Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz házimozis #4931 üzenetére

    "a 75db-ba vágva is letöltöm fajtának" lehet, hogy nincs elég pénze folyamatosan megvenni a ku×va drága DVD-ket. Valószínűleg ha olcsóbban is hozzá lehetne jutni a filmekhez, meg kevesebb pénzért lehetne elmenni moziba, mint amennyiért manapság átlagban, akkor többen költenének ilyen célokra, és nem törekednének annyian inkább illegális forrásból megszerezni a cuccot.
    Nyilván a gyártók is kialakítottak egy minimum árat, ami alatt nem térül meg a befektetés költsége, de nyilván úgy meg végképp nem térül meg, ha csak a raktárakban hevernek ezek a termékek tonnaszámra... :U
    A nézőteres verzióra (is) igényt tartó igénytelen embert nem kell összemosni az igényesebb, ám kevésbé vastag pénztárcájú emberekkel, akik szívesen megvennék boltból azt a rohadt DVD-t, ha egy kicsit olcsóbb lenne. De mivel nem olcsóbb, ezért inkább letöltik. A legtöbb filmet kb. 10 perc keresgélés után igen jó minőségben meg lehet találni a neten, tehát ez nem jelenthet problémát. (Nem kell egyből kamerafelvételes fosra gondolni.) Ebben az egészben a gyártók is igen sárosak, sokat tehetnének azért, hogy az átlagember legális eszközökhöz forduljon.

    Bocs az OFF-ért! :R

    ON: érzékelhető változás a 9.51-ben a 9.50-hez képest? Sikerült kijavítani a bugokat? :F

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák