-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól látom hogy minden szezonban meg kell venni valódi pénzért a Battle Pass-t, és nem lehet kifarmolni belőle krediteket mint mondjuk COD-oknal? (Hogy azokból vegyük következőt)
Live-Die-Respawn
-
TBT
Topikgazda
Igen és nem.
Mondjuk úgy, hogyha érdekelnek a benne lévő tartalmak, akkor megveheted, de nem kötelező ("meg kell venni"), hisz a játékélményedet nem fogja befolyásolni.
És csak lassan tudod kifarmolni, mert csak új coinból lehet megvenni, az meg a shop-on keresztül tudod megvenni - vagy a heti küldetések teljesítésével, de az nagyon lassan lesz meg. 60 coint tudsz szerezni 1 héten, a BattlePass Premium pedig 2000 coin, gyakorlatilag 33,5 hét összegyűjteni 2000 coint - de ahhoz sokat kell játszanod és 11 küldetést teljesítened minden héten!Én befizettem a BattlePass-ra, plusz néhány másik skinre is a shopból, mert szeretem a játékot, szeretném támogatni a fejlesztőket, illetve egyik-másik tetszik is, de ennyi. Ettől nem vagyok sem több, sem jobb és ügyesebb másokhoz képest.
A régi lootbox-os rendszer nekem is jobban tetszett, de ha ez az újfajta módszer kell ahhoz, hogy a játék fennmaradjon és fenntartható legyen (új cuccok dögivel a live service keretében), akkor felőlem lehet ez is az új irány. Bár igen, régen többet kaptak a játékosok, kevesebbért, viszont a Diablo Immortal-ban lévő BattlePass-hoz képest itt azért jóval többet kapnak a játékosok, ott azért szűkmarkúbb a Blizzard.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
markknight
veterán
oriic pontosan tudja ennek a működését, Apex, Fortnite, COD.. Pont ezért furi nekünk, mert a többi játéknál konkrétan visszakapod az árát coinba és örökéletre free a BP Kéthavonta 3k az azért szerintem sok lesz (évi 18 ezer) persze ha mással nem játszol és támogatni szeretnéd őket, akkor simán megéri.
A régi lootboxos sokkal jobb volt, valamilyen módon megtarthatták volna a szintezést, hiszen ha elérjük a level 80-at, utána már nem tudom mit kapunk majd.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Más hasonló FPS-eknel évek óta ez a standard, hogy egyszer kell fizetni érte, majd abból kijön a következő pass ára, ha elered a max szintet. Mellette még el lehet költeni a világ összes penzet a store-ban. Nem is értem itt miért nem ez a megoldás. Store-bol így is úgy is vásárolnak majd a játékosok. (Vennem én is azt a rohadt Nova skint, de húzom a számat napok óta, mert 1900 kredit nagyon drága . És én csak COD érkezéséig tolnam napi szinten. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
skL86
tag
válasz markknight #16205 üzenetére
Csak a CoDot ismerem, de ott játék előnyöket is kapsz, OW-ban meg teljes mértékben mentes ettől, szóval szerintem jobb ez.
-
Bazsi1987
őstag
Dps bronz1 pedig régen fix platinumos voltam maradok rankeden mert itt normális mecsek vannak
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sombra nekem anno nagyon kimaradt, most kiélem vele magam, beteg dolgokat lehet vele csinálni. Meg is lett a 20-as streak...aztán amikor ugrott az achievement Xbox-on, ki is crashelt az egész. (ismert bug, még mindig nem javították... )
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz Gomez86 #16213 üzenetére
Blizzardék azt gondolják, hogy a kb 100? vagy mennyi practice ami kell a kinyitáshoz elég lesz a warmuphoz a newbiknak mint én.., eddig 5 órám van a játékban, mind Sojournel lol (hint többi is azzal lesz). Railgunnal sem éppen remekelek, király lesz ha ilyeneket mint én beenged compra .
észrevételek eddig:
Szerk1: tankok opk
Szerk2: healer op
Szerk3: mindenki más op -
Gomez86
őstag
válasz #57018880 #16214 üzenetére
Ez rendben, mert annyi alatt megtanulod a játék mehanikáját, csak aztán gondolsz egyet és 1OO óra Sojourn után kedd este úgy döntesz hogy Mercy és folytatod a compozást
Nyilván ez el van túlozva, de amúgy ha meglesel 1-1 versenyt ott nagyon sokszor van az hogy a csapatok úgy váltanak karaktert ami passzol az ellenfélhez - ha kell - és a pályához. Ezért kellemetlen azt látni sokszor hogy valaki istencsászár genji, de semmit sem tud csinálni mert van két hitscan a csapatban ellenünk, és kéne váltani de nem tud vagy szeretne, mert csak azt ismeri. Aztán végre ráveszi magát és kikapunk úgy is mert akkor kerzdi el tanulni a sojourn-t...Szerintem akkor bulletproof valaki ha role-onként ismer 2-3 különböző profilú karaktert valamilyen szinten és tud váltani az alapján hogy mit kíván az élet. Pl ha te megtanulsz egy Junkrat-et vagy egyet a torb/sym párosból a sojourn mellé akkor már jól tudsz váltogatni és nagyobb eséllyel nyertek
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
markknight
veterán
Nem a karakterek számítanak ám itt az 50 győzelemben, hanem a játék mechanikája, működése. Erre kell ráérezni.
-
törölt tag
válasz Gomez86 #16216 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy előbb 1-1 role-t megtanulni, aztán később ha ez már kezd működni akkor még 1-1 hero / role. Szerintem amilyen tempóban én fejlődök esélytelen 30+ karaktert kiismerni .
Nekem ez most napi 1-1 óra levezetésnek egyéb játékok mellett, de amúgy tetszik a játék tempója és a csapat 90%-ban legalább kísérletet tesz a csapatmunkára, amit a többi játékban mostanában nem látok, inkább ahány player annyi irányba solo .
Tegnap volt egy srác aki nagyon küzdött értünk, ez az Endorse gomb gondolom főleg erre jó? vagy van valami "rejtett" funkciója ?
Szerrk:
markknight: Igen, plusz azt is néztem, hogy pl hová tudok slidejumpolni a mapokon, néha találtam itt ott gödröket helyette.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Játszik itt valaki konzolon? Felvehetnénk egymást, mert randomokkal nem nagy élmény compozni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wellin9
tag
Nem igazán az én világom ezek a FPS játékok, de azt kell mondjam, hogy maga a játék az roppant szórakoztató tud lenni.
Kár, hogy minden más, ami nem gameplay azért eléggé furcsának hat, értem én, hogy f2p a játék, de azt nem tudom, hogy gondolták, hogy heti ~100 coint lehet összeszedni, ha mindent megcsinálok, de hát arra meg kinek van ideje, 1-1 értelmesebb skin meg 1500 felett van.
Ez már csak saját problémám, de nekem hiányzik egy olyan játékmód, ahol nincs respawn, csak azt az arcade elimination-t láttam, de az meg nem számít be a winekbe, így nagyon nem tudok játszani vele.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Comp 7 win 3 lose és berakott bronze 5be. Az igen.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #16221 üzenetére
Volt róla szó fentebb, bugzik
-
sith7
nagyúr
Kezdőként egyelőre arcade - ban játszom, és lenne egy kérdésem
Ebben a játékban van csapatjáték ?
Tank karakterrel játszom, elvileg nekem fel kell fognom a dmg - t, a healer - nek engem gyógyítani, a dps pedig dmg - t oszt
Ebben a játékban ez miért nem működik ? -
Gomez86
őstag
-
sith7
nagyúr
válasz markknight #16224 üzenetére
Akkor menjek unrankedet ?
A másik - competitiv vagy micsoda - az nem elérhetőGomez86
Ok, ha Te mondod
Például melyik ? -
Redcaster
őstag
Competitive Patch és ezen felül még par apróság érkezett!
-
batai15
félisten
válasz Rigormortiis #16219 üzenetére
Én tolom series x -en.
-
TBT
Topikgazda
Október 25-én veszi kezdetét az idei halloween-i esemény a Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride.
Másabb játékmenet és élmény lesz, mint az elmúlt években megszokott (és unalmassá vált) Junkenstein’s Revenge, illetve egy rakás új skin is érkezik a Shopba!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Bazsi1987
őstag
Ez itt a gond gondolom csak shopba...
-
TBT
Topikgazda
válasz VoidXs #16233 üzenetére
Valószínűleg ez még ingyenes lesz (a jövőre érkező sztorimód lesz fizetős), csak a shopban lévő cuccokért kell mélyen a zsebbe nyúlni.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Wellin9
tag
Nekem nem lenne bajom azzal, ha minden skin a shopba kerül, vagyis hát lenne, de hát ez van. De számomra teljesen érhetetlen, hogy miért nem lehet legalább havonta 1 skint kiszedni, csupán játékkal, mindenféle fizetés nélkül, kétlem, hogy össze omolna a bevételük.
Heti 60 coint-t lehet kiszedni, laza fél év alatt jön össze 1 db skinre ( én csak a heti challange-t néztem, nem tudom lehet-e még szerezni más módon ) -
Hali na én is vissza tértem,van valahol közös dc ahol a magyarok tudnak együtt játszani?
-
markknight
veterán
Eddig healerkedtem rankedbe, meg tank voltam ám most vettem csak észre, hogy a ranked összesítő kasztonként megy.. Ezt sem tartom túl jó ötletnek, régen úgy emlékszem nem így volt.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Gomez86
őstag
válasz markknight #16239 üzenetére
Szerintem nem rossz ötlet ez. Hiszen például te tankkal és healerrel már jó vagy, de ha mondjuk szeretnél DMG -et elkezdeni rankedben, akkor neked sem lenne túl jó ha ott lennél vele - azokkal az ellenfelekkel akikkel már tankként megkűzdesz simán.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz markknight #16242 üzenetére
oké, csak grand master ellenfeleket, meg csapatokat kapnál úgy hogy dps-el nem tudod azt a szintet hozni
-
skL86
tag
válasz markknight #16244 üzenetére
Pont most írta le, miért kellett szétszedni: Mert a karakterek skillje eléggé különböző ahhoz, hogy ne legyél képes mindegyik role-on ugyanúgy teljesíteni megfelelő minőségű és mennyiségű gyakorlás hiányában. Egyrész akárki is vagy, másrészt meg ezt nem a "honnan tudod ki vagyok" játékosoknak készült, hanem akár több millió embernek .
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz markknight #16208 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de BP ad fegyver kiegészítőket, ami komoly tényező a tűzerőben, ha tényleg így van és jól emléxem, akkor ugye ilyen módon többek, mint egyszerű kozmetikai skinek.
-
Gomez86
őstag
válasz markknight #16244 üzenetére
Akkor visszavontam! kiszúrt veled a blizz
-
markknight
veterán
Nem értitek.
Letolok hét győzelmet mint Mercy és bemegyek egy magas rangra.
Utána fogom és csak DPS-ként indítok rankedet. Ilyenkor a játék nem fog bronze csapatot dobni hanem bizony azokat a tápos csirkéket akiket healerként mellém tolna.Bukok egy csomó meccset majd 7 után megint lemér a játék. Nem fog visszadobni brone 5-be, hanem csak kicsit lejjebb és folyamat cseszem el mások játékát.
Ez jogos szerintetek?
Most az van, hogy all queue-ban letolok egy rakás meccset néha healer máskor tankként. Amelyik előbb eléri a 7 győzelmet (vagy x vereséget) az alapján fog nekem rangot adni a játék. Jogos? Jogos az ha healerként sok vereségem van de tankként meg remekelek, hogy a healeres teljesítményemre kapjam a rangot?
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Az új rankrendszer egyébként szerintem jobb mint az ow1-es volt. Korábban előfordult, hogy DMG role-on, amit én szökőévenként és gyengén játszok platiniumba rakott, míg az általam ismert és sokat játszott role-okon visszasorolt silverig, ha többet játszok vszeg DMG is visszasorolt volna, de amíg ott voltam, vszeg nem örültek nekem . Nem tudom ki, hogyan áll, de engem lassan kezdett feljebb sorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest