Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog

    Stroke esetén tényleg ez a bevett gyakorlat, hogy az idős ember (90+) inkább feküdjön egész nap, minthogy próbáljon talpra állni és újra önálló lenni? Eddig önellátó volt. Szerencsére a szélütés enyhe volt, gyorsan kapott vérhigítót. De azt nem akarják neki felírni, mert attól szédülni fog, és megint elesik...
    Gyakorlatilag másfél hete kórházban van, pelenkában stb. illetve átvitték egy olyan osztályra ahol haldoklók vannak. :W Mama jól van, beszél, emlékszik, tud(na) mozogni.
    Elvileg ez a krónikus belgyógyászat, nem az elfekvő ahova került. Szívem szerint azonnal hazavinném, de nem tudjuk 24 órában figyelni. Van szívbillentyű gondja, pitvar fibrilláció, de az eddig is megvolt, azért kapott strokeot is.
    Gyógytornász az előző helyen napi 10! percet foglalkozott vele, de nem hagyta járkálni. felállhaott az ágy mellett... ennyi. Nem értem miért.
    Itt az új helyen 1 db gyógytornász van, az is táppénzen vagy szimplán csak hazudnak. Mi a fenét lehet csinálni? Helyben nem is volt hely, a belgyógyáaszatról dobják ki a betegeket, most 50km-re áttették, így nem is tudunk minden nap ránézni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák