Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Sziasztok.

    Segítséget szeretnék kérni, hátha itt tudják a megoldást:

    Ahol lakok, csak lassú Telekom vezetékes net van, ellenben mobilnet gyors, 4K. Itthon netet elérem a mobilelőfizetésemről (van benne 5 giga), a feleségem mobilelőfizetéséről (ugyanannyi), és van egy 40 gigás mobilnet csomag, kvázi a "zsinóros net" helyett. Ez utóbbi egy TP-Link M7350 routeren keresztül jön. Minden Telekom, tehát ugyanazt a mobilnet hálózatot használja az összes eszköz.

    Na most, a gond ott van, hogy ha a routeren keresztül netezek (tehát a 40 gigás előfizetéssel), akkor gyakran előfordul, hogy bizonyos oldalak nem töltődnek be. Egyáltalán nem. Ilyen az index, az origo, vagy éppen a prohardver. Ezzel együtt a net gyors, más oldalak rögtön jönnek, a speedtest is gyors netet mutat, a google keresés is, csak bizonyos oldalak lassulnak be, vagy válnak elérhetetlenné. Ami érdekes, hogy ugyanekkor igyanezen oldalak a mobiltelefonon (szintén telekom 4K) gond nélkül bejönnek, és ha a notebook-ot "leveszem" a routerről, és a mobiltelefon netjét osztom meg, akkor megint nincs gond.

    Tehát netezek routerről, minden klasz, egyszer csak elérhetetlen az index, PH. Minden más gyors. A másik netkapcsolaton viszont ezek az oldalak is jönnek, gond nélkül.

    Józan paraszti ésszel gondolkozva csak a router körül lehet a gond, ezért már reseteltem, de a probléma fennmaradt.

    Valaki sejti, mi lehet a megoldás?

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák