- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
[link]
[link]
Igen, figyelmetlen voltam és el volt mentve a kártyám.
Ezért nem mentem el sehol és épp ezért nem a plasztikot használom neten, hanem a webkártyát...
Feltöltést meg lehet netbankból is, csak sokan nem szeretik a macerát kényelmesebb appból 2 kattintással..., régen azt használtam, de most sem appból töltöm fel a prepaidet, hanem direktben a weboldalukról manuálisan megadva a webkártya adatait... csak 2 perccel több idő...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #64638144 #16453 üzenetére
weboldalukról feltöltve is adnak én pl. ott szoktam megoldani... csak a "külső" feltöltéseknél nem...
A gond az, hogy egyrészt hogy fértek hozzá a Tkom fiókjához...
A másik, amit régen is mondtam: kártya adatokat semmilyen oldalon/applikációban nem mentünk el, csak mert úgy kényelmesebb...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
qdak
addikt
Hello,
Tranzakciós csomag
Összeg limit: havi 250 000 Ft, tranzakciónként nincs limitUtalás darabszám: korlátlanCsoportos beszedés darabszám: korlátlanCsatorna: elektronikus (internet- és mobilbank, telefon)Mégis kapom az sms-t pár forintról utlás után, akkor ez mi?
Ha kikapcsolom, még többet vonnak utalásonként ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Llew
senior tag
Szerintetek érdemes egy régi Tempó csomagról valami aktuálisra - a Smart kivételével (idős személy, nem fog netbankolni, max telefonos direct) - váltani házon belül? A Hirdetményeket átnézve nem találtam ilyet. Az éves költségeket átnézve leginkább talán a tranzakciós sms-ek kiváltásával lehetne spórolni push megoldással. A pushoz elég az alkalmazás regisztrációja ugye? Tehát nem baj, ha nem használja az ember, ha regisztrálva van, meg telepítve akkor jönnek az üzenetek?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Csináltatnék a gyerekeknek junior számlát. Kell hozzá a gyerek is, vagy elég ha kézen fogva az asszonnyal bemegyünk? Mi/milyen papírok szükségesek ehhez? Mind a 4-nek csináltatnék, 6-13 éves korig vannak.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
axioma
veterán
válasz donmackó #16459 üzenetére
Emlekeim szerint - lehet hogy edukacios cellal, mivel jogkovetkezmenye kiskorunal nem lehet - alairattak a gyerekkel is. Eleg az egyik szulo, o lesz a szamla jogi tulajdonosa. Viszont mintha gyerek hivatalos irata is kellett volna (alapvetoen szemelyi, lakcimkartya).
Megj. 10+ eve volt. -
donmackó
addikt
válasz freelancer68 #16465 üzenetére
Köszönöm, már közben értekeztem a bank-kal és nem kell hozzá a gyerek csak az okmányai. Viszont a kicsi még kimarad, mert még csak 6 éves, neki marad a kp. Hétfőn megyek is intézkedni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
namenlos
tag
Kint vannak az új hirdetmények, üzletszabályzatok. A legfájdalmasabb rész szerintem:
-
namenlos
tag
válasz Peter.70 #16469 üzenetére
Nem, ez mindegyikre érvényes.
[régiekre]: Azt írják, hogy a kártya éves díját a 2024. február 29-ig nem számítják fel, ha a forgalmi elvárás teljesül. Azaz ezt megfordítva: utána már felszámolják.
[újakra]: 2024. március 1-jét követően igényelt kártyák esetén már abszolút nem játszik a fenti kedvezmény, így nekik alapból felszámítják.
-
MasterMark
titán
válasz namenlos #16468 üzenetére
(275) A Mastercard Prémium kártyára vonatkozó szerződés felmondása vagy megszűnése
esetén a Bank jogosult a szerződésnek megfelelően a (271) bekezdésben leírtak szerint a
mindenkor hatályos a „Lakossági forint alapú kártyákról” szóló Hirdetményben közzétett és a
teljesített szolgáltatással arányos összeget felszámítani.Most akkor ez mit jelent? Ha lemondom akkor is felszámítják, ha nem mondom le akkor is felszámítják?
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #16472 üzenetére
Ez csak egy kiragadott rész. Nem onnan van, amikor valami kedvezmény volt a kártyához vagy amikor a belépéshez adnak kedvezményt.
-
-
yogibear
addikt
válasz Nikaré #16475 üzenetére
Most hogy az emberek többségét "ráterelték" a kártyahasználatra, meg a netbankra, már lehet annyit emelni amennyit nem szégyellnek...
Ugyanez lesz az új netbanjukkal is, amint elér a felhasználók száma egy "visszafordíthatatlan" tömeget, az is fizetős lesz...
Csak példának: már most olcsóbb lenne egy Curve és alá a webkártya, úgyanúgy lehet vele fizetni mindenhol és nem kell melé a banki plasztik 7ezerért...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
user26
senior tag
Üdv!
A mobilomat újra telepítettem, és vele együtt természetesen az OTP Bank appot is, amikor elindítottam kérdezte, hogy van-e fiókom, igen, van azt választottam. Ekkor a következő ablakban egy emailcímet + jelszót kért, rá böktem, hogy be írom az email címem, és már kitöltve ott van (gondolom a vissza szinkronizálás miatt), ezek után sms-be még küldött kódot, amivel be tudtam lépni, beléptem, működik, oké. A gondom az, hogy az emailcímet már nem használom, de ilyenek miatt még nem töröltem véglegesen. Illetve a jelszóra se emlékszek, hogy mi volt. Hol lehet ennek utána járni ? Mármint amit oda "beírt" email cím + jelszót szeretném megtudni, hogy hol van elmentve, hogy módosíthassam ?
Köszi.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
yogibear
addikt
válasz user26 #16482 üzenetére
A gondom az, hogy az emailcímet már nem használom, de ilyenek miatt még nem töröltem véglegesen. Illetve a jelszóra se emlékszek, hogy mi volt. Hol lehet ennek utána járni ?
Esetleg a weboldalukon rákeresni??
Gyakran ismételt kérdések -> Segítségre van szükséged? ->y Mit tegyek, ha elfelejtettem a regisztrációkor használt e-mail-címemet vagy jelszavamat?
-
user26
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz yogibear #16476 üzenetére
az új netbank ára 649 Ft lesz márciustól, de június 30-ig "akciósan" 0 Ft havonta.
amíg nem végleges verzióban üzemel, addig szerintem meghagyják ingyenesnek, illetve amikor kivezetik a régit, akkor szépen ez marad, és megkérik onnantól az árát. (persze a legtöbb csomagba majd be lesz építve a díja, vagy kedvezőbb lesz) -
yogibear
addikt
Jah csak nekem pl a régi ára be van építve a számlavezetés árába, azt nem kapom vissza ha a régi megszüntetik...
Plusz továbbra is: nekem nem felel meg az email címes belépés, mert a régit nem hajlandók párhuzamosan beépíteni az újba... plusz nem kell mobilbank sem benne, az is legyen opciós és ez látszódjon az árban is...
Majd ha ezeket megcsinálják... de gyanítom nagy ívben xarnak rá erőltetik ezt, mint a kétféle Simple appot, mert azt sem voltak képesek összefésülni és évekbe telt mire "ráfanyalodtak" arra, hogy kénytelenek voltak engedni a Gpayt és társait...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja, értem. Köszönöm. Az az igazság, hogy sokaknak most is nagyon drága az OTP. Ha még ezek használatáért is pénzt kér, hát nem tudom mennyien maradnak náluk. Bár... Az emberek ingerküszübe nagy. Így ez kevés lesz ahhoz, hogy bankot váltsanak. Majd kissé morognak és kész.
-
yogibear
addikt
Az is vicces hogy webkártyát igényelni csak személyesen lehet.
Miért is? Plasztikot is... a különbség annyi, hogy a webest csak online használhatod... de attól még kártya... a neveddel, számlával, lejárattal, cvc kóddal, satöbbi...
Régen sem volt másként...és akkor olcsóbb lehetne az online szolgáltatás is.
Semmivel sem lenne attól olcsóbb, hogy kevesebb a fiók...
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz yogibear #16494 üzenetére
azért mert annak az lenne a lényege, hogy kockázatosabb helyen is megadhatod, és ha gond van törlöd, és újat igényelsz. aminek új száma van, cvc kódja, stb.
így működik a Revolut.de lehetne, maximum kapzsik az OTP vezetői.
pl. Gránitnál, amit "digitális" bankként hirdetnek, ingyenes alapból netbank. -
herdsman12
őstag
Nézem a díjkimutatást. [kép]
Mitől ez a sok külföldi kártyás vásárlás? Megcserélték a belföldi - külföldi adatokat?
Másnál, mizu? -
blg
senior tag
válasz herdsman12 #16499 üzenetére
Nekem is több a külföldi mint a belföldi, de azért nem a 10-szerese. 149+207
Lehet elcsesztek valamit a kimutatás készítésekor. De a sima felcserélés sem valószínű nálam, mert a másik érték is sok a külföldi vásárláshoz. Max. 30 darab lehet a külföldi vásárlásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest