Hirdetés
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
A film modusz nekem olyan fako ,nem tetszik ,a kontrasztnal van 2 az egyszerü kontrasztra gondoltal?van videokontraszt is.
A feherszint bealitas szerintem jo lenne tudniPlayer: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Köszi ,probalgatom meg,az isf utanna nezek meg.
Megneztem isf nincsen es nem ertem ha teszteltek honnan vettek ?
Lenyegeben tudom van a masik modeleknel a philipsnel isf ,de ennel most neztem csak van külön egyeni bealitas es HDR modban is[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Amugy tudja e valaki hogy az epg t ha csehül irja ki a Vu+ Open atv softnal lehet e magyarra atalitani? Alitgattam magyarra több helyen de cseh maradt .
Bocs hogy ide irtam ,de van Müholdas topik itt valahol?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #38967 üzenetére
Köszi szepen .
Van e tapasztalata valakinek esetleg Sat belteri teren hova irjak ? Mivel szeretnem lecserelni a regi nem 4k as Vu + Duo mat, masok Octagon SF8008 4K ast ajanlottak ,mivel csak mert olcso ,vagy mert valamiben jobb is a Vu + nal ? Vu sokkal dragabb.[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Tegnap este Orban evertekelöjet neztem es a magyar zaszlo a hatamögött sokkal szürkesebb volt mind az ingje.iszonyuan elöben zavaro volt a külömbseg es pedig nem is egesz tevenyi felületröl van szo.
Amikor messzebröl mutattak akkor gyönyörü feher volt a magyar zaszlo az resze.
Engem nagyon zavar .
De ha meg egy q85 re lecserelem ,valoszinü ott mas dolgok lesznek rosszak.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz djpundro #38998 üzenetére
Nem szeretnem ha valaki provokacionak alitana be a panaszaimat ,vagy az oled vagy a qled iranyaba ,csak leszeretnem kompromisszumokkal zarni a vasarlast es dönteni melyik is legyen ,nalam van a Philips 754 -65 zollos oled 1420€ ert vettem 2 hetem van meg februar vegeig elkell döntenem ,megy e vissza es ha igen akkor kb 1600€ ert birok most 65q85 öst rendelni tehat az oledre meg 200€ ot rafizetni .
Persze a szakik velemenyet tovabbra is varom ,amit meg irtak mar ,ragodok rajta meg egy kicsit .Felek ha q85 ös lesz ott meg több lesz esetleg a zavaro tenyezö ,peldaul a booming ,nem tudom ,nem hasznaltam itthon ,hogy milyen lenne nalam ?!Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
nemet forumon is sokan azt irjak az oled csak egy piszkos feheret tud nagy felületen leadni .Hat tovabb kutakodok .
[link]
Itt irtam en is be (djpundro) [link]Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz snpetit #39008 üzenetére
Te milyen tevet hasznalsz? Persze nagyon ,meg a Samsungosok is ajanlottak (baris azon aforumon) hogy az oled nel maradjak .
-
djpundro
aktív tag
válasz Kriszbmx #39007 üzenetére
Igen szürkebb ,a Nemetek erre piszkos feheret mondanak .
Persze lehet sokat nem zavar ,de sokszor van reklamoknal is nagyobb feher hatter es engem pedig ez nagyon zavar .Csak a q85 ös most megint dragabb lett ,baris nalunk ,valamelyik nap meg birtam volna 1600€ ert rendelni .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39004 üzenetére
Hu de szepen megbombaztatok irasokkal ,nagyon szepen köszönöm
Neked is 754 van ? Kepminösegben mondjuk nem tudnak mas Oled tevenel sem külömbseget elhinni ,lehet van de az nem nekem most nem fontos annyira ,mert ezt a hibat szerintem eggyik Oled sem tudja korigalni (a piszkos feheret)
Vannak azert rendes emberek ,nagy szamban es ilyenkor ugy tudok örülni .
-
djpundro
aktív tag
egy led teve csak Q85 Samsung jöhet szamitasba ,mas mind sokkal rosszabb lenne.De az nem olyan egyszerü ,nem kis penz
-
djpundro
aktív tag
válasz snpetit #39012 üzenetére
55 kicsi ,65 kell ,dehat az van mar .Ha q85 ös lenne az erdekelne ,mas nincs csak q90 az draga.de miert arulod ?
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39047 üzenetére
Helo
Latom neked 754 esed van .Probaltad aramtalanitani mar?Kihuzni majd bedugni?Mert nalam töbször felakad utanna a philips logo es semmi nem törtenik .Meg kell többször ismetelnem ,egyszer megjön rendesen.Feltettem ujra a legutobbi Firmwaret is reszet ,gyari bealitas stb volt .Volt Firmware frissites ujitas utan amikor ujra startolt ,hogy felakadt .Felelmes.Kiprobalnad kihuzni arambol aztan viszza ?
KösziPlayer: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #39089 üzenetére
A feheret ugy teszthelheted ,ha felragasztasz egy A4 es feher papirt a kepernyö egyik sarkaba ,majd akkor mondjad hogy feher .
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39102 üzenetére
Ma ujra tettem a Firmware t .Utanna 10 percre aramtalinottam ,vissza gyari bealitast .Eďdig nem volt gond .
Az a helyzet mondjuk Soundbar Arc ,CEC több keszülek is S912 , Vu+ Duo .Es a cec konfiguracio is összezavarhat es kell külön egyes dolgokat kikapcsolni vagy bekapcsolni a cec bealitasoknal.
Nalatok van aki kalibral ? Peldaul szerintem a feherszint bealitas nal lenne fontos ,de azt szemmel szerintem nem lehet bealitani ,kell müszer.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #39319 üzenetére
Lg 5 eves lcd nincsen folt ? Az összes Lg lcd egy Clodingos (felhös ) .Es kontrasztszegeny es a fekete is gyenge mindegyik ips teven .
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39864 üzenetére
754 es egy gagyi smart tv. Nekem ez van es azert vettem meg mert Oled es kb 470 000 be került a 65 zollos.Netflix jol megy, menüje a hdmi valtasnal lassu.
De ez mind nem erdekel van szat Octagon 8008 beleri külön, 912 lejatszo külön. A CEC jol müködik mindennel. Egyedùl nalam csak a bekapcsolast muszaj elöször a tevet bekapcsolnom es utanna az Octagont. Utanna szepen müködik a tv taviramyitoja minden eszközön.Egy Sony Sounbart is jol kezel ARC on keresztül, meg egy Denon 7.1 hifi t is.
A Pixel eltolast ha valakit zavar akkor az mar egy Autista dolog szerintem.Töbször raneztem a keretre es kurvara nem tudom megertemi kit zavar es miert,? Keretet figyeli, nem a tevet? Pedig kurvara erzekeny vagyok en is a hibakra különben.
Na ja, vannak hibai, de 1400€ ert nagyon jo valasztas volt.
Nem beszelve meg a jo Ambilight röl.Az nem tudja, akinek ilyen meg nem volt.
Nekem ez a 4 ik ambilightes az utolso 7 evben. Szeretem.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39873 üzenetére
HDMI jelerősség mérés ? Ez meg valam uj? Hol mutassa ?Kicserelem a hdmi kabelt es letudom merni hogy jobb az uj vagy nem ?
-
djpundro
aktív tag
Van egy 65oled754 esem es azt vettem eszre par nemet SKY adonal is hogy hullamok jelentek meg .Ez a tipukus hullam vonalak az olednel egy betegseg ?Vagy megis mik a tipikus kephibak az olednel?
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #40145 üzenetére
Hat ha lessz kedvem lefenykepezem.A sötet hatternel ami lenyegeben egyszinü kene hogy legyen olyan több soros mind a vizhullamok jelennek meg .Azt hiszem menü alatt van egy pont ahol direkt ez ellen lehet bekapcsolni a kepjavitast .
Nem tudom jobban szakszerüen kifelyezni magam .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #40145 üzenetére
Erre gondoltam .Ilyen .Van valakinel ilyen ?Marmint hullamok ?
Nem ennyire brutal ,de igy valahogy nez ki mind ezen a kepen .
De csak nemelyik adason filmnel latom .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #40201 üzenetére
Csak nemelyik Sky DE adon ,neha neha meglatok ilyent .Persze nem mindenütt .Mar csak a hibakat figyelem ,borzaszto .
HD adokon valahogy en ugy gondolom nem szabadna lennie .
Egy Octagon 8008 ason nezem OpenAtv ,arra meg mind jot mondanak .
1080i re van alitva .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #40201 üzenetére
Sikerült lekapnom es velvettem a filmet .Feltettem a Dropboxra ,esetleg megnezheted ,meg mas is .A film legelejen ,a halyo ket oldalan a vizben az színátmenetek ,foltos hullamok .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Megint megijedtem az Oled tevemnel Philips 754 hogy ,egyszerüen amikor egy kepkockanal ,jelenetnel es majd jön a küvetkezö kepkocka ,tehat az ember eltünik a kepröl es mas kep (kepkocka ,vagy hogy mondjak?) jelenik meg , meg ottmarad halvanyan az alakja a keparnyeka es lassan tünik el .
Ez a HBO on volt tegnap esti filmnel .
Azt mondja Djnice kolega hogy ez az Oled nel neha megtörtenik .
Mondtam en ,na ne ez borzasztoan zavaro .
Ti lattatok ilyen jellegü problemat az Olednel ?Mindeg felek ezektöl a kephibaktol miota oledem van .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41782 üzenetére
helo
en standard kepbealitason nezem .Az nem jo ?Milyenre alitod te be ?Napi este 18:00 tol 23:00 kb megy teve ,tehat 5 orat hasznalom .
Maradekkep törlest csinalja magatol ,en ugy halottam a hoszabb törles karositja koptatja a szineket .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41786 üzenetére
A 100 as ertekröl leveszed 25 -ös kontraszt értékre ? Pontossan melyik kontraszt erteket ,mert 2 van .
Akkor maradékkép törlést manualisan nalam kell vagy nem ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
referencia anyag letöltését,
Itt van több minden ,pontossan melyiket kell levenni es bealitani vel a fenyeröt?
A You Tube s Calibracios videot lekell venni ,vagy direktbe lejatszani es ugy bealitani?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41817 üzenetére
maradékkép törlése most a tv csinalja magatol es nem ertem hogy miert nalad 10 is volt es nalam 1 sem .
Valami oka csak van ,szerintem szügsegtelen volt neki .
De most azt gondolod inditsam el manualisan menü alatt?Meg sehol nem halottam hogy azt külön elkell inditani .
Ennalam 300 ora kb ment eddig es a Philips 1500 ora utan kapcsolja be a 60 perces tisztitast .Akkor miert kelett volna nalam mar megtörtennie?Link [link]
Das gründlichere JB-Verfahren ist mit rund 60 Minuten deutlich langwieriger, kommt dafür jedoch erst nach rund 1500 Stunden zum Einsatz und kann auch manuell über die TV-Optionen („Bildrückstände entfernen“) angestoßen werden.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ja igen ,a Tisztitas 6 orankent van es azelött 10 ora utan volt .(ez Januartol 2020)
Tehat nem 4 orankent es nalam 5 es valamennyi akkor okesnak kell lennie . Link
[link]
De te elinditod magatol is hogy tisztitjon 60percet ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ti ,akik Oled tv et hasznaltok ,tik is szoktatok a pixeltisztitast töbször bekapcsolni ? En ugy hallotam az koptassa nagyon es hamarabb kifakul .Hogyan van ez ?
Lenyegeben ha fontos lenne ,akkor eppen a gyartok ezeket bevezetnek ,mert eppen nekik is fontos hogy ne kelljen panelt cserelni ha beeges van .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41824 üzenetére
Na csinaltam egy manualis Pixeltisztitast az oled754 en .
Tegnap is eszrevvettem egy filmnel hogy ottmaradt a szellemkepe par masodpercre meg az embereknek amikor mas kepkockara mar valtott. Ilyent lattatok mar ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41880 üzenetére
Most egy tisztitast csinaltam es nekem valahogy a 30 as Kontraszt -Feny kevesnek tünik .De a termeszetes gyari bealitason 70 - 100 Kontraszt -Videokontraszt van .Az igy elmegy ,de eddig 100 -100 on neztem .
Es mind ezt honnan veszed ?marmint ezeket a bealitasi modszereket ,hogy peldaul igenis a 30 as hatterfenybealitas a jo es stb ?Ezeke csak tapasztalaton alapulnak csak vagy van ra (hogy is nevezzem ?) szakemberi javaslattok is ?
Akkor ez a szellemkep ami nem beeg hanem csak egy darabig ottmarad meg ,az a nagy feny erötöl van ? Ez lehetseges?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz hunspikey #41883 üzenetére
"sötét jelenetnél látsz egyértelmű sávosodást "
Hat ez gyanus ,mert lattam sok sötet resznel olyan felhös foltos dolgokat ,nem tudom maskepp megmagyarazni .
Van ilyen kep esetleg valahol a jelensegröl ?En különben a müholdas HD adasokat nezem , Sky De ,vagy HBO HD ,a HBO HD nal vettem töbször eszre peldaul a szellemkepet .
Van a NAS on filmjeim es is Kodival nezhetem a filmeket ,de innen sokkal nehezebb mar hibakat eszrevenni .Habar igazabol nagyon keveset nezem a Nas rol es nem nagyon mervadonak tartom innen a problemat .Tehat inkabb egy Octagon 8008 as OpenAtv Linux E2 szoftal amit nezek .A masik szobaba elvittem a VU + Duo t es mar gondoltam ra ,nem e az uj Octagon a bünös a kephibakert ?!Lehet a VU+ duo 2 jobb kepminöseget anna ?
-
djpundro
aktív tag
válasz daneel_hu #41888 üzenetére
300 ora kb .De azelött egy jo Philips LCD em volt es persze mas kephibak vegett vettem meg az oledet 3 honapja .
Es miota latom ezeket a Szellemkepes adokat ,megijesztett es allandoan figyelem a hobakat .Borzaszto .De hozzateszem ritka jelenseg a szellemkep ,de a sötet reszeknel FOLTOS felhös reszeket amik vibralnak lebegnek latok sokszor .Persze ezeket mind HD adoknal müholdrol .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Tegnap este probalgattam 30 ason ,de olyan jo erzes volt visszaalitani plane 100 ra.
Ennek van tudomanyos alapja is lenyegeben hogy az ugy jo ,peldaul 30 -40 fenyerö?Es azt meg is szokom ?Ja igen ,a Philipsnel a hattervilagitas honnan van hogy a Kontraszt helyettesiti ?Lehet megse ? Vagy valahol irtak meg ,peldaul a Philips visszaigazolas ?Miert akkor nem mas a neve ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41953 üzenetére
Ratettem 45 re a Konstraszt fenyeröt Igy elmegy valahogy .
Tegnap keresgettem a hibakat ,meg nem volt szellemkep .Ja igen minden kepjavitot kikapcsoltam .A sötet reszeknel ,de csak neha es egyes hd filmeknel ,van vibralo felhös flekkek ,ez a jelenseg van neha nalad ?Mondjuk gondolom a sugarozastol függö lehet ,vagy?
-
djpundro
aktív tag
Sajnos 1 estet tudtam kibirni 40 es oled fennyel nezni a tv t .
Visszatettem 70 re az Oled fenyt es a kepjavitokat kikapcsoltam .
Nekem egyszerüen 40 es oled feny nagyon hokanak nez ki .
Philips 65 Oled754Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Lehet hogy Sony Trinitron tevet nez . [link]
-
djpundro
aktív tag
Sokszor Csehül megy a HBO HD en a film ,masnal is igy van ?Peldaul most a Auta 2 .Sokszor meg Angol csak a nyelv .
Iszonyu idegesitö ,a national geo hd en is csehül nyomjak a reklamokat.
Nalatok is original belterivel is ez a helyzet?Sajat boxal nezem Vu+ ,lehet azert van ?
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #43557 üzenetére
Haver ,Nekem Philips 65oled754 van .Gyönyörü.Menü hdmi atvaltas lassu ,kepminöseg mind minden OLed .Különben van egy 912 esem es egy Amazon 4k Fire stickem es azon hasznalom a Netflixet vagy Kodi stb t .De en 1420€ vettem az Amazonba a 65 Zollost.Olcso volt es azota sem volt ennyiert .Kb 4 honapja .
Nem, azt mondtad hogy OLed teved van ?Nem szep hazudozni .Ha nem jol tudom cafolj meg .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest