- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz Viszlát #49855 üzenetére
Hello,
En egyszer voltam ott egy napot az is Savanna-ban ami tipikus turista varos ugy hogy sokat nem tudok rola mondani.
A nyar nagyon meleg es eszmeletlen paras legkondi nelkul nem lehet megmaradni sehol sem.
Kerdezem a felesegem mi a velemenye rola:
Rengeteg a maradi gondolkodasu rasszista ember, magas a munkanelkuliseg, igazabol nincs ott semmi, katonai bazis kornyeken jobb a helyzet, mert ott jobban megszoktak az idegeneket.
Azt mondja meg a mas allamokbol erkezo amerikaiakat is utaljak, maradj inkabb Angliaban. ( itteni szueletesu angol tanar aki szerelmes Angliaba)A tanult iskolazaott emberekkel nincs gond tehat a melohelyen nem lesz gond, van kivetel,de a nagyatlag sajnos taplo.Nem tudom mi a celod, merre akarsz letelepedni, ha itt akkor szerintem vagj bele. 5 ev ittlet utan kerhetsz allampolgarsagot ha permanent resident vagy onnantol Iszonyat kinyilnak a lehetoseg minden fele, aztan oda koltozol ahova szeretnel. Repulovel minden kozel van, olcso is tehat szabad idodben tudsz utazgatni ismerkedni az orszaggal.
Telefonrol vagyok nem olvastam a tobbi hszt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest