de majdnem :). A fekelyem komolyan orult a nagymennyisegu tomenynek, utanna ket napig leginkabb magzatpozban fetrengtem es atkoztam az italt. Igy jar az aki moho. Vagyis en.
  Ezek a nok, nem lehet nelkuluk elni, de veluk sem. Milyen jo lenne, ha egyszer megertenek, hogy nem megvaltoztatni kell az ifjut, hanem elfogani. Nem olyan nehez, azt hiszem. Persze, ha az ifju sorozatos cseszegetesnek van kiteve, akkor elmegy minden kedve meg a nosulestol is egyebb dolgokrol nem is beszelve. Akkor meg ki a hibas? Persze hogy en!!! Hogy erre csak most jovok ra... Egy nagy fraszt!!! Majd ha fagy!!! Erdekes modon a no sohasem hibas, hogy is lehet ilyesmit hinni.., hiszen ok a tokeletesseg megtestesitoi.
  Kedves holgy forumtarsaim, az vesse ram az elso kovet, aki sohasem probalta megvaltoztatni a baratjat. Na ugye, hogy mely csend a felelet? Konyorgok, fogadjatok el minket olyannak amilyenek vagyunk...
  Kedves ferfi forumtarsaim, itt az ido, hogy ne legyunk nyulgerincek; ki kell allni azert ami a mienk es harcolni kell erte, maskepp hogy nezel reggelente a tukorbe? Egy besz@ri ficko fog visszanezni ratok, akin a koraven rancok es feher hajszalak mar megjelentek. Ha az onbecsulesed es az eletkedved a foldon van, akkor itt az ideje, hogy felemeld a segged es a tettek mezejere lepj.

  Itt az ideje, hogy lelepjek.


  Es vegezetul: beszeljetek meg azt amit megtudtok, mert maskepp

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.01.31

  Hosszu hallgatas utan visszatertem. Nem vagyok boldog. Mar a prohardvert sem latogattam eleg reg nemhogy meg irjak is valamit.
  Az utobbi felev tele volt minden sz@rral es ha igy megy tovabb, akkor hamarosan elpatkolok.
  Eloszor gyomorfekely most mononucleosis :(. Szakitottunk a menyaszonyommal 4 ev utan (tegnap). Aztan a mult heten meghalt az elso baratnom autobalesetben. Aztan csutortokon meghuztak a vizsgan. 2 het mulva megint szivni fogok. Tehat tok jol erzem magam. Kerdem magamtol, hogy meg mi johet? Pillanatnyilag szet vagyok esve, de teljesen. Szeretem a baratnomet es most elveszitettem. Nem tudtam aludni semmit az ejjel csak vinnyogtam a szobamban. Ezen nemigen tudom tultenni magam. A francba a szar eletbe. Meg van cseszve a majam is. De mar tegnaptol kezelesbe vettem, ugyhogy ha szerencses vagyok, akkor meg iden eldobom a pacskert. Ma is megyek alkoholizalni a haverhoz, aztan probalok minden nap melo utan annyit inni amennyit csak lehet. Szerencsere jol keresek, ugyhogy remelem szerencses leszek. Tele van a hocipom mindennel. Remelem megis beno a fejem lagya, de most nem akarok semmire gondolni. Mar nincs celom. Vazze, de utalom az eletet. Valszeg alkoholista agglegeny maradok. Ennel jobb otletem nincs most.
  Majd lassam holnap mi lesz. Apropo vissza kell menjek vervizsgalatra, hogy mennyire vagyok.... Szerintem holnap nem leszek valami jol. De kit erdekel...
  Mindegy. Majd holnap is lesz 1 nap es holnaputan is. Nem en vagyok az egyetlen akinek osszejonnek a dolgok. Talan meg 1 klubbot is alapitok es a klubtagokkal hetente 1-2X leisszuk magunkat. Nem is rossz otlet. Ezt meg megfontolom. MAjd holnap meg irok, mostmar van idom ilyesmire is. Legalabb vissza tudom olvasni az eletem utolso elb@szott reszet.
  Fel a fejjel, lesz ez meg igy sem :)

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  Hu vazze, de eltalaltam : Our choises define us, sometimes doom... Kellett 4 honap, hogy erre is rajojjek. Damn...

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.02.02. Szerda

  Tegnapelott nagyon szomoru voltam, de tegnap mar nagyon jo volt. Ma pedig megjobb. Igaz, hogy reggel megszurt a doki es most fel van dagadva a venam meg faj, de sokkal jobban erzem magam es az eletkedvem illetve a jokedvem toretlen. Ugy hataroztunk az ex-menyaszonyommal, hogy baratok maradunk es mindig segiteni fogjuk egymast. Megbeszeltuk, hogy ugyan nagyon szeretjuk egymast, de mostmar csak baratkent. Nem tudom mennyire fog ez osszejonni, szomoru tapasztalataim vannak az eddigi szakitasaimbol :((, igaz, hogy akkor nem tudtunk megbeszelni semmit es azota sem beszulek egyikkel sem s ok sem velem. Azert jol megvoltunk 4 even keresztul es nem felejtjuk el a nagyon sok szep egyutt toltott idot.
  Most megint dohanyzom amiota szakitottunk es iszok is eleg sokat minden nap, de ez csak atmeneti allapot. Mar nem faj a szakitas csak szomoru vagyok, hogy veget ert egy szep kapcsolat. Hiaba na, nem tudtunk ugy osszecsiszolodni es emiatt sokat veszekedtunk. A lenyeg az, hogy mind a ketten tovabb tudunk lepni es ennek igy is kell lennie. Lehet, hogy 1 kicsit tulsagosan gyorsan tultettem magam, de az elmult honapi huzavona nagyon megviselt mind a kettonket. Jo, hogy jozanul atgondoltunk mindent es ugy dontottunk, hogy nem tudunk egyutt lenni. Szep volt az utolso beszelgetesunk es hamarosan meg talalkozunk, hogy elintezzuk a maradek dolgokat.
  Nem is rossz ujra szabadnak lenni, mar kemenyen tervezem a nyaramat es azt hiszem, hogy nagyon jo lesz. Az utolso nyaram csapnivalo volt es kirandulni sem voltunk sehol. Most majd mindent bepotolok es jol fogok szorakozni egyedul vagy valakivel.
  Elvegre elottem az egesz elet es csak most lettem 27 eves. Szeretek dolgozni, eleg jol keresek es szeretek egyedul lenni. Meg persze bulizni, inni, bagozni, flortolgetni es ami belefer.
  Meg ugy nez ki osszejon egy melo, heti 2-3 ora vagy ahogy eppen van munka es nagyon jol fizet. Dollarban es nem adozik :DD . Minek allam bacsinak adni abbol a penzbol amit en keresek es nem kapok semmit tole. Sem szeretetet sem segitseget, csak kotelezettesegeim vannak. Nyugodtam mondhatom, hogy azt uzenem allam bacsinak vagy neninek, hogy ''terdre es szeress''. Meg katonanak is kellene menjek, de azt varhatjak. Hatarozottan utalom az ilyesmit.
  Asszem jo lenne dolgozni, mert ket napja leginkab kaveztam es bagoztam a konyhaban es a munka csak allt.
  Tegnap volt egy ujabb unalmas gyules, hogy mennyire unalmas el kell mondanom, hogy az utolso elotti gyulesen elaludtam es a fonok kellett hangosan megjegyezze, hogy ''koltsetek fel Pandat!!!!!'', aztan jott a kov. kerdes, hogy ''te most min dolgozol?'', meg jo, hogy emlekeztem, hogy mit is kellene csinaljak es kapasbol nyomtam a sodert, es meg 50%-os fizetesemelest is kaptam. Tehat minden jol megy munkafronton csak neki kellene mar alljak, mert 2 oraja allok.
  Tegnap sorozatban a harmadszor is sikerult beszivni, de azert hazaertem megha alig-alig. Nem mondtam a dokinak, hogy milyen sportosan iszok, mert meg nem szabad a majam miatt. Ma megkerdeztem, hogy mikor ihatnek egy kicsit, de rohogott egyett es azt mondta, hogy a holnapi vereredmenytol fugg. Ez elszomoritott, mert a sok ital lehet, hogy befolyasolja az eredmeny hitelesseget es meg kepes eltilatani az alkohol elvezetetol hosszabb idore. A jo es a rossz tusakodott bennem, hogy igyak-e vagy ne? Aztan a jo gyozott :U... jo ha az ember iszik, de csak sokat. Hogy Rejtot idezzem: ''Mehar szeretett inni es csak akkor hagyta abba, amikor elajult'' :))
  Tegnap meg felkoszontottek a cegnel, mivel szulnapkor otthon dekkoltam, de tegnap bepotoltak. Tok jol esett, es kaptam jo cuccokat. Virag :), egy faszobor egy uzekedo parocskarol ;], papirusztekercs meg ami nagyon tetszik egy fuves pipa szep faragassal. Igaz, hogy nem a faragason van a lenyeg :DDD.
  Ok, ideje dolgozni, mert az angol fonok felszolito levelet irt a kolleganak es nekem, hogy mit csinalunk, mert nem latszik, hogy dolgoznank mar 1 honapja. Hat igaza van, mert kb azota nem dolgozunk :)) es erre mind magatol jott ra .:C.
  Apropo fonok, az ex-fonokommel jol osszehaverkodtunk es mar nala is beszivtunk egyszer alaposan.

  [Szerkesztve]

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.02.04 Pentek

  Hogy utalom a penteket, el sem tudom mondani. Meg a fu se no, igaz, hogy hetfon se. Marcsak ilyen az elet. Tok lusta vagyok es ma meg lenne fizinap is. Remelem, hogy lesz belole valami. Kellene valami kajat rendelni, mert lassan ehenhalok. Azert nem rossz itt, azert fizetnek, hogy netteljek 8 orat. Igaz, hogy en tobbet szoktam, de egy kis tulora senkinek nem art, foleg, ha a sok bagoszunet miatt nem tudja elvegezni a munkajat :).
  Amugy megvagyok, de nem ugy mint Afganisztan (megb@szva). Remelem, hogy nem cenzurazzak ezt a reszt.
  Lassacskan mindjart 1 eve vagyok a prohardver lelkes tagja. Nem mindha erdekelne valakit is, csak ugy mondom.
  Szegeny kollega akivel 1 irodaba dolgozunk, ma mar nem birta cernaval es elsirta magat 2 honap utan, hogy utalja a sok metalt amit hallgatok. Mit csinaljak, ha csak ilyen zenevel tudok dolgozni. Azert feltettem neki mindenfele zenet, hogy megnyugodjon, igazan rafer mert problemai vannak es a sok metaltol elegge pesszimista lett. En nem, mert en mindig ilyen vagyok.
  2 het alatt ket titkarnonk volt. AZ elsovel nem talalkoztam mert otthon dogoltem 2 hetig (lasd feljebb), de allitolag vagy 2 m magas volt, randa es buvalb@szott. Nem is beszelt senkivel, csak a fonokkel, mas foldi hallandonak alig akart koszonni. A mostani legalabb jol nez ki, de ez is alig akar koszonni es 3 napig senkinek sem koszont csak a fonoknek. Mar keszultunk megkeseriteni az eletet, amikor megis elkezdett rendesebb lenni. Amikor idekerultem, akkor volt egy tok cool titkarno, egyfolytaba feljart hozzank napot lopni meg cigizni. De elment vagy 2 honapja.
  Kezdem erezni, hogy ideje no utan nezni, nincs mit ucsorogjek a mogyoromon, mert mar tultettem tobbe kevesbe magam a szakitason es az eletem elb@szasan, tehat ideje valamit csinalni.
  Apropo, az aszisztensno ugy megszurt, hogy 2 napig alig tudtam begorbiteni a karom, azt hiszem, hogy atszurta a venat, mert eredekesen megdagadt es mindenfele er latszott meg piros foltok. Elegge lestrapalt lettem miatta. Azert tegnap kianalizaltak az eredmenyeimet es a doki megallapitotta, hogy mar sokkal jobb mint volt, most alig ket ertek rossz, igaz, hogy mind a kettonel 6X-a a normalis erteknek, de majd javul. Eddig 6-bol 4 eredmenyem volt olyan, hogy a fejehez kapott amikor meglatta. Mind a negy eredmeny 8-12X volt a normal maximalis erteknek.
  Megvigasztalt, hogy mostmar ihatok, de nem olyan sokat, hogy beessek az asztal ala. Nem vallottam be neki, hogy 3 napig majd' az asztal alol szedtek ossze. Minek elrontani a jo hangulatot. Es persze mar nem vagyok fertozo sem, ami a legjobb hir volt. Ami viszont elszomoritott, hogy nem szabad sportoljak meg 2 honapig. Kivancsi, hogy a szex a sporthoz tartozik, vagy az ok? Szerintem megreszkirozom. Legfoljebb boldog ifju eveimben szolit el a halal. El fogok menni ezentul hetente 1-2X uszni, mert unom a tespedest.
  Mintha megszallt volna a muzsa, mind enekelek es szep kifejezeseket hasznalok. A kollegak mondtak, hogy azert ami sok az sok, jo lesz, ha nem pofazom annyit mert megart az egeszsegemnek. Ugye, hogy milyen kedvesek? Mondtam nekik, hogy ha nem tetszik, akkor menjenek a (es itt sok es alpari szot mondtam nehany percen keresztul) es azt is hozzatettem, hogy falhozvagom es megrugdosom oket ha sokat pofaznak nekem itt. Ebbol is latszik, hogy nem vagyok agressziv ember es a jolneveltsegben sincs hiany.
  Talan ideje lenni dolgozni is valamit, mert mar vagy 4 oraja szunetelek. Ez a pentek. Ja, es holnap dolgozom de csak nehany orat es sajat joszantambol.
  Ha jol meggondolom, el kellene mar menni valamit meginni, mert 2 napja szaraz a gegem es ez arthat az egeszsegnek.
  Na most jottek a penzzel, kiderult, hogy egyikunk nemkap fizit, de nem azert mert lopja a napot meg ki tudja mi mindent, hanem mert nem vettek fel eleg penzt a bankbol. En megis kapok, mert az egyik kollega lelepett, ugyhogy gyorsan rendelunk nehany pizzat. Sorert meg lemegyek a kozeli kozertbe.
  Megis kezd szebb lenni ez a nap. Ma kellene vegyek nehany cd-t is meg toronyorat lancostol.
  Arra gondoltam, hogy nyaron elmegyek Horvatorszagba legalabb 1 hetre, pont akkor amikor az eskuvonk lett volna. szerinetm jo otlet, de ideje utannajarni a dolgoknak. Ahogy szamolgatom egyere inkabb ugy erzem, hogy meg kellene kerjek valami fizetesemelest, mert az passzioim minden penzemet felemesztik. Ide sorolnam a rengeteg bagozast, ivast meg folosleges dolgok vasarlasat es fizeteset mint az elelem, berlet, adosag stb. Jo lenne, legalabb az egyiket nem fizetni, leginkabb az utobbit.
  A legjobban a kp-t szeretem, mert azt azonnal el is kezdem kolteni mint peldaul most.
  Itt az ideje, hogy elinduljak sorert, ha jol szamolom, es meg dolgozom vagy 6 orat, akkor az min 6 sor, ehez meg hozzajon a megrazkodtatas, hogy a fizinek csak a felet kaptam ki, amit csak ujabb 2 sor hoz rendbe, meg meg nehany, hogy ilyen sokat dolgozom ma es meg holnap is. Ja es persze a tegnapi sikeres vizsga oromere is kellene nehany, de mar nem is reszletezem.
  A lenyeg a tegnapi vizsgan, hogy annyit tudtam, hogy irjak le helyesen a nevet az egyik szakinak es kb annyi volt. Ugy ertesultem, hogy ez eleg is, hogy atmenjek. Szokasomhoz hiven, most is tevedtem es 4 kerdes volt megadva, amirol persze fogalmam se volt. Azert az egyik kerdesben ott volt a szaki neve es a tanar hozzatette, hogy aki nem irta le helyesen a nevet, azt elvagja. Azt persze jol leirtam. Megneztem a netten, mert gozom se volt rola. Amikor a tanar latta, hogy mindenki csak suketen bamulja a falat meg ot, erre megszegyelte magat es kiment. Amikor visszajott vagy 5 perc mulva megjegyezte, hogy mostmar remeli, hogy mindenki irt egy atmenot, ha nem, akkor o ott helyben fobe lovi magat. Nagyon elkezdtunk rohogni, mert majd' egyikunknek sem volt meg az atmenoje addig. Amikor meglatta, hogy milyen marhak vagyunk lesutotte a fejet es eltakarta a szemet. Azert ha tartozkodoan is, de megszeretem 3 kerdesre valaszt, es nagyon randan lekormoltem egy feloldalnyi szoveget, ezzel biztositva magam. Meg arra is volt idom, hogy a mellettem es a mogottem levot kihuzzam a szarbol.
  Persze, a jovo hetre mindenfele hulye projektet kell kesziteni es tanulni, de nem hiszem, hogy kedvem lesz erre, hogy miert? Mert megszereztem egy jo kis projektet, meg az ex-menyasszonyom csinalta es ideadta a heten. Azert mert szakitottunk, nem szakitottuk meg a baratsagot. Igy kell szakitani barataim! Igazan nagyon rendes lany, kar, hogy nem voltam hozza olyan jo mint amilyent o megerdemel. Mindig a szivemben fogom hordozni.
  Na a pizza megrendelve, sorert meg lement az egyik haver mert en itt irok mint az orult. Szegeny azt hitte, hogy dolgozom es nem mert zavarni :DDD
  Akkor most ideje egy ujabb szunetnek, mert mar irtam eleget.
  Love and Peace

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2004.02.14 Balint nap este

  Igaz, hogy megigertem, hogy minden nap irok, de ez vajmi kevesszer jon ossze :)
  Mar csak az vigasztal, hogy hamarosan megyek alkoholizalni. Hiaba na, akinek elcseszett az elete az ne akarjon sokat.
  A mult het eleg gyorsan eltelt, sajnos minden nap valami rossz hirt hallottam vagy rossz tortent velem. Kezd tele lenni a hocipom es kerdeztem magamtol, hogy mi lesz ha tovabbra is ennyire rohadt lesz ez az ev.
  Francos elet, ma Balint napjan a meloban ucsorgok reggel 7.30-tol es nincs kedvem hazamenni. Amiota free vagyok 2 hobbinak elek leginkabb: pia, cigi, most kezd felzarkozni hozza a munka is. Nagy balek vagyok, hogy szombat delutan bejottem dolgozni annyira utaltam otthon ucsorogni, mert a TV-ben kimondottan romantikus filmek voltak. Gepezni meg nem volt kedvem, mert a heten figyelmeztettek, hogy alaposabban alljak neki a melonak es igazuk volt, mert nemigen ment a munka. Hat szombaton este kesoig itt rohadtam es dolgoztam.
  Ami jo volt a mult heten, hogy volt ket vizsgam es mind a kettot sikeresen vettem. Nem tanultam abszolut semmit es a projektemet is masoltam. Igy megellek a jeg hatan is. Csak eppen a jegyeimet nem tudom es kivancsi vagyok, mert biztos, hogy elvagtak leglabb 1-bol. Ilyen az elet. Azert van az egyetemnek honlapja, hogy ne tegyek ki ra a jegyeket. A marhak.
  Ma rendesen bepoccentem, alighogy felkelek, a radioban termeszetesen szerelmes dalok mentek ugye, aztan bejottem es a kollegak mind ajandekokrol beszeltek meg az esti programjukrol a kedvesukkel. Most pillanatnyilag egyedul vagyok a cegnel mert minden NORMALIS ember hazament. En meg minek? Hogy uljek es rothadjak a tv elott vagy a gep elott. Hat nem hittem volna, hogy ez a nap ennyire elb@szott legyen. En kis optimista.
  Remelem, hogy a holnap jobb lesz.
  Mind tusakodott bennem a jo es a rossz, h elmenjek-e inni vagy ne. Aztan a jo gyozott. Jo ha az ember elmegy inni es leissza magat a sarga foldig.:DDD Nem eloszor lenne az utobbi harom hetben. Erdekes, hogy az elmult hetekben majd' minden nap lezsibbadtam. Amikor meg nem, akkor meg mar rossz volt. Ez van.
  Legalabb ti szorakozzatok jol kedves sorstarsaim, eljetek az eletet ameddig lehet. Menjetek a baratnotokhoz, baratotokhoz es erezzetek jol magatokat.
  Valamikor regen, ugy 10 eve, megfogadtam, hogy tobbet nem leszek egyedul Balint napkor, es ime: 6 evet egyedul toltottem el. Csak 4 ev volt belole boldog.
  Hat ez is elmult, de nem baj, mert a jovo evet biztos nem toltom egyedul.
  Ahogy mondjak: Shit happens...
  Asta la vista muchachos :)

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.02.15 Kedd

  Vegre egy kicsit jobb nap mint a tegnapi. Ma mar volt kedvem dolgozni is, igaz, hogy csak vagy 10 percig tartott, de legalabb volt. Mindjart iranyulok hazafele, hogy telezabaljam magam es filmezzek. Remelem meg a heten sikerul talalkozzak egy csajszival s elmegyunk sorozni meg dumalni. Alig varom.
  Nincs kedvem csajozni, de vele kivetelesen jo lesz, mert nagyon sok mindenben hasonlitunk es okos is. Hehe, kedvelem az okos lanyokat, lehet veluk dumalni egy csomot tudomanyos dolgokrol es nem kezdenek el asitani 1 perc utan. Az ilyen kell nekem.
  Na ma eleget irtam, ideje bagozni. Most sokkal jobb a kedvem.
  Remelem, hogy holnap megjobb lesz.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.05.17 Csutortok du

  Eleg jo nap volt a mai. Az egyik kolleganak szulinapja volt, igy tobzodtunk a sutikben es a borban. Ahogy elnezem a tarsasagot, senki nem szorul masra csak egy nagy alvasra. A munka meg itt van... es itt is marad.
  Lassan-lassan kezdem ujraepiteni az eletemet, nekialltam csajozni is mostanaban, ugyhogy nem sirhatok, van egy par aki szmitasba jon. Pontosabban pont egy par van. Most legy okos Domokos. Nehez a valasztas...
  Tegnap megunnepeltuk az egyik legjobb haver szulinapjat, de szombaton este folytatjuk, persze csak akkor ha nem ugrik be egy randi. Mar ma akartam, de nem ugrott be. Talan holnap vagy holnaputan osszejon.
  Ideje lenni egy kicsit komolyabban melozzak, mert ha nem akkor szivola. Igaz, hogy mar dolgoztam, de jo embernek tartom magam e ma bennt ulok kesoig. Na jo, legalabb megprobalom. Lenne meg 1-2 dolog, amit szivbol utalok, de decembertol nem foglalkoztam vele es epp az ideje :((
  Vasarnap talalkozom az exemmel, meg tartozunk egymasnak 1-2 dologgal es ugye naszajandek is megy vissza stb. Nincs igazan kedvem, de szeretnem lerendezni minnel hamarabb.
  Itt az ido az uj elet kezdetenek. Hamarosan visszamegyek a terembe is meg szaladok estenkent nehany km-et, mert az nem art, leszokom a dohanyzasrol (vagy lecsokkentem, meggondolom), kevesebbet nem fogok inni, csak tobbet :), csak viccelek, persze, hogy kevesebbet fogok inni. Ha igy folytatom, hamarosan elvonora jelentkezhetek. Legalabb hetfon meglesz az uj betegbiztositasom. Minden fontosabb betegseget beleirtak es most szivok a sok betegszabi miatt. Ezt a pechet. En se leszek beteg egyhamar..., csak gyogyuljak ki a hulesbol es akkor ok. Mar megint lemondtam a dvdrw-rol, megiscsak fontosabb dolgokra koltom a zsetont: no, pia, cigi.
  A francba, mar 27 eves vagyok, ra se merek gondolni, hogy milyen ODB vagyok.
  Na tessek, most meg megindult az orrom vere es sugarban omlik, megyek.
  Na elaztattam mindent verrel, k.elet. Moshatom ki a polomat meg az egeret, billt, asztalt is. Tudom mar, hogy a voros bor volt az oka. De legalabb elallt. Ebbol is latom, hogy megoregedtem. F***!!!
  Megiscsak sz@r nap ez a mai, osszevetve a rosszat, azert mosolygok, mert a holnapi nap esetleg rosszabb lesz. Remelem nem... de ki tudja. Mindig amikor azt mondom, hogy de sz@r az elet, masnap kb 2X olyan sz@r lesz. El se hiszem.
  Ma vagy 30X (legkevesebb) meghallgattuk a Carrie-t (Europe), persze a moralom a fold alatt pihen, es mar-mar bogve enekeltuk a dalt, de csak azert mert elaztunk egy kicsit a vorosbortol.
  Mindegy.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.02.18. Pentek du.

  Happy-happy-joy-joy stb.
  Most eppen nagyon feldobott hangulatban vagyok, mert holnap este randizok egy gyonyoru lannyal. Alig varom mar, sajnos meg legalabb 26 orat kell ucsorogjek :((
  De azert jo lesz, mert ma is, holnap is es meg vasarnap is sorozgetunk, vele is meg a haverokkal is. Megis szep az elet :DD
  Ma rendesen dolgoztam, de meg van 1 kis melo, de niiiiincs kedvem, a fenebe. Egy ilyen szep napot eltolteni munkaval. Tiszta vetek.
  Azt hiszem leborulok egy kicsit az asztalra es hunyok 1 kicsit, elegge ki vagyok fasirozva, mert nem tudtam aludni az ejjel. Ahogy latom, ma sem fogok aludni sot holnap sem, vagy nem hagyjak vagy nem les idom. Mindegy.
  Most meg irni sem tudok, mert semmi nem tortenik.
  Hopp, bejott a fonok, ideje ugy tenni mind aki kemenyen dolgozik. Meg azt hiszik, hogy lopom a napot meg ki tudja mi mindent. Az utobbi csak megjegyzes volt az egyik Rejto Jeno konyvbol :DDD
  Ideje kilepnem, mert irt Angel.
  Gyonyoru 7 veget nekem :), remelem holnap meg lesz idom irni a munka mellett.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.02.25 pentek du

  Mindig csak megigerem, hogy naponta irok vagy valami hasonlo, aztan nem lesz belole semmi. Ilyen, ha sokat melozok. Pedig ma be se kellett jojjek dolgozni. Otthon kuksoltam delig, filmeztem, zenet hallgattam es kajaltam, aztan nem birtam a munkavaggyal es bejottem, legalabb este 9-ig bennt is ulok.
  Ideje lemenni csajozni 1 kicsit nemcsak dolgozni. Ugy is hagyom a gepet, lassak, hogy milyen aktiv munkaero vagyok. Remelem megtapasztalja a kedves kollegano is hamarosan. Rajottem, hogy ha erdektelen vagy a lanyokkal, azonnal lecsapnak rad mint valami keselyuk. Es en mindossze csak koszontem...
  Hat ertse meg a lanyokat az aki akarja. En nem megerteni akarom most oket, mert mar ertem en a dorgest, inkabb mast szeretnek.
  A fenebe, mar megint felment a tesztoszteron szintem... hat lehet igy dolgozni? Kenyelmetlen az ules az asztal mellett ilyenkor. Sajnos az utobbi idoben egyfolytaban kangorcsben szenvedek..., meg nem tortem ossze semmit, de a szemem egyfolytaban voros. Jo, lehet, hogy azert voros, mert sokat dolgozok, iszok, bagozok es keveset alszok. Mindegy.
  Idulok bevetesre... Meg jo, hogy tudok egy csomo jo technikat...
  Ja, persze vigyem a kepeket is, ne csak ugy ures kezzel allitsak le. De eloszor bago es kave.

  Our choices define us, sometimes doom...

 • panda

  tag

  2005.02.28 Hetfo de

  Ma is gyulessel kezdodott a napom, persze semmi, szokas szerint. Kaptunk kereszteket, amitol en szabadultam meg a legjobban. Biztos az hatotta meg a boss-t, hogy eltuntuntettem a kezeimet a hatam mogott, lehajtottam a fejem es alazatos pozban ultem a foldon mint egy profi koldus. Aztan a felkelesnel eloreestem(persze bevertem a pofam), de azert eleg jol sikerult a szinjatek. Kar, hogy nem mentem szineszi palyara, igazan jol tudok alakitani. Ezt bizonyithatja az ex-baratnom(menyasszonyom) is, aki nem tudott kiismerni 51 honap alatt.
  Vegre neki kellene allni melozni, de kinek van kedve, mert ma meg unnepelunk is a cegnel, mar felfedeztem a bort meg a kajat. Persze elkergettek, a gonoszok.
  Na mindegy, ma se erek haza idejeben, csak este keson es meg a kepekkel is kell foglalkozzam. Elhataroztam, hogy site design-nal fogok foglalkozni, a progikat megvettem kemeny penzen, mostmar csak neki kell allni tanulni. Ugyis van idom estenkent mint facer kannak.
  Szombaton elmentem szinhazba (nem voltam ossz-vissz vagy 1-2 eve), valami modern nemet drama volt, szerencsere magyarul, tehat vegigunatkoztam a 1 1/2 orat allva persze mert gentleman vagyok es atadtam a helyem egy megkesett holgyemenynek. Egy kicsit veszekedtunk, de aztan csak leult, amikor verest igertem, ha nem teszi le a segget. (Persze most csak viccelek, de azert nehez volt meggyozni, hogy uljon csak le, mert en mar nem ulok le meg penzert se(itt megjegyzem, hogy ha jol fizetett volna, akkor lehet, hogy megis) meg elegge makacs vagyok ilyen szempontbol is). Azert annyi jo volt a darabban, hogy a ket szineszno egy ideig csak tangaban es meltartoban szteppelt, aztan lenge halokontossel takartak magukat. Ahogy elneztem a fiukat a terembol mast is csinaltak volna, nemcsak neztek volna oket. Persze meghalltak vagy ketten a vegen a fiuk kozul, de azert eleg jo volt. A cimet persze elfelejtettem, mert utanna elmentunk inni es lefaradtam elegge. Azert hazakisertek, hogy nehogy elnyuljak valahol. Egy kicsit sasszeztam neha mert en mentem a fal mellett es ki kellett keruljek egy ket kiallo szegletet. Mostmar nem tudom, hogy tenyleg volt-e ott valami vagy csak a labaim gabalyodtak ossze. Azert olyan 12-re hazaertem es meg sutottem is kajat magamnak, egy kisse megegettem magam a forro olajjal, de nem faj nagyon. Nyalogattam a sebem s aztan zabaltam. Tobbet nem mertem inni igy megmaradt a sorom. Mar 1 hete meg akarom inni, de mindig kozbejon valami. Persze tartogatom meg egy ideig, hatha kimegy a garanciabol. En egy buuuus panda vagyok. Na ideje unnepelni menni. A melo varhat.

  Our choices define us, sometimes doom...

Hozzászólok Aktív témák