Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tav-Csoves

    őstag

    válasz lovi27 #6228 üzenetére

    Bevallom őszintén, hogy ez nekem totál új, és szenzációs! :K

    Hajnali 4-ig maradtam fönn, ámulva, milyen jó kis rendszer ez! :))
    Evégett ma 13:30 tájékán ébredtem... :DD

    Igen, sajnos az Asus k50ij gépem a kivételek közé esik, a hiba megoldódott.
    Az összefoglaló alapján beállítottam mindent, amire nekem szükségem van, bár samba, putty, azt sosem használtam. :N
    Az Asus AC56U routeremen van Open VPN statikus kulcsú szerver, és ha házon kívül vagyok, mobilommal rá tudok kapcsolódni, és - ha jól tudom, ha nem javítást kérek :B - azon keresztül már eléggé titkosítva van az ftp, és a böngészős elérés.

    Igaz, kicsit kényelmetlen a dolog, mert csak a mobilomon sikerült felkapcsolódnom a routeremre a statikus kulcsosság miatt, és sajnos még nem találtam könnyű leírást arra a módszerre, hogy hogyan tudnék win 10 alól is kiépíteni ezt a kapcsolatot, ami hát eléggé jó lenne. ha esetlegesen segítene valaki hozzáértő :U

    voltak gondjaim a mappa megosztást illetően, egy kicsit furcsán volt megoldva a rendszerben, de végül átláttam a dolgot, és sikerült azt is megoldani, anélkül, hogy itt írkáljak.
    (szegény ubuntus, bittorrentes, és otthoni hálózatos topikot az utóbbi 2 napban elárasztottam a segítségért kiáltós hsz-ekkel... elnézést)

    Ha megjön Kínából az olcsó ddr2 800 2GB RAM-om, akkor azt csak bele kell passzintani a gépbe, és ugye nem kell újra telepíteni? :B

    Most éppen verifikálja a torrenteket a Transmission. Remélhetőleg hasítani fog. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák