- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Peruban volt olyan idén több helyen, hogy Mastercardot csak bedugósan fogadtak el, a telefonnal / érintés nélkül csak Visa-val fogadták volna el a fizetést. Ott a VISA elterjedtebb, ahogy Amerikában általában. Szerintem ha valaki nem jár rendszeresen Amerikába, jobban jár a Mastercarddal, de ott sem volt borzasztó, hogy néhányszor a kártyát elő kellett szedni a mobilfizetés helyett.
-
F.E.K..
senior tag
válasz viktorhu #8297 üzenetére
Fura, nekem az értesítésnél ott a smartbank eleve, megérintve már nyílik is meg (persze hitelesítést kér, de utána eleve a jóváhagyás jelenik meg).
Jó lenne tudni hogy mitől függ mikor hogyan történik (tippre a telefon energiagazdálkodása lehet az ok)Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Mercutio_
félisten
válasz viktorhu #8300 üzenetére
Xiaominál több helyen is engedélyt kell adni az app-nak, különben nem jeleníti meg a push üzenetet.
A teló topicjában lehet rögtön vágják hol keresd és mit engedélyezz.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
parkr
őstag
kaptam pár napja új kártyát (MC). aktiváltam is. gondoltam minden ok...
próbáltam vele neten fizetni. nem sikerült.
régi kártyát letiltottam hátha zavar (akkor még nem volt lejárva), állítottam be vásárláshoz jelszót, de még így sem működik.
semmi sms-t nem kapok, csak a sima sikertelen fizetés üzenetet írja (barion rendszer, gondolom az működik)valaki járt már így? most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy webes felületen melyik menüpont alatt van lehetőségem a tranzakciókról kapott SMS értesítéssel kapcsolatos beállítások módosítására?Előre is köszi!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Mercutio_
félisten
válasz haromegesz14 #8308 üzenetére
Fent jobbra a Kilépés előtt van "Beállítások", ott az "OTPdirekt mobiltelefonos szolgáltatások karbantartása"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
És akkor én is kérdeznék: OTP Smartbank App-ban van olyan funkció, hogy minden értesítést amit eddig sms-ben kaptam (kártyás vásárlás, terhelések, jóváírások) az app-ban küldje a rendszer? (Értelemszerűen az otp direkten ezeket (kártyakontroll, számlakontroll) akkor le is mondanám, vagy ha nem lehet/praktikus olyan magas limitet állítanék, hogy ne jöjjenek sms-ek)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
height
aktív tag
Sziasztok!
November 8-án vásároltam online fizetéssel (43ezerért) egy terméket a turbado webáruházról, aztán egy hét múlva látom, hogy ez megszűnt.
Az OTP oldalán kitöltöttem a Kereskedői kártyareklamációs adatlapot az ügyintéző vissza is írt, hogy Bejelentését a iktatószámon nyilvántartásba vettük.Szerintetek hogy fog eljárni az Otp ? és mennyi időn belül ?
-
Jhonny06
veterán
Valószínűleg ~1 héten belül kapni fogsz egy levelet, hogy a bizonyítékokat küldd el feléjük emailben, onnantól pár napon belül jóvá szokták írni a számládon az összeget. Viszont ez csak előzetes jóváírás és az ilyen eljárások 90 napig tartanak, tehát addig még bármikor újra levonhatják a számládról az összeget, amit visszakaptál. De természetesen csak akkor, ha nem megalapozott a kérelmed. Ez elég egyértelműnek tűnik, nem aggódnék.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy pontosan milyen fajta sms-eket számítanak bele a havi sms díjba? Csak a vásárlás utániakat, vagy a netbankba belépésnél is, amikor sms-ben kérem a kódot? Általában ezt a módszert választom, mert sokkal gyorsabb a QR-os megoldásnál. Viszont az utóbbi 2-3 hónapban már ilyen 4e ft-okat vonnak le sms díj címszóval, ami röhejesen magas. Szeretek minden vásárlásról sms-t kapni, ez követhető a legjobban, de már erősen gondolkozom rajta, hogy lemondom.
-
Jhonny06
veterán
Eddig én is azt hittem, hogy nem, de az sms gomb egyből a felületen van, kb. azonnal megnyomom és jön is az sms. Az alkalmazás ezzel szemben egy csomó ideig tölt, 20x kér ujjlenyomatot, valamint a qr kód beolvasása után is tölt egy csomót.
Ez a havi 10 darab mondjuk iszonyat kevés, ha pl. az online kártyás tranzakciónál kiküldött kódot is beleszámolja.
-
-
félisten
válasz viktorhu #8116 üzenetére
1. Rég voltam bocsi
2. Nem keverek semmit. Január 1-től nem tudok bankkarival fizetni (POS Terminalon, érintés nélkül stb. stb, nincs gond, de amikor a bankkártya adataimat kell megadni a neten, az már nem fog menni), mert nincs telószám hozzárendelve a bankszámlámhoz, meg nincs egy bizonyos szerződésem... Olvasd el
3. Ezt csak személyesen lehet intézni (ez a gondom, hogy csak személyesen)Ebben a vírnyákos időszakban meg nem akarnék bemenni (ha más lenne a helyzet, nem lenne gond, sima ügy, foglalok időpontot és kész lenne), mert van egy 70+-os édesanyám, szívbetegséggel. Nem kísérteném a "szerencsém", nem szeretném hazahozni ezt a "leprát"...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mefistofeles
addikt
Két hasonló ügyem volt, mindkétszer, leírtam nekik a tényeket és nagyon korrektül járt el a bank (Mondjuk nálam pénzlehúzás volt.) Jóváírtak az összeget, majd lerendezték a másik bankkal. Mindkét esetben pár napon belül vissza kaptam a pénzemet!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Uraim. Tegnap kaptam egy SMS-t az OTP új mobilalkalmazásáról. Valaki használja már? Mik a tapasztalatok?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
OTP Simple-t használok egy csomó mindenre, de felmerült bennem egy kérdés a nem rég bevezett internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges dologgal kapcsolatban. Ha neten fizetek kártyával valahol, megadom a kártya adatokat, fizetek, majd OTP SmartBank alkalmazásban jóváhagyom és kész. Viszont ha a bolt/szolgáltató Simple rendszert használ, ott ugye be kell jelentkezni a Simple fiókba (email, jelszó), majd kiválasztani a regisztrált kártyát és kész a fizetés. Na itt ugye kimarad a jóváhagyásos rész, tehát ha valaki megtudja a mail jelszó párost akkor már tudja is a fizetést intézni. Nem lehet Simple fiókban valahol beállítani hogy kérjen ilyet? Vagy én nézek be valamit.
-
pube111
senior tag
válasz mefistofeles #8324 üzenetére
Push jól működik, de szűrni nem lehet, hogy miről kérem.
A hitelkártya kezelés nagyon jó benne. Tök egyszerű a visszafizetés.
Kell még a régi is, mert az újjal nem lehet pc-n qr kóddal belépni.
Jó, átlátható a design. -
sopruk
senior tag
A Simple app-ban, a bal felső hamburger menüben megjelenő nevedre, mail címedre tapicskolva jelennek meg az adataid. Ott van egy olyan, hogy vásárlási limit, ami alapból 5000 Ft-ra van állítva. Lehet, hogy az e feletti összegnél kér jóváhagyást az app-ban?
Nem kell fizetnem most vele, nem tudom kipróbálni... -
Ferdzsoo
addikt
Azt jól gondolom hogy deviza utalási limitet csak személyesen lehet bankfióban változtatni?
Kizárólag kártya limit változtatásokat találok az OTP Direktben...
Igazából meglepődtem, mert nem is tudtam hogy vannak átutalási limitek is...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
hhgygy
senior tag
Ma értettem meg az eddigi hozzászólások egy részét.
A Telekom egyenleget akartam feltölteni a Telekom appban, és átirányított az OTP appba, hogy ott hagyjam jóvá a pin-kóddal. Tkp. a telefonról annyira nem kényelmetlen.Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Rage47
veterán
Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül az átváltás, ha a forint számlámról szeretnék az eurós devizaszámlára átrakni összeget?
-
dptrsk
addikt
otp.hu, letekersz 1-et és ott van a szürke mezőben a valuta-deviza árfolyam rész.
Rád a DEVIZA ELADÁSI vonatkozik, mert a bank neked eladja az EUR számlapénzt.Továbbá az üzletszabályzatban érdemes megnézni, hogy rád melyik váltási feltétel vonatkozik T. napi, T-1. napi, stb...(számlacsomagonként eltérhet)
-
Rage47
veterán
Köszi. Áh ezt akartam elkerülni, hogy üzletszabályzatokat turkáljak Miért nincs egyértelműen leírva, hogy ennyi és ennyi lesz a költsége, ha át akarok váltani egy bizonyos összeget mint egy Transferwise-nál stb. Úgy emlékszem, hogy régen az OTP jó kis összeget legombolt rólam, mikor váltottam online, ezért vagyok óvatos.
-
senior tag
Ha a Smart megtakarítási számláról indítottam ma utalást a rendes számlámra, a tranzakció csak hétfőn fog végrehajtódni?
Azt hittem, hogy hétvégén is instant, ha saját számlák között utalok... ?
2 órával ezelőtt utaltam, és függőben van a tranzakció. -
emeritus
tag
válasz Ron Swanson #8340 üzenetére
Sajnos csak a banki nyitást követően fog teljesülni. OTP...
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
kp78
addikt
válasz Ron Swanson #8340 üzenetére
Smartbank app-ban utalva a lafo számláról a webkártyára biztos, h jóváíródik hétvégén is.
Megtakarítási számlára/ról nem utaltam mostanában hétvégén.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
height
aktív tag
válasz mefistofeles #8323 üzenetére
Hétfőn lesz egy hete, hogy panaszt nyújtottam be az ügyben, akkor kezdhetek aggódni ?
Az mennyire lényeges, hogy az én esetemben barionon keresztül történt a kártyás vásárlás ?
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Telefont váltottam, eddig ment is az nfc-s fizetés, de ma egyik helyen nem akarta elfogadni, azt írta a terminál hogy figyeljem a telefon üzenetét, de semmi üzenet nem jött. Másik telefonnál feldobta hogy melyik kártyával fizetek, de itt nincs ilyen. Beállításoknál lemaradt valami?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
flash-
veterán
üdv
közmű online befizetésével szembesültem azzal hogy már két kódot kér, nemcsak azt amit az smsben elküld online átutalásnál hanem még egy kódot.. na meg melyiket hova írjam és mi a másik(tehát nem az sms-es hanem a másik) és hol tudom megnézni,ujat igényelni,egyik igen valami telekód a másik meg ..már nemtom
de ilyen eddig nem volt -
Tiédetis
senior tag
válasz pweaver #8345 üzenetére
Előtte és azóta sem volt gondom, - mondjuk nejem erstés telefonos fizetését sem fogadta el, bankkártyát igen - csak ha van ilyen, kérni szokta az újboli feloldást - annak ellenére, hogy oldott állapotban van már - egy felugró ablakban, na ez nincs most nekem.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
adamch4
tag
Sziasztok!
Idén tavasszal kaptam új bankkártyát, arra hivatkozva hogy a régi nem használható érintéses fizetésre egyes új terminálokon. A kártya megvan, viszont a kártyakiküldő levelet már kidobtam. Szükségem volna a levél tartalmára, esetleg valakinek nincs meg véletlenül?
Köszi.Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest