Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz haddent #42853 üzenetére

    De ezen mi a meglepö nem ertem :) lehet, hogy egy Bentley vagy Astonmartin nem gyart kis fogyasztasu es kis teljesitmenyü autot, de egy bmw....meg jo.

    Ez a nagy tevkepzet otthon es ezert jatsza a sok por agyu az eszet egy 316i bmw be, mert azt gondolja, hogy azert, mert bmw az premium (hallottam ezt sajat füllel :D )....egy 3 as bmw meg csak nem is felsö kategoria, nem hogy premium. Felsö-közepkategoria a besorolasa :)) ugyan abban a ligaban jatszik mint egy insignia (szvsz). Anyaghasznalatban se gondolja senki, hogy egy insignia nem olyan jo legalabb, mint egy 3 as. Design es technika ami miatt komolyabb a bmw (bar pl a LED lampak teren most a bmw pont lemaradt, az uj opel led allitolag legalabb olyan jo, de az insignia xenonja is allitolag jobb, mint a 3 as bmwe.)

    Viszont ugye amig pl egy insignia kinal 2-3 benzinest, meg 2-3 dizelt, plusz az opc verziot, addig egy bmwnel joval komolyabb a valasztek, nagyobb a teljesitmeny, az M csapattal, meg nincs is egy kategoriaban jatszo Opel.

    De nem kell hasraesni, mert huuu haaaa bmw...eleg, hogy egy csomo idiota hasraesik a sajat behozott 10 eves "premium", de amugy fapad es alap motoros bmw jetöl :)) . Erre mondjak, hogy boldogok a lelki szegenyek... :D

    (#42854) etejedu: valamelyik topicban irta valaki, hogy beszerelt ilyen elektromos cuccot, ami megcsapja a kis dögöt, ha bemaszik a motorterbe :) keress ra. Bar ha nem maszik be nagy gond nem lesz, köss egy kutyat a kerekhez :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák