- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
fjani
tag
válasz TazLeacher #401 üzenetére
Ezt tudom alapból de meglévő excel táblázatomban a betűk vegyesen vannak írva (kicsi-nagy) ezt szeretném átállítani-ha lehet hogy ne kelljen az egészet átírni-csupa nagybetűre!
-
Laslow
senior tag
Aki alaposabban elmélyedt a 2007-es Word/Excelben, milyen véleménnyel van róla a 2003-ashoz képest? Apró bosszantó dolgok? Használhatóság? Sebességbeli változások (pl. egy feladat megoldásánál gyorsabban/lassabban végzel-e)?
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
adra
tag
válasz TazLeacher #399 üzenetére
Hát nálam az Office eszközök között van... Azt hiszem az enyém teljes verzió.
MCC: Minőségi Certifikált Cuccok
-
GD
őstag
üdv!
segítséget kérnék az alábbiakban mert már beleőszülök..:
helyesírást kétféle nyelven (angol és magyar) szeretnék, (persze nem egyszerre), használni.
állandóan a magyar helyesírást erőlteti hiába választom ki a helyesírás ellenőrzés és más ablakokban az angolt..
kérdésem lenne. hogy kell onthefly helyesírási nyelvet váltani, ami meg is marad amíg én kézzel vissza nem állítom?
egy step by step kellene..
(az nem kell hogy bal klikk 1x :-)köszönöm
GD -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom Outlook 2007-ben HTML formátumú levél írásakor bekapcsolni az automatikus elválasztást? Én sehol nem találom, pedig Word 2007-ben megvan...
Üdv.: BattaG
-
wwhy
veterán
Helyesírási nyelvet az uaz, mint a szerkesztési nyelv, nem én 3 nyelven szerkesztek dokokat, fel van téve a három szükséges nyelv, ALT+Shift (bal)-al váltok a nyelvek között és tökéletesen megmarad amíg nyelvet nem váltok.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Digital
addikt
Hali!
Honnan lehet letölteni az Office 2007-hez magyar nyelvi fájlt?
köszi"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
netboy
senior tag
Sziasztok,,,
Valaki megmondaná nekem hogy lehet a szövegdobozban körbefuttatni a szöveget egy belehelyezett képen?
(az erre alkalmas opció inaktív ) -
arp
csendes tag
Elnézést, ha már kitárgyalódott, de végül is a válasz sem kell, hogy hosszú legyen (Igen/nem).
Aki MAGYAR Office 2007-et használ, attól kérdem: a kezelőfelület (UI) átváltható angolra? (Mert angol helyesírásellenőrző van benne, igaz?) Nem elvben, a gyakorlatban.
Köszönöm szépen!
Á. -
arp
csendes tag
Köze biztos nincs, nem is ezért reméltem, hanem mert angol Language Pack nem kapható külön. Vicces, hogy más nyelvű UI-t vehetsz az angol nyelvűhöz, viszont a lokalizálthoz nem vehetsz angolt. (Kár egyébként, mert néhol csak a magyar SBE van leárazva, ill. ahol mindkettő, ott nem tudom, nem tévednek-e, stb.)
De köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
arp
csendes tag
Arra az esetre, ha mást is érdekel a téma, mellékelem egy hasonló tárgyú csevely linkjét, ahol a válasz szintén NEM.
[link]
Én azért folytatom a nyomozást (a reményhal meg utoljára), és hálásan fogadom mások tapasztalatait is. -
wwhy
veterán
-
arp
csendes tag
Nem, úgy látom, nincs félreértés, telepíteni kell a Language Packet, hogy megjelenjen. Köszi.
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Próbáltam használni a keresőt, de nem igazán talátam megoldást a problémára.
1, Outlook nyomtatás,bejön egy 20 oldalas levél,ki kéne nyomtatni az első 2 oldalát.
Azt mondom nyomtatás kiválaszthatom hogy oldalak:mind,páros,páratlan.
Hol lehet megmondani neki hogy csak az 1-2 oldalt?
(másol-beilleszt-et hagyjuk)2,Arhiválás.
Megmondom,hogy ezt a könyvtárat arhíválja mindenestül.Kicsit molyol,kész,befejeződött.
Alul megjelenik,hogy arhív mappák,és ott is van a könyvtár,de full üres,dátum jól van beállítva.
Megnézem az adatfájlt,létrejött az arhív.pst mérete is nő.
Azt berakom egy másik fiókba próbaképpen,import,sikeres,meg is jelenik az arhív mappa,alatta a könyvtáram, de full üres az is...
Valakinek van 5lete? -
Aston Deen
tag
Üdv!
Outlook 2007-et használok és olyan problémám lenne, hogy kaptam mellékletben egy pst kiterjesztésű fájlt, de nem tudom megnyitni mert ezt az üzenetet írja ki : "Az Outlook zárolta az alábbi, esetlegesen ártalmas mellékletekhez való hozzáférést:" és akkor itt a fálj neve következik.
2003-as Outlooknál tudtam, hogy kell ezt a szolgáltatást kikapcsolni de a 2007-esben sehogy sem találom.
Ehhez kérnék egy kis segítséget.Az elektromos áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan, mint amelyik nincs alatta. Csak más a fogása.
-
Gergello
addikt
Van egy dokumentum, tele szöveg dobozokkal, táblázatokkal. Minden szöveg dobozokban van benne. El akarom menteni weblapként, htmlbe, de megnyitva szétcsúszik az egész. Htmlben nem mennek azok a formázások amik worldben, főleg a szöveg dobozok nem.
Van valami megoldás, hogy htmlé lehessen alakítani?
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Pörgök itt mint disznó a jégen,de nem megy.Ha az office van előtérbe és ott nyomom a ctrl+p-t akkor az officie nyomtatási oldal jön be,ott nincs oldalak,csak páros-páratlan-mind.
Ha mellé kattintok,és úgy nyomom akkora, sima windows-os nyomtatási ablak jön elő
ott van oldalak,mondom csak az első oldal,nyomtat is egy oldalt,azt ami az office mögött van a háttérbe. -
wwhy
veterán
Olyat tud vki h megnyitás nélkül lehet-e keresni a doc-ban tehát adott xxxx számú doc. amelykben yz-szer tuti h le van írva pl. a "Kovács János". Hogy lehetne csak ezeket a dokokat kiemelni a tengernyiből, anélkül persze hogy elkezdjem megnyitni őket
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
arp
csendes tag
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #435 üzenetére
Hivatalos Ms office fórum egy frankó dolog.Most nézem a kérdések 90%-ra nincs értelmes válaszÉn láma meg még írtam is oda
Ennyi erővel a kérdéseimet magamnak is elküldhettem volna e-mailba.Zsír,végül is az, hogy archiválás meg a nyomtatás nem megy, ahogy kéne, nem lényeg,2003-ba még ment ,most haladnunk kell a korral,nem nézünk hátra,csak előre....
Megevtte a paraszt 42k-ért,legyen pozitív,örüljön neki hogy még nem fosta össze magát kékhalállal,de a design az nagyon faszányos lett.....
[ Szerkesztve ]
-
arp
csendes tag
Indexelés update.
A Google Desktop fájó hiányossága, hogy a magyar (ti. nem angol) szavakat csak teljes alakjukban ismeri fel. Letöltöttem a Copernicot: ezen a magyar szavak sem fognak ki. (Cserébe viszont béna a webes keresője.)[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
Arra lennek kivancsi, hogy vissza lehet-e hozni a regi Office menufelepitest: File - Edit - View, stb, vagy itt van az uj, nem lehet valtoztatni, hasznald ezt, paraszt?..
Koszi.
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Kéne help. A nyomoronc MicroSoft emberei egy .....got írtak az Excelbe. Ha 13.05 vagy más dátumhoz hasonló értéket írok be, 13.05 esetében 13.máj írt ki. Mivel nekem 13.05 (pénz Euro) lenne, cellaformázással átállítom pénznemre, erre meg az a válasza, hogy a 13.05ből 39,215Ft-ot csinál... hol itt a logika???
Valami értelmes magyarázat létezik?GA
-
Siriusb
veterán
Tud valaki megoldást arra a jelenségre, hogy a gyorsbillentyűk (pl. ctrl+c) időnként - gyakran - nem működnek az Excelben? Másolás helyett törölni akarja a cellákat. A netem nem igazán találtam rá megoldást, max annyit, hogy zárjam be - nyissam ki a fájlt újra.
-
atosz
őstag
Lenne egy telepítési problémám:
Adott egy SB office, de csak a termékkulcs, mert nagyvonalúan telepítő CD-t nem adtak. Letöltöttem a próbaverziót, majd aktiválni szerettem volna kulccsal, de az utolsó karaktert már be sem engedte írni. Mit csináltam rosszul vagy mi a teendő?
-
olli
tag
PowerPointban készített bemutatót be lehet úgy állítani, hogy megnyitáskor egyből a lejátszandó diák jelenjenek meg a teljes képernyőn, és ne a programból kelljen indítani?
By cool !
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt