Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz Sk8erPeter #13538 üzenetére

    Nos akkor kifejtem újra a négy problémámat.

    Ott kell kezdeni, hogy firefox-os voltam, onnan próbálok átszokni operára, mivel a róka nagyon lassú operához képest jó ideje már.
    És a megszokott apróságok zavarnak, amik rókában jók voltak.

    1.-zoomloás: egy widescreen nagyfelbontású TFT monitorom van, amiben ugyebár a max felbontást kell használnom, (hiába jönne jobban egy alacsonyabb felbontás. Ugyanis ágyból küldöm, nem szeretek asztalnál görnyedni, meg úgyis sokat filmezek meg játszok autósat. )
    Tehát böngészéshez a legtöbb site-ot nagyítanom kell. (mondjuk ez asztalnál is így volt, mert szélesvászonra szét kell húzni a legtöbb site-ot alapból mert túl középen van.). És a Firefox maximálisan profi módon meg is tette ezt nekem, megjegyezte a site-okat egyesével domainspecifikusan hogy hol hogy jó nekem. Ráadásul nem voltak zoom-akadási gondjai flesess oldalakkal, mint operának. (pl a gmail fél perc után összeugrik magától a bal felső sarokba 30%-ra kb használat közbe mikor úgy gondolja. Beágyazott videók, facebook-ok szintén. Szóval a zoomban róka elveri rendesen operát.

    2.-jelszógondok: természetesen megnéztem hogy kell használni itt operában, még ha nem is tetszik annyira, mint ahogy rókában volt. Jelenleg a kulcs ikon-t használom, adott oldalnál rákattolok, bejön a felhasználólista, és kiválasztom amelyiket akarom. De állandóan összeakadnak, nem tudom miért. És akkor kiírja hogy nem sikerült bejelentkezni. Pedig a felhasználókhoz jól van mentve a jelszó, mert mikor mentettem akkor be is lépett. Aztán ha bezárogatom a site-ot, később újrapróbálkozok, akkor meg ha olyanja van operának, akkor néha mégis belép. Szóval ez elég gáz.
    Rókánál sose volt gond, mindig belépett elsőre mindenhova.

    3.-űrlaphiány: találtam egyetlen úrlapkitöltési lehetőséget operában, de az nem jó nekem. Róka minden site-hoz megjegyezte az egyéb adatokat is, és beírta előre.
    Úgyhogy ha pl otp-hez akarok belépni, vehetem elő a rókát, mert az jobban tudja adataimat már mint én.

    4.-összeomlás: lehet majd kipróbálom ezt a portable verziót amit mondtok, de tutii az operábal van gond, mert róka meg ie nem omlik yutube-tól, opera meg már egy fülnél is akár. Meg hogy a jó életbe visz 630 ramot el... :(

    Szóval jelenleg olyan 70%-ban tudom az operát használni (gyorsasága miatt vállalnom kell a fenti gondokat) , és 30%-ban mindig vissza kell nyúlnom a két másikhoz.

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák