- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz mephi666 #38030 üzenetére
Basszus...hasznald mar a spoilert Majdnem rafutottam...nem lattam az F1 et ma fogom megnezni felvetelröl
Az elsö mondatot elolvastam. Nyilvan F1 et azert irtam, mert egy 140 lovas 1.4 tsi nel közel sem beszelhetünk vegletekröl....ahogy az F1 ben is az a 600lo nyilvan nem a maximalis teljesitmeny. Plusz azert az a motorsport csucsa, hibrid rendszerekkel, stb...azert nem egy 1.4 tsi motor Elözö szezonba mennyi meghibasodas volt ehhez kepest? Minimalis.
Egy 1.4t motorban van egy turbo, meg nyilvan strapabirobb alkatreszek egy sima 1.4 hez kepest. Ez meg nem cimboralas az ördöggel
(#38031) glutamin : nyilvan a gond a turbo motoroknal a nemtörödöm tulaj + sk ev + sok km kombinacioban okoz gondot sajnos ez vitathatatlan. Egy zsiguli ma is megy...egy 1.4 tsi 30 ev mulva mar nem fog jo esellyel. Es nem csak a turbo miatt...az elektronika, extra dolgok stb. Ez van. Valtozik az autozas is. Ma martöbb az extra, kenyelem, biztonsag, szorakozas, cserebe nem lesznek 30 eves 500k km t futott hasznaltautok. Ez jo is meg nem is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest