- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
válasz Necroman_Mk2 #16800 üzenetére
Plusz ugye már a Mythic skin sincs benne a BattlePass-ban...
Mythic Prisms-hez van kötve, ami kifarmolható ugyebár a BattlePass-ból, vagy megvehető valós pénzért...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Necroman_Mk2
őstag
A mítikus skinek korábban csak a prémium BP kifarmolásával voltak elérhetőek, ingyen még nagyon sok játékkal sem. Ez a lehetőség megmaradt a továbbra is 1000 coinba (= kb. 10 dollár/euró) összegű prémium pass-szal, de adtak lehetőséget a (pénzes) új csatlakozóknak a régieket is megvenni.
Persze nem tartom kizártnak hogy idővel lesznek az ingyen játékosok számára is elérhető prizma valuták, akár a BP-n belül, akár ingyen osztogatással.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
TBT
Topikgazda
Befutott az új szezonközepi patch, illetve elérhetővé vált a Porsche kollaborációs skin is D.Va + Pharah számára.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Nagyon más már nem lesz, lévén, hogy januárban a Microsoft eléggé leépítette a csapatot, a PvE szekciótól pedig teljes egészében meg is váltak, szóval az a rész sem lesz már befejezve.
Gyakorlatilag olyan lélegeztetőgép állapot kezd itt is megjelenni szépen lassan, mint a Heroes of the Storm / WarCraft III Reforged esetében.
Nagy csodákat a Blizzardtól és az Overwatch-os csapattól már nem érdemes várni.[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
Patch Notes a Twitterről/X-ről:
Hivatalos képanyagok a D.Va Porsche skinről:
Ára: 2500 Overwatch Coins (20 euró)
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Szeretném, ha a készítők megcáfolnának mindenkit a PvE temetésével, és kiadnák a maradék missziókat is. Ha csak szezononként egyet, amit 600 coinért lehet megvenni, azzal én már elégedett lennék. "Persze" egy valódi pénzen vehető pass mellett, amire én egyből fizetnék is.
-
skL86
tag
üdv, engem őszintén szólva hidegen hagynak a skinek (ow1-ben beszereztem ami kellett), sőt az autohealt is pozitívumnak tartom, ezért csak élvezem a játékot, aki esetleg szintén így van ezzel és felnőtt ember módjára képes veszíteni is, úgy gold környékén, írjon rám, ha competitive csapatban gondolkodik. Alkalom adtán két gyermekemmel szoktam csapatban játszani, akik megállják a sarat gold szinten, de sajnos három emberrel, wide meccsben iszonyat lassan talál ellenfelet, így marad a qm.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
Pár nap és indul a 11. szezon!
Új Kiriko skin:
Ashe Mythic skin:
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
Power Rangers es Transformers "féle" skinek.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
TBT
Topikgazda
Már a következő hőst teaselik:
Space Ranger (ahogy a 2023-as BlizzCon-on bejelentették):
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
6 év után ismét elérhető a Pink Mercy skin, illetve bekerült egy új Bundle is, ami a módosított Pink Mercy skint tartalmazza - Rose Gold Mercy néven (ez közösségi rajzokat és ikonokat is tartalmaz).
Mindkét Bundle csak valódi pénzért vehető meg (játékbeli fizetőeszközt nem fogadnak el).Mindkét Bundle teljes összege jótékonysági céllal ismét a BCRF-hez kerül.
-
TBT
Topikgazda
Az összefoglaló frissítésre került!
Twitch Drop event is indult!
Overwatch 2 Season 11 New Free Skin Twitch Drops # Wave 2 (June 25 - 30)
- 3 hours: Rose Gold Mercy Player Icon
- 3 hours:Wind Spray for Kiriko
- 7 hours: Nihon Hanzo Epic Skin[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Bemutatkozott Juno az új támogató hős!
Augusztus 20-án érkezik a 12. szezon keretében!
A játékban, a Dorado pálya kezdőterületén az űrhajója is megtalálható már!
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Törölhető a 2 a topic címéből [link]
/s
-
TBT
Topikgazda
válasz wjbhbdux #16822 üzenetére
Fölösleges, hisz az első rész már nem működik és nem is játszható.
És amíg a Blizzard Overwatch 2-ként hivatkozik a saját játékára, addig marad ez a cím is a topikban."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
Elérhetőek az új Lifeguard skinek!
Lifeguard Mega Bundle - 5600
Lifeguard Kiriko Bundle - 2800
Lifeguarder Lifeweaver Bundle - 2800
Lifeguard Roadhog Bundle - 2700
Pharah Beach Rescue - 1900
Mercy Beach Rescue - 1900[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
Augusztus 20-án indul a 12. szezon!
Új skinek:
XBOX (és nem PC!) Gamepass előfizetés mellé járó skinek (szeptember 17-től október 21-ig):
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
Elindult a 12. szezon! Juno is játszhatóvá vált azonnal.
Illetve - Gamescom-os bejelentés:
Valamikor szeptemberben érkezik egy World of WarCraft tematikájú skin a játékba:Sylvanas - Widowmaker Legendary skin
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
A Mythic skines üzlet nagyon bejöhetett a Blizzardnak. Tegnap este láttam egy játékost, aki a 4. szintű Reaper mítikus kinézetével nyomult, amihez a prizmákat valószínűleg nem a battle passből farmolt ki.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #16829 üzenetére
Több kiadó beszámolója alapján kétféle játékos van: az egyik mindent megvesz, a másik semmit. Így mindent értelme van kiadni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
TBT
Topikgazda
Új Twitch drop kampány - augusztus 31-ig tart:
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz Necroman_Mk2 #16829 üzenetére
Pedig simán lehet, én is két BPt vettem eddig farmolásból. Amiből ki is hozok 3 db. 1. szintű mythic skint.
-
Necroman_Mk2
őstag
Lehet, bár ezt a prizmás valutát csak a 10. szezontól vezették be, szóval egyelőre tényleg csak 160-t lehetett eddig kifarmolni csak játékkal. Pláne, hogy szerintem sokan nem tartalékolnak a következő hősére (akit csak a szezon végén jelentenek be), hanem megveszik az aktuálisat vagy egy korábbit, ami kimaradt.
-
skL86
tag
válasz Necroman_Mk2 #16833 üzenetére
Nekem még korábbról volt gold coin gondolom, annyira nem követem és őszintén szólva még nem költöttem pénzt a játékra mióta ingyenes, előtte csak a játékokat vettem meg. Én tartalékolok és csak arra veszem meg amit szeretek játszani, de vszeg nem ez az általános, a múlt havi BPt meg se vettem, pedig volt rá coin, de nem volt olyan ami kellett volna a prémiumból és a moira myth skin és csak most jött vissza😃
-
TBT
Topikgazda
Új kisfilmet kaptunk Juno-val kapcsolatban (nemrég ment le a Gamescom-on is):
Control | Juno Hero Trailer | Overwatch 2"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Sirandrish
legenda
Egyik ismerősöm ezt kapja competitív alatt..
Mi lehet a gond?
Valami ilyesmit írt nekem is amikor még partiban voltunk, de soloba nekem megy.
Plusz kérdés hogy ezeket a besoroló meccseket miért nem lehet partyba tolni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #16837 üzenetére
Ismerősöd valószínűleg most kezdte, ha jól tudom új játékosoknak van egy challenge... Azt hiszem adott számú meccset kell lejátszaniuk mielőtt mehetnének compra. Neki még teljesítenie kell. Neked már megvan, te ezért tudsz soloban competitivezni
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #16838 üzenetére
Igen most kezdte.
Köszi
És utána már partyba is lenyomható amúgy?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Sajna 50win kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
k-adi
nagyúr
válasz Sirandrish #16841 üzenetére
git gud
-
TBT
Topikgazda
Szeptember 17-én érkezik a World of WarCraft kollaborációs esemény az Overwatch 2-be:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
Ma este 20 órától indul az Overwatch 2 x World of Warcraft kollaborációs esemény!
Új gameplay trailer is érkezett!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
Elindult a World of WarCraft kollaborációs esemény, illetve befutott az új patch is!
Emellett új Twitch drop is van:
- 3 Hours: Sunflower Weapon Charm
- 6 Hours: Grooving Mei Emote
- 10 Hours: Flower Child Mei Legendary SkinJó játékot mindenkinek!
Plusz már él az XBOX Gamepass-os promóció is (PC-s Gamepassal is működik)!
Battle.net profilban hozzá kell csatolni azt az e-mail címet a Blizzardos profilunkhoz, amelyikkel az XBOX-ot/PC Game Pass-t használjuk. Emellett aktív XBOX GamePass előfizetés szükséges. Ha mindez megvan, akkor az Overwatch 2-ben gazdagodunk néhány skinnel, 30 Mythic ponttal, további 10% XP bónusszal, illetve egyedi ajánlatokkal a Shopban!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én hozzáadtam azt a mailcímet amin aktív gamepass előfizum van, de nem kaptam semmit...
Oh és melyik csatit kell nézni Twitchen a dropokért?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
válasz Sirandrish #16847 üzenetére
Mindenképp írj a supportnak ezzel kapcsolatban. Én megkaptam a skineket, lehet, hogy csak valami átmeneti gond van, de a support talán többet tud mondani.
Twitch esetén pedig ezekből a stream-ekből válogass.
A Twitch profilodat össze kell kapcsolnod a Blizzard-os profiloddal (mint az XBOX-os promóció esetén), illetve olyan stream-et keress, ahol ki van írva: DROPS ON / DROPS ENABLED stb.Magyar stream (sajnos) nem játszik ebben az esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Okés, most megkaptam. Bontottam majd újra linkeltem, és belépésnél már tolta is a cuccost.
Köszi a Twitchet isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Amúgy Competitive-be mi az a Wide match és miért kell fél óra neki meccset találni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest