- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek most december 20.-án járt volna le a kártyája. De szeptemberben igényeltünk újat, egyedi fényképeset. Az 2022-ben jár le. Ekkor ezt a régi ki is vették a rendszerből, nem használható.
Most viszont kapott egy sms-t, hogy lejáró bankkártyája miatt hamarosan postázzák az új kártyát.
Akkor megszűnik az amit nemrég csináltattunk?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kammler
senior tag
Vajon ezen a trágya OTP simplen egyszer a Visa kártyát is lehet majd használni? Mert hozzáadható, aztán nézegethetem az egyenleget. Vajon miért nem utasítja el egyáltalán a hozzáadást ha nem aktiválható az érintésmentes fizetés?
-
tomp
félisten
válasz kammler #8459 üzenetére
Simple mobilfizetés soha nem fog menni Visa kártyával mert az app MC API-t használ. Androidon akkor lesz Visa mobilfizetésed ha elérhető lesz a Google Pay. Remélem jövőre ezek is bevezetik.
Este amúgy a Simple mobilfizetés is meghalt mert nem tudta letölteni a következő 10db tokent...
-
kammler
senior tag
Csak mert Apple pay-ben se volt jó a Visa, de most írták hogy az folyamatban van ( facén írta OTP, nincs apple pay-em). Csak akkor azt nem értem mi a rákos ....nak lehet hozzáadni. Hogy úgy nézzen ki, hogy hát azért mégiscsak hozzáadható? Nehogy már az elején ne engedje hozzáadni, mégis hogy néz az ki?
Hát ne csak MC api-t használjon. Reklámozza itt orrba-szájba a simplet, meg még a saját kártyájuk közt is válogat a saját appjuk? Na ne vicceljenek már. Megkérdeztem őket, igen hallgatnak. Az apple pay-re arra érdekes jött válasz 20 percen belül.[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz Rison77 #8428 üzenetére
Fuh hát, nem megy zökkenőmentesen ez a számla átállás. Valami glitch van a mátrixban. Ma bementem személyesen elmondtam, hogy letiltott az app, sehogy nem enged be. Nézi az ügyintéző, nála nincs tiltás... csináljunk új jelszót oké, beütöm a terminálon kiadja a blokkot, sikeres jelszómódosítás. Próbálunk belépni, semmi, le van tiltva, de ő nem lát tiltást... ő megpróbálta beütni a telefonon, a gépén, sehol nem ment. Felhívja a központot 20 perc alatt kapcsolják is, mondja mi a hiba. Ők nem látnak letiltást, sőt jelszó módosítást le látnak. Csinált élő vonalban egyet, kijött a blokk a terminálból sikeres módosítás, központban lévő csajnál semmi visszajelzés.. Körbekérdezett a kollégáknál nekik megy a terminál , megy, átmentünk másik ügyintézőhöz ahol nem volt ügyfél, ott is ugyanez, módosítás itt megvolt, központba semmi visszajelzés.. Aláírattak egy nyilatkozatot velem, hogy ők a központban csinálnak egy jelszó resetet. Oké, ideiglenes jelszót adtak, próbáljuk semmi. Itt feladták, elnézést kértek, átküldték a technikai szerviznek az esetet, 24 órán belül értesítenek mire jutottak, mert ilyet még nem láttak.
-
Madwe
nagyúr
Hi!
szerettem volna befizetni az elmű számlámat. Hitelesítésre vár - no mifene, utánanéztem, beállítottam a telekódot meg az internetes biztonsági kódot az appban. Se értesítést nem ad se smst nem küld új tranzakció esetén sem ez a csoda... vicc, mert eddig kaptam amúgy smst netes vásárlásokkor
szóval tök jó ez az új eus biztonsági cucc, elhiszem h otp is jól implementálta, de mégis mít szúrok el ? Van akinél már megy? -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Én ma telekomot fizettem volna, simple oldalra átirányított, ott simple fiókkal szerettem volna, kellettek az adatok is (név, stb) viszont azt írta hiba a regisztrált kártyával. Most megmondom őszintén, nem néztem utána, nálam a hiba vagy náluk?
Telekom oldal pedig azt írja folyamatban, de levonás nem történt.szerk: most ugyanez van az elmünél is...
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
emeritus
tag
válasz Flowtation #8467 üzenetére
A Simple oldalra történő irányítástól függetlenül, illetve ott, mód van bármely rendelkezésre álló bankkártyával fizetni. Pl. OTP bankkártyát használva a fizetés jóváhagyása a SmartBank alkalmazással történik, bár a fizetés a Simple rendszerén fut át. (Ezt használja pl. az Eon is.)
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Flowtation
őstag
válasz emeritus #8468 üzenetére
Akkor ezek szerint nekem is kellene telekód? Eddig nem állítottam semmit, ment rendben, de olvasom itt, hogy változások vannak. Viszont a SmartBank semmilyen értesítést nem küld, küldött.
Most beléptem az applikációba, se a kártyás tranzakció jóváhagyása, se a bankkártyák menüpontban nincs semmi adat. (nincs kártya a számlakörben illetve nincs megjeleníthető találat hibaüzenetek).[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Napi "sóhivatal":
Tájékoztatunk, hogy a Simple alkalmazásban és a SimplePay fizetési felületen jelenleg előfordulhat, hogy egyes vásárlások során nem sikerül a termék kifizetése.A hiba elhárításán dolgozunk, türelmet és elnézést kérünk.
Gyógyszertárban ezért nem tudtam az EP kártyámmal fizetni mert az a SzimpölPéj-en keresztül terheli azonnal a bankkártyámat... -
emeritus
tag
válasz Flowtation #8469 üzenetére
A telekód/SMS-kód kódpáros az SMS használatával történő jóváhagyásnál szükséges. A SmartBankban történő jóváhagyás az alternatív megoldás, ennek során nem jön SMS és nem kell telekód sem.
-
Flowtation
őstag
válasz emeritus #8472 üzenetére
Köszönöm!
Én épp reggelt töröltem az sms értesítőt, mert marha sokat levontak. Ezért nem jön értesítő, ezt stimmt. Viszont továbbra sem tudok fizetni simple fiókkal, már töröltem a kártyát és kiléptem, majd vissza, kártya regisztrálás de erre meg nincs ott a kártya, nem jön rá aktiválás, semmi...nem rögzítődik a kártya. Valamit olvastam, hogy a következő banki napon lesz majd megerősítő kód vagy ilyesmi a smartbank-ban, ez lehet? ITT van róla szó.mi lett ezekkel? Más banknál is ilyen nehézkes a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
KicsiRegő
tag
válasz Flowtation #8473 üzenetére
Ha Simple-n keresztül fizetsz, email/jelszó-val belépve, vagy appon keresztül QR-kóddal, akkor nem kell semmilyen plusz azonosító dolog, mert ezzel a folyamattal megtörténik.
De tomp leírta, hogy jelenleg mi újság van náluk, és hogy nem megy a fizetés.[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz Flowtation #8473 üzenetére
A Simple használata nem feltétele az OTP SmartBankban történő jóváhagyásnak. A SmartBank-jóváhagyás élesítése rövid folyamat, ha az lefut, a jóváhagyás egyszerű lesz.
-
tomp
félisten
válasz Flowtation #8479 üzenetére
Telekom számlát OTP-s ATM-en is lehet fizetni. Én a Telenort ott szoktam GPay-el.
-
emeritus
tag
Ha Alin vásárolsz szerintem semmilyen jóváhagyás nem feltétel, mivel a többlépcsős azonosítás EU szabály. A Simple csak egy fizetési mód, vásárolhatsz közvetlenül az alkalmazásban, vagy a neten ott, ahol ezt a fizetési rendszert használják.
-
KicsiRegő
tag
Ha nem lépsz be a Simple fiókodba, hanem csak egyszerűen megadod a kártya adatokat, akkor előfordulhat, hogy kér plusz azonosítást
Január 1-től lesz kötelező, a rengeteg kivétellel, és csak EU-n belül, szóval Alin nem fogja továbbra sem kérni, de ezért van náluk az Alipay, amiben figyelik a gyanús tranzakciókat. -
Flowtation
őstag
válasz KicsiRegő #8483 üzenetére
Köszi!
Most tudtam fizetni vele, simple fiókba beléptem, de nincs benne kártya rögzítve (töröltem korábban), de megadtam a kártya adatokat és rendben ment. Ettől még majd kell (érdemes) külön rögzítenem a kártyát a simple-ben igaz?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
tomp
félisten
válasz Flowtation #8482 üzenetére
Nem az elektromos póráz a gond hanem a Simple függőség. Ha leáll az szuper csodás Simple, nem tudsz venni vonatjegyet, mobiljegyet/bérletet, nem tudsz sok helyen kaját rendelni, gyógyszertárban fizetni.
Megkérdeztem a Burger Kinget, hogy miért is van az appban Apple Pay és Google Pay. Válasz: e 2 szolgáltatás megbízható és gyors. Na erről ennyit. Nem arra mentek, hogy hűű a Simple magyar hanem melyik a kényelmesebb és megbízhatóbb. -
emeritus
tag
válasz draco31 #8486 üzenetére
Az egyedi új kártya nem szűnik meg. Két kártya lesz, ha a lejáró kártya automatikusan induló újragyártási folyamata nem szakadt meg. Ha nem szükséges az ujragyártott kártya és igazolható, hogy a fényképest a régi helyett igényeltétek, akkor az újragyártott kártya érvénytelenítését és a kártyadíj visszatérítését kérni kell. Mielőbb.
-
draco31
veterán
válasz emeritus #8487 üzenetére
Bent a fiókban kellett átvenni a kártyát, és érvénytelenítették a régit. Ezért nem értem miért küldték mégis az újat. 3-an vagyunk testvérek, én és nővérem ugyan így csináltunk új egyedi képes kártyát, de nem küldték ki az újat levélben, mint most öcsém esetében.
Rendben, akkor hétfőn sorban állás.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
céges módosítások (E-cégeljárás feltöltése webes felületen keresztül) milyen gyorsan szoktak átpörögni a rendszeren?
(múlt csütörtökön lettek feltöltve, blindre meg nem akarok fiókba menni így pandémia idején)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mefistofeles
addikt
Skacok! Láma kérdés de már ezer éve nem vettem ilyesmit igénybe. Szóval letiltattam a bankkártyámat, az új még nem készült el, de készpénzre lenne szükségem a számlámról. Ha bankfiókban veszek fel róla annak van valami díja?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
emeritus
tag
válasz mefistofeles #8490 üzenetére
Van - csomagfüggő - díja a banki készpénzfelvételnek: sajnos nem is kevés.
-
kiskaloz
csendes tag
Sziasztok,
Decathlon oldalán szeretnék vásárolni viszonylag nagyobb összegben, viszont csak otp simplepay lehetséges fizetési módnál. Nos én leszedtem az appot, be is regisztráltam (le is vonta érte a pénzt gg...) és hát nyilván olyan simple hogy rohadtul nem működik
Fizetéskor kifagy a weboldal és újra tölti folyton, hogy jóváhagyás szükséges. Az appban nincs ilyen opció, nem ugrik fel értesítés. Megpróbáltam qr kóddoal is, de scannelés után fehér képernyő az appban. Teljesen halott.
Nem értem miért nem elég a hagyomásos bankkártya + sms kód kombó na mindegy...
Mi lehet a baj szerintetek? Pénz van, fizetési limit is ok.
-
emeritus
tag
válasz kiskaloz #8492 üzenetére
Szerintem abból, hogy a Decathlon a SimplePay fizetési rendszert használja nem következik, hogy csak a Simple alkalmazást használva, oda belépve tudsz fizetni. A SimplePay fizetési rendszerben bármilyen bankkártya az app nélkül is használható. Tévedhetek, remélem nem.
-
KicsiRegő
tag
válasz kiskaloz #8492 üzenetére
A regisztráció és az app csak kényelmi funkció a fizetésnél, azzal, hogy elmetheted a bankkártyádat, meg a qr-kódos fizetés.
Az utóbbi időben elég sok volt a probléma náluk, ezért ha egyik sem megy, a "hagyományos" verzió még mindig adott, nem lépsz be, hanem ahogy leírtad egyszerűen megadod a kártyaadatokat és kész -
namenlos
tag
-
veterán
Jumpról Smartra váltás tapasztalat: ma a folyamat sikertelenül végződött, az ügyintéző (illetve a rendszer) megakadt a webkártya-számla megszüntetésénél és nagyjából 1 óra alatt sem tudták megoldani a problémát, így majd máskor kell bemennem megint.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
GabN73
addikt
válasz mefistofeles #8490 üzenetére
Attól függ miért került tiltásra a kártya
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok, otp szép kártyát csak a bankba lehet igényelni?
Néztem a neten, de nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest