- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
HKorn
Huawei Watch 2 - Wear OS
Arra tud telepíteni Strava-t, jó a GPS rajta, csak 2 naponta tölteni kell
Becenick
Honor MagicWatch 2 - szinte ugyan azt tudja, mint a Watch GT2, csak jóval olcsóbban.Illetve, ha jól értem, akkor van rá mód, hogy a Strava-val szinkronizáld a Huawei Health-t.
Amit pedig HKorn-nak is írtam, vagyis igazából azt neked írtam, hogy ott a Huawei Watch 2, vagy a Watch 2 Pro(nem tudom itthon lehet-e kapni), az Wear OS-vel van szerelve. Használtba 35körül van és van rajta Strava(vagyis tudsz rá tenni).[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Becenick
tag
válasz cellpeti #11255 üzenetére
Igen a MagicWatch 2 is elég frankónak tűnik. Külső tekintetében szerintem az ilyen jellegűek verhetetlenek. De szerintem ott sem megoldott a Strava.
Ha egyáltalán létezik valami mókolós megoldás, az is körülményes.
Manapság szinte azt lehet mondani, hogy ahol szoftveresen összekapcsolható a Strava és az adott szoftver, ott az első szinkronizálással már rögtön fel is kerül az edzésadat a Stravára. -
zolszi
tag
Sziasztok
Van esetleg Pécsen valakinek Lenovo Watch X órája, aki kölcsön tudná adni a töltőt egy próbára?
Lemerült az óra és nem veszi a töltést, nem tudjuk bekapcsolni.
Le szeretném csekkolni, hogy másik töltővel is ezt csinálná-e.Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
nutfile
aktív tag
Teljes a boldogság! Sokadik próbálkozásra végre a Garmin Pay-hez is sikerült hozzáadni a Curve kártyát!
korábban egymásra mutogatott a Curve és a Garmin, most is csak kb. 17. próbálkozásra jött össze, de mivel soha nem azt írta ki, hogy elutasítva, hanem valami hibát és próbálkozzak újra, így csak összejött.
szóval jelenleg bármilyen bankkártyámmal tudok (telóval és) a Garmin órámmal is fizetni! királyság! -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok adott egy Suunto Ambit 2 és sehogy sem akar össze kapcsolódni sem a Pc-s alkalmazással sem az androidos-al!
Egyáltalán támogatja ezeket? -
Dwatti
addikt
válasz Mr. Erikszon #11260 üzenetére
Egy tesztben találtam : regisztrálás a Movescount.com oldalra, amely a Suunto órák hivatalos oldala, itt felhasználónévvel és jelszóval lehet saját profilt létrehozni, ahová aztán az óra automatikusan feltölti az elvégzett edzéseket, és ahol aztán ki lehet elemezni azokat.
Számítógépes kapcsolat : USB spec. kábel
Használt program neve Movescount.com
PC kompatibilis
MAC kompatibilistelefonos ap ezek szerint nincs
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Samsung Watch Galaxy Active 2 press release EKG meg HRR mérés... a vérnyomáshoz biztos új pántot kell majd venni sztem.
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
[link] Ehhez mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #11262 üzenetére
-
Firehand
tag
Várható új Samsung óra szerintetek augusztusban, mert elméletileg Note 20/20+ Tab7/7+ esetleges Fold-2 bemutató várható.
Hány évig használhatóak az okos órák, ki milyen sűrűn cseréli, kell e egyáltalán cserélni őket vagy amíg az akku bírja addig és utána csere? Egy ilyen óra hardvere tud e elavulni mielőtt tönkre menne?Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
cellpeti
nagyúr
Szinte mindenki csak a sportórákat veszi, és ír ide róluk. Wear OS-es órákról igen kevés szó esik. Értem én, hogy 1-2 napot bír ki, meg sokaknak a mozgás és az üzemidő a fontosabb, mint pl. hogy lehessen vele fizetni, de azért én személy szerint szívesen olvasnék Wear OS órákról is. Azok felől szinte senki nem érdeklődik
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
-
cellpeti
nagyúr
Nem akartam polgárháborút kirobbantani. Csak egy észrevétel volt. Sztem életképes dolog lenne.Na,ugy mondom, h engem nem zavarna, ha toltogetni kellene 2 naponta.
Viszont amilyen nekem kellene,olyan mint a T-Rex, olyan nincs Wear OSvel szerelve, vagyis én nem találtam.
Lidlbe pakolni, ringen motorokat össze szedni nekem sok már az 50k
-
KadamQQ
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm (nő) okosórát szeretne venni, és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A keret ~20.000Ft, kinézetre olyat szeretne mint például az Apple iWatch. Főleg sportoláshoz használná, ezért jó lenne, ha például mérné a pulzust, és izzadás se jelentene neki gondot. -
HKorn
veterán
válasz KadamQQ #11286 üzenetére
Ennyiért csak az Amazafit Bip van, ha nem kell GPS akkor Bip Lite is ok. De ez egy műanyag kis óra kisfelbontású transzreflektív LCD panellel, nem túl szép. Én gyűjtenék a helyében tizenpárezer forintot még és inkább egy Amazfit GTS-t vennék ami már AMOLED kijelzős és fémházas sokkal szebb. GPS-el mondjuk vannak gondok, pontatlanság, ilyesmi.
Run&Ride
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Hátha van tanácsotok
Viszonylag sok okosórám volt és van, de nagyon elegem van mindegyikből. Nem sok igényem van, arra keresem a legjobbat és legmegbízhatóbbat, hogy mutassa az időt, tudjak vele fizetni, és tökéletesen trudjon trackelni. Ha megy 3 napot egy töltéssel az már nekem elég.
Van egy 46-os Galaxy Watch-om, ami egy 90 km bringázás után eldobta a GPS jelet, és sehogy sem tudtam életre bírni utána, szóval ment a levesbe a track.
Van egy Fitbit versám, és szakadozik vele néha a kapcsolat, szóval amiatt is sokszor idegbeteg lettem.
Még a sok közül a Withings Steel HR a legstabilabb, és szoftveresen a legigényesebb, de ott meg a picike kijelző elég nagy hátrány.
Van tanácsotok, hogy melyik márka irányába haladjak?
Köszi a segítséget!
-
Zotyipotyi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni.
Eddig még nem volt aktivitásmérőmőm/okosórám.
Viszont a most jó áron kapható Honor Band 5-ön elgondolkodtam. Az érdekelne, hogy az általam elképzelt felhasználáshoz alkalmas lenne-e. Nem tudom mennyire elrugaszkodottak az igényeim...Elsődlegesen a napi aktivitásom méréséhez használnám ebben a home office-os időszakban.
Kritériumok:
1. Lépésszámlálás
Ez lenne a legfontosabb. Bár a telefonom (Huawei P10) is tudja, de egyrészt nem túl pontosan, másrészt meg nem akarom folyton a zsebemben hurcolászni (még lakáson belül sem). Ha mondjuk egy +/-5% pontossággal tudja számolni a lépéseimet, azzal már elégedett lennék. Ezt kellene tudnia telefon nélkül (+ kijelzőjén alkalmanként rá tudjak nézni, hogy hol tartok).2. Idő mutatása
3. Minimum 2-3 napot bírjon ki egy töltéssel.
4. Pulzus mérés
Szintén telefon nélkül, alkalmanként (mondjuk edzés közben) rá-rá tudjak pillantani. Itt is kiegyeznék mondjuk egy +/-5% körüli pontossággal.5. Alvásmonitorozás
Igazából ez a legkevésbé fontos a kritériumok közül. Néha kíváncsiságból monitoroznám az éjszakai alvásom. Mennyire tudom zavartalanul átaludni az éjszakát, hányszor ébredek fel éjjel úgy, hogy reggel felkelés után nem is emlékszem rá.
Igazából ennél a funkciónál az sem világos, hogy folyamatosan kapcsolatban kell-e lennie a telefonnal, vagy pl. elég-e csak reggel leszinkronizálni vele.Szóval ilyen felhasználásra szerintetek alkalmas lenne a Band 5?
Ha nem, akkor van valami olcsó (< 20e Ft) alternatíva, ami tudja ezeket? (Band3/4 Pro, Amazfit Bip (lite))Köszi!
Zoli -
HKorn
veterán
válasz Zotyipotyi #11293 üzenetére
Ezt mindet magabiztosan tudja, nyugodtan beruházhatsz rá
Run&Ride
-
Zotyipotyi
csendes tag
Köszi!
Jeleztem asszonynak, hogy nem sértődöm meg, ha névnapomra kapok egyet! -
jézusom
addikt
válasz Zotyipotyi #11293 üzenetére
Ezekre teljesen jó, nekem is ez van. De folyamatos pulzusmeréssel is kibír 3-4 napot. Az alvás kiertekelés nagyon hasznos. Veroxigent is tud, zene vezerlest is.
-
Dwatti
addikt
Európába érkezik a Mi Band 4 NFC-s változata
Magyar bankok most már igazán összekaphatnák magukat !
Egyelőre csak Olaszországban, Németországban, Svájcban, Lengyelországban, Törökországban, Angliában és Franciaországban lehet majd használni . -
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan kar ketyerét keresek ami rezeg bejövő hívásnál és sms-nél, vízálló, ütésálló, hosszú üzemidő és várhatóan 3-4 évig el leszek vele és folyamatos a szoftver támogatása.
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest