- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én tisztelem mindenki véleményét, de talán érdemes lenne egy pillantást vetned a honlapomra.
Igaz egy kicsit ''röstelem'' magam mert nincs ''csúcs konfigom'', de talán szerinted is elfogadhatóak az elért eredmények.
Sőt nem egy társunknak ennél lényegesen jobb eredményeket produkált az ''INTEL'' lapja.
Lehet, hogy mégse olyan rossz az Intel?
Bővebben: link
[Szerkesztve]Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Ryan927
tag
Szevaszok!
Lenne egy pár kérdésem. Most vanak az Intel új 64 bit-es procik.
Meg érné-e egy olyat venni, vagy nem?
Vagy maradjak a 775-ös prociknál?
Vagy ha valahol találtok tesztet akkor légyszi írjátok már le a címet, hogy hol van.
Köszi -
gerlaip
addikt
Egy tesztben olvastam, hogy lassabbak a 64 bites procik egyelőre. Persze mivel nem adtam linket, olyan mintha a levegőbe beszélnék. De mindjárt keresek.
lámavakond
-
Gorneck
legenda
-
sosperecek18
őstag
Hello most szeretnák venni egy 3ghz-es prescottot, azt szeretném tudni, milyen hőfokon megy alap feszen játák közben?
A gyári hűtés mennyire hangos ilyenkor?Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Rover623
félisten
válasz sosperecek18 #3309 üzenetére
Mivel csak a következőket nem tudjuk:
1. milyen prescott (sspec number)
2. milyen lap
3. milyen játék
ezért a válasz (hogy csalódás ne érhessen, csak kellemes): magas és nagyon!
P.S:
Egyébként erre kifejezetten van egy topic:Bővebben: link
[Szerkesztve]primus inter pares
-
sz.j
nagyúr
Én már többször is írtam, hogy nem szeretem a fesz.emelést, nagyon ritkán és akkor is csak nagyon rövid ideig használtam.
A 263 FSB-t alapfesz.-en hozta a proci, e fölött már csak fesz.emeléssel ment, ekkor is csak 1,575V-ig emeltem és ''kölcsön hűtővel'' lett hűtve a proci!!!
Természetesen a prime-t is ráengettem, persze nem órákon keresztül.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sosperecek18
őstag
Még lenne egy kérdésem egy 3ghz-es Northwood mennyivel megy alacsonyabb hőmérsékleten, mint egy ugyanilyen Prescott?
Ti melyikat ajánljátok a kettő közül?Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sz.j
nagyúr
válasz Rez_Grof #3312 üzenetére
Ha hibázott akkor visszavettem, amugy többnyire kb. félórát, olykor közel egy órát, de ez tisztán lefutott.
Nekem ez untig elég volt.
[Szerkesztve]Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Rover623
félisten
válasz sosperecek18 #3313 üzenetére
Bővebben: link
P.S.:
Mond neked az valamit, hogy ''kereső''...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz sosperecek18 #3316 üzenetére
Ja...és lécci ne vacilálj vazze...
Verd ki a fejedből az 9800-at...tessék 6600GT-t venni...
(mellesleg olcsóbb is...szerintem...)primus inter pares
-
Márkiii
csendes tag
Hogyan kezdjem a tunigolást?
Asus P4P800-X,P4 2.8Ghz,512(400) Ram,ATI 9600 256mb,stb......
-
sz.j
nagyúr
válasz Márkiii #3318 üzenetére
Jó kérdés!
A tuningolni többnyire FSB emeléssel lehet.
Ha nem igazán vagy jártas benne, vagy a BIOS-t esetleg kevésbé ismered akkor elöször olvass utána, és csak ezután kezd el magát a tuningolást.
Ha ezeket már most ismered, akkor akár el is kezdheted a tuningot, az FSB fokozatos (óvatos) emelésével.
-
Márkiii
csendes tag
Köszi ! szépen!
Asus P4P800-X,P4 2.8Ghz,512(400) Ram,ATI 9600 256mb,stb......
-
sz.j
nagyúr
válasz sosperecek18 #3322 üzenetére
Már kérdezted és a válaszom az volt, hogy nem vagy alig-alig játszom!
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz sosperecek18 #3324 üzenetére
Az 50°-ot nem érte el, azzal a hűtéssel és konfiggal (házhűtőventikkell!) ami a honlapomon van.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
t-rac
senior tag
Max hány fokos lehet egy celeron proci?
-
Steve Jr.
tag
Hi! A kérdésem: Egy Abit IS7-E alaplapba lehet tenni ddr400nál gyorsabb memet is?
az útmutató szerint elvileg nem? szerintetek?
[Szerkesztve]AMD R5 2400G, MSI B450 Pro VDH, 2x16GB Kingston HyperX 3200 MHz, Adata Legend 750 - 500GB
-
t-rac
senior tag
Felteszem érthetőbben a kérdést:
Van egy celeron 2,4 ghz procim.Ezt 3,2-n járatom.Van egy frankó procihajtó progim,ami felmelegíti a procit.És azt akarom kérdezni,meddig mehet fel a CPU hőmérséklete,h ami még nem vészes? Most 65-68 fok fele tart. -
-
jancsi881109
tag
Szevasztok!
Konfigom: 2,6(200Mhz*13) Ghz Intel Pentim Processzor, MSI 865PE Neo2 alaplap 512 DDR(400Mhz)DDR ram dualban. Az alaplaphoz adtak egy tuningprogit amivel lehet növelni az fsb-t. alapan 200 Mhz-es 226-ig tudom húzni és utánna lefagy.(a progi egyszerre húzza a procit memot és alaplapot) A fagyás mi miatt lehet? Ramok nem bírják, vagy itt a vége a procinak? Várom a válaszokat, javaslatokat, hogy mit tudok csinálni. Előre is köszi''Te is fiam, Bluetooth?''
-
Steve Jr.
tag
válasz jancsi881109 #3331 üzenetére
Húzd a biosból.
Ha bekapcsoláskor:
-nincs kép, akkor a proci nem bírja (nyugi, nem hal be)
-sípol, akkor a mem nem bírja
-ha kb 10perc után fagy vagy restartol akkor:
a, mem nem bírja
b, sz*r a tápod.
Itt a végeAMD R5 2400G, MSI B450 Pro VDH, 2x16GB Kingston HyperX 3200 MHz, Adata Legend 750 - 500GB
-
Gdi
senior tag
válasz Steve Jr. #3330 üzenetére
nekem 3.0 asus p4c800ED
FSB:900
MEM:450 DUAL+PAT (1Gb) (Kingmax)
Auto fesz értékekkel jol emnne ha memteszt nem hibázna 10 néha 16 bájtot el 790 és 825MB között a 5 tesztben
amugy igy 43 alapjáraton elterhelve HOT CPU TESTERrel 52fok.''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Steve Jr.
tag
és ez a pár bájt olyan jelentős?
Nálam 10perc után nem mozdul a zegér...
Asszonnyák táp... (mármint a fórumban)
De akkor húzás nélkül miért nem fagy? szerintem mem...
Mi égő már: 3.2 prescottot max 3.3-on tudok járatni...AMD R5 2400G, MSI B450 Pro VDH, 2x16GB Kingston HyperX 3200 MHz, Adata Legend 750 - 500GB
-
Rover623
félisten
válasz Steve Jr. #3330 üzenetére
Minél gyorsabbat...
Egyébiránt a kérdésedre magad is válaszoltál: ha most is működik 450MHz-en benne memória, akkor lehet bele 400-nál gyorsabbat tenni, vagy nem?
Szerinted...?
A fagyás szerintem a proci melegedése miatt is lehet...futtass DOS-ból memtesztet...ha ott hiba van, valszeg a memó nem bírja, ha ott nincs, Winfos alatt terheld a procit és monitorozd a hőmérsékleteket...primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Gdi
senior tag
Ja Jr jelentős az a 10-20 bájt is.. ha oda próbál valamit irni/olvasni egy cucc az megfagy/kilép/szabálytalankodik/bekékhalálozik. szal jobban örőlnék full hibamentesnek..
Ja egy kérdés, elég lámulás, lehet hogy már korábban választ is kaptam rá, de a biztonság kevéért megkérdem:
FSB 250-n memórai leosztva ~332re és memteszt hibázik akkor a proc nem birja ugye? vagy ezen segit ha manuálisan állitom az időzítést/több powert adok a cuccnak?
Másik kérdés: vjn ennek a ramnak mennyi feszt adhatok max? 2.55-2.85 ig lehet válogatni a 2.85 az sok?
Ezt azért kérdem mert azt se tudom mennyin megy alapból.
Harmadik: ha emelem a memó időzítését 2.5-4-4-8ról 3-6-6-8 időzitésre akkor a (valami) BURST LENGHT-et 4Tre vagy 8T re kellene tennem?''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Badb0y
addikt
válasz sosperecek18 #3316 üzenetére
Nekem CoD-ozás közbe néha abiteq szerint 68 és azért a ház is meg a proci is van hűtve rendesen.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
-
Club
őstag
Na akkor bejelentkezek én is ide
Adva lévő követkző config:
ASUS P5GD1
3.2 Prescott Proci
2*256 500Mhz Kingmax Hardcore Ram
Próbálgattam tesztelgetni, de lévén láma a tuninghoz, 3,84Ghz-ig jutottam (igaz csak 10Mhz-s lépésekben emeltem az FSB-t).
Tehát 240-en mentek ramok, 250-nél ami ugye a ramoknak a gyári órajele, volt 4Ghz-n a proci, de itt már a Windows nem tudott betölteni valami fálj-t.
Na most hogy tudom a legtöbbet kihozni a gépből:
Feszt még életemben nem emeltem, szal ahhoz suta vagyok nagyon
Ki mit mond? -
Monya78
veterán
Gerlaip:
Itt a Metabencs-es oldal : Bővebben: link -
killahdrums
senior tag
...már benn van a házikóban a Canterwood! Csak egy winfos kell és jöhet a benchmark...
There is no God, just Technology...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i5 10th 10400f
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest