- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, LG oled C1 A2 es CS kozott gondolkodok.
LG OLED55CS6LA - 1000 £ 6ev gari, +200 fontos ajandek hangszoro
LG OLED55C14LB - 800 £ 1 ev gari
LG OLED55A26LA - 850 £ 6 ev gariMelyik tunik a legjob dealnek? Ma megszeretnem rendelni valamelyiket. Nagyon kevesleirast talaltam a CS-rol, annyit kb hogy az egy C1 panel a C2-es proceszorral meg softwarrel. Ezek alapjan a 6ev garis CS 1000 ert ha eladom az ajandek cuccot minimum 150ert, akkor nagyon jo dealnek tunik 850-ert.
-
Peddy789
őstag
válasz ricsip #84574 üzenetére
Nekem szuper lesz, nem akartam 600nal tobbet kolteni TV-re, igy mar a C1 800 euros olcsositott ara is sok volt, de addig elmentem az OLED miatt, meg azis sokkal jobb mint az ips/VA panelek.
Az hogy kb hasonlo aron tudok veni meg ujabb chip settel meg aztan foleg tetszik. Jah es a masik hatalmas elony hogy talaltam CS-bol 6ev garanciat, a C1-re meg csak 1 ev van.Nem tudom mennyire lesz kenyszer szornyszulott, en inkab arra gondolnek hogy a C1 panelt olcsobb gyartani, mar jo a gyartas technologia ra, igy tudjak olcsobban arulni, es bizony sok embert nem erdekelnek a TV technologiai hattere, csak akar valamit otthon nezni, es nem akar egy vagyont kifizetni ra, mert ez csak egy TV szamara
Biztos jo ez az EVO panel, nem vitatom, en speciel nem akarom tudni miben jobb, kifejezetten nem erdekel, mert minel tobbet tudok rola annal jobban fog zavarni a C1-hez
Sokszor meglapitottma mar hogy neha az a legjobb megoldas hogy az ember elmegy a boltba, megnezi melyik tv tetszik, aztan megveszi. En pont ezt csinaltam, philips ambilightot akartam venni, de a boltban nagyon nem volt jo a kepe, szurke volt a fekete meg nemtudom. Aztan lattam az LG oledet, ami tudtam hogy szuper csak draga volt eddig, kicsit nezelodtem hol a legolcsobb es igy jutottam e a CS-hez.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs