- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz sirszevenap #10951 üzenetére
hiszem ha látlak teso'
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ÁdiBá
veterán
Nem tudok loginolni az Overwatch-ba :'(
(#10958) Pocok256 Platinában játszom...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
f3rdzs0
senior tag
válasz f3rdzs0 #10959 üzenetére
note: lehet még egyszer újra kell indítani, mert most hogy kiléptem még egy patchet letöltött (ma már ez a 4. O.o)
szerk.: közben újra indítottam, és kaptam egy 5. updatetoh és a compot estig nem nagyon ajánlom senkinek (amíg mindenki az EU-ban lefrissítette a kliensét), mert ilyen csodás meccseket rak össze, ahol a gold-tól masterig mindenki reprezentálva van (még jó hogy 500 az SR limit )
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Jinxb1rd
addikt
Hát nekem is lejött már két patch, de még mindig nem tudok beloginolni.
We are only Stardust...
-
NyxNyxNyx
addikt
Supportok között most mi az általános sorrend? Sok Mercyt láttam az utóbbi pár napban, gondolom kapott valami buffot nemrég. Anát szinte egyáltalán nem, pedig amikor nézem a nagyon streamjét, ott sűrűn van.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
oxox
addikt
válasz sirszevenap #10968 üzenetére
az A3-asról beszélsz gondolom
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
oxox
addikt
nice
amúgy 2000-2700 között nagy különbségek nincsenek, egy gyengébb 2600-as átlagos csapatban messze rosszabb mint mikor összerak néhány értelmes 2000-en lévő emberrel.most, hogy feltornáztak 2800 felé itt már érzem, hogy kezd más lenni a játék. (igaz 5-6fős csapatok ellen toltuk). főleg range karaktereknél látszik, ill. máshogy mozognak a csapatok.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Fegyver pontosságban kell szerintem a legnagyobbat fejlődnöm ahhoz hogy tovább tudjak lépni. Tracerrel pl a mozgás része már elég jól megy, de elég random a sebzésem. Sokszor van olyan, hogy egy tárból megvan egy 200hp-s ellenfél, de sokszor olyan is, hogy kell három. Ezen azért mindenképp dolgoznom kell még, hogy konzisztensebb legyek. Bár silverben eddig 80%-os winrate-em van Tracerrel 10 meccs után, gondolom goldban se lennék teljesen balfék. Platinumhoz garantáltan kevés vagyok még.
Mostanában viszont alig kapok pontot, most is három meccset toltunk, 3 győzelem és 52 pontot kaptam összesen, pedig szerintem az összesben én voltam a gold elim. Ebben a szezonban meglepődnék ha meglenne a platinum, szerintem goldnak gondol a gép és nem szeretné ha feljebb mennék. -
akangels
tag
Végre kiesett Genji legendary is
Reggel ps4 megvolt bolondulva es 20gb os updatet írt , nem is tudtam mi fog tortenni ha végig megy
-
oxox
addikt
ugyanebben vagyok én is...2800 felett vagyok jelenleg, és 20pontokat kapok, még streaknél sem sokkal többet.
mondjuk nekem ezzel nincs is bajom, szerintem nekem randomban valahol itt van a helyem (ha majd nem TV-n, nem fotelből játszanék, akkor lehet meglenne dia is), most meg érzi a rendszer, hogy nem kerek a dolog, és a társak körülöttem fentebb vannak én meg kifogom a szelüket
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Én tegnap toltam magamon 230 pontot körülbelül, winstreakem is volt, de ugye nem ad túl sok pontot, most már végképp nem értem, mire ad pontot, mert hogy ha carryzem a csapatot roadhoggal és 5 win után 20 ponttal jutalmaz a rendszer, sok logikát nem látok benne.
We are only Stardust...
-
Pocok256
veterán
BTW első ponton lévő undorító overtime idővel is kéne valamit csinálni. Most volt épp olyan, hogy eslő pont konrkétan 1 és fél perces overtime volt mire nagy nehezen befoglalta az enemy és akkor puff hirtelen lett 3 perc 30 secjük a köv pontig ugyanúgy mint aki pont 0 nál foglalja el ... Kissé unfair...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
Jelenlegi hivatalos post SR számítással kapcsolatban: katt
Én pl Zennel játszom csapatban Saennel de 30 pontnál többet sose kaptam, akkor se ha winstreak volt, páran írnak hasonlókat a fórumban is.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tyler Durden #10989 üzenetére
"The calculation of your SR adjustment after a match doesn’t look at your teammates, but instead compares you to the performance of other similarly skilled players with that hero across an enormous pool of competitive matches. So, we compare your Genji play to the play of other Genjis, Ana vs. Anas, etc."
Így már mindent értek.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Swinegod
őstag
Srácok, csak engem zavar, hogy veszítesz SR-t ha van nálatok leaver? De komolyan, ha ilyen meccsekből visszakapnám az SR-t amit vesztettem, most, egyben akkor valahol TOP 500 közepén lennék
Meg egyáltalán milyen szar rendszer ez? Folyton azt papolja Jeff, hogy a rendszer 50-50% nyerési eséllyel rak össze meccsbe, de ha van leaver, kereken 0% az esély (pedig nyertem már meg 4v6-ot), ergo ez egy mocsok szar megoldás és egyébként nem tudok még 1 ilyen játékot mondani ahol így működikHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #10990 üzenetére
Azért humoros lesz felfele kapaszkodni 20 pontokkal, főleg ha beindul, hogy vesztésért meg kapok 25-t
Swinegod: leaver kérdés nálam is fájó pont, de ha sokat leavel, akkor bannolják az adott szezonból. Én kételkedtem benne, mert szezon elején elég sok leavert kaptam, de mostanra tényleg csökkent a számuk, legalábbis nálam /vagy csak szerencsém volt, de 2 napja nem volt 1db leaver sem/.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Swinegod
őstag
válasz Tyler Durden #10992 üzenetére
Csak PC-n van vagy 15M játékos, szóval van 15M potenciális leaver...
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Doink
aktív tag
válasz Swinegod #10991 üzenetére
Máshol is így van és az teljesen jó hogy veszítesz SR-t, a probléma szerintem hogy:
- nincs pause leavernél
- csak 10 perc penalty leavelésnél: Egy meccs ~25 perc, gyakorlatilag megéri kilépni ha időhúzásnak érzi a meccset és nem érdekli az SR. Ha valakit az internet ledobál mert torlódás van vagy rossz a vonal az nem 10 perc alatt szokott megoldódni.
- idő lejárta után se tesz be a rendszer egy random quickplay-es embert: mondjuk az idő lehetne kicsit több és pause alatt is számolna vissza. Természetesen ő kapna extra XP-t de SR-t nem.Azért veszítesz SR-t mert ha nem így lenne akkor egy ember leléphetne hogy megmentse a másik 5 SR-jét.
-
Swinegod
őstag
válasz brumi1024 #10994 üzenetére
A 6-os premade meg csak magával baszik ki, ha kap az ellenfél SR-t, azzal meg mindenki nyer
És SoloQ-ban ez nem problémaDoink: Kérlek ne legyél olyan, mint Jeff
Szerinte nem probléma a ranked trollkodás- Az, hogy te veszítesz SR-t mert valami random csávó kilépett, minden, csak nem jól működő dolog, de lehet csak én látom rosszul az "egyik csávó kilépett, szopjon az egész csapat" tökéletes mechanikáját
- Minek pause, várjuk 20 percet arra, hogy TALÁN visszajöjjön?
- A Penalty stackelődik, engem, mikor rendszeresen kidobott úgy random a játék a 3.-nál már 8 óra volt a ban
- Akit nem érdekel az SR az nem rankedozik, pláne nem Diában, ahol én mozgok (mostmár egyre kevesebbet, készülj Gold, a csapat visz feléd)
- Mondj egy embert aki olyan jó arc, hogy dupla SR-t veszít és bant kap, azért, hogy másik 5-nek jó legyen?
Mert én nem tudok. Az emberek seggfejekHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Derrewyn
senior tag
válasz Tyler Durden #10992 üzenetére
Na ja, ilyen nálam is van, nyerek 2-őt, aztán veszítek kettőt, és lejjebb vagyok, mint ahonnan eredetileg elindultam.
Ezért is játszom healer helyett inkább tankokkal mostanában.
Mondjuk egy winstreak után olyan is volt, hogy alig vont le a következő pár loss miatt, de azért nem az a jellemző, hogy 6-8 meccsen át nyerni tudok soloQ-ban.Én is úgy érzem, hogy kevesebb a leaver, mint season elején, akkor szinte minden meccsen volt egy valamelyik csapatban, most már sokkal ritkább. Persze, ebben az is közrejátszhat, hogy a borzalmas placement után sikerült bronzból goldba felküzdenem magam.
-
dashed
senior tag
Megjött a kártya, 1-2 órát játszottam most.
Simán tartja a 118-119 fps-t.Nem tudom miért írtam a múltkor 12x-et. 60hz-es monitor, a duplája a cél, mínusz 1-2 fps. Így nem zavaró a hullámzás..
Összesen 2x vettem azt észre,hogy beesett pillanatokra az fps, de ekkor is 100 felett maradt.
Fps limit nélkül átlagban 130-160 között mászkál. Persze pálya és hely függő.
Videó
Játékot nem fikázni, arcade, a tesztelés volt a cél..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest