Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
A régi netbankos (webes) felületről már nem lehet utalást indítani?
Csináltam egy utalást, de nem jelent meg a kivonaton, pár perc múlva megismételtem, a rendszer szólt is, h ugyanezen adatokkal nemrégen már utaltam, biztos folytatom-e.
Folytattam, de ezt sem dolgozták fel.
Chat-en beszéltem ügyintézővel, aki azt mondta, h a számlakör karbantartás menüpontban tegyem teljes körűre a jogosultságot.
Kérdeztem, h ez mitől változott volna meg, hisz nem olyan régen még utaltam weben keresztül is, de nem tudta. Ezek szerint csak tippelt, mivel miután elköszöntünk beléptem, és a jogosultság "teljes"-re van állítva.Lehet regisztrálnom kellene az új felületre.
Az új felület a mobilapplikációval egyidejűleg lesz fizetős?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest