- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz EQMontoya #3703 üzenetére
nah ja, az pont max pontszám ezt bárki le tudja írni, hogy befolyásolja-e a gravitáció a dolgokat, vagy sem. csak rá kell nézni a képletre
node asszem elteszem magam hnapra, hátha szebb nap virrad rám. szépálmokat minden kedves fórumozónak!"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
VladimirR
nagyúr
evolucio?
Bovebben: [link] -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek!
(A mindenkiben benne van mindenki , még akkor is, ha le sem szartátok a kérdésemet. [link]
u.i.: Tudom, ez nem igaz, mert leszartátok.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
BlacKSouL
addikt
válasz Racecam #3712 üzenetére
Nekem faterom kérdezte hogy hogy is működnek ezek a gps-ek, megmutattam neki a wikipédiás cikket, kicsit beszéltünk róla, aztán ennyi. Ennyi közöm van kb a gps-ekhez. Vagyis bárhogy szerettem volna válaszolni, nem igazán tudtam volna értelmeset. Max annyit, hogy: ''..nagyon jó..'' vagy: ''..szerintem van jobb is..''
Amúgy van egy cikk amiben nagyjából belövik a kategóriákat: nem találom.
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Racecam #3715 üzenetére
P|cs@ba hogy nem találom amit keresek pont mikor kellene
Az tuti hogy itt találtam: [link] Csak úgy rákkattogtam néhány linkre, és az egyikben ott volt pár készülék a különböző kategóriákból, 60ezertől 200ezerig. De itt olyan qva lassan tölt be egy oldal, hogy nem tudom két hívás közt átfutni melyik is lehetett.
Mármint a készülékek részletes leírása hogy össze lehessen őket hasonlítani, hogy az egyes kategóriák miben nyújtanak mást
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
burgatshow
veterán
válasz Lord Zero #1711 üzenetére
Én egy 2,1-es AMD Throughbed-ről váltottam Core Duo-ra is iszonyatosan más. Nagyon hasít. Kis túlzás amit írsz, de majdnem valóság amit leírtál:
''meglátod pl, milyen gödülékeny lesz a winamp hallgatás videokonvertálás és fotosoppozás alatt, miközben a háttérben fut a stalker és 3dmark'' -
supesz
aktív tag
Gondoltam...ááá inkább mégsem
...nekem a gondolkodás túl extrém!A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
addikt
válasz Racecam #3725 üzenetére
Linkelem én ezerrel, de hát csak ilyenek jutnak ide a spermabankba, oszt megszójják érte a ház elejét, pedig azért szerintem ha élőbe valamelyik is ott állna előtte lehet infraktust kapna, vagy kihívná a mentőt mer azt hinné, hogy nyílt seb
supesz: Hö, Te még élsz??? Légy üdvözölve, de igazad van télleg ne gondolkodj!
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
válasz Janoska26 #3727 üzenetére
Gondolkodom tehát vagyok! Igaz? Viszont, ha nem gondolkodom, akkor? Asszem ez itten egy dogma! Ejha!
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
burgatshow
veterán
Megyek gyilkolok egy-két stroggot.
-
nagyúr
ha valakit letiltok msn-en, az értesül róla?
v csak akkor, ha kommunikálni próbál velem?
v. akkor se, csak offline-nak lát mindig?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #3737 üzenetére
Ragyogó napsütést látok az ablakon kinézve. Nagy meleg nincs, de kellemes tavaszi idő van.
Ablak-a-dabraAláírás (nem kötelező megadni)
-
PazsitZ
addikt
Nincs cigim, el kéne menni a boltba, de nem igazán akarok elmenni a boltba mert kicsit örülök is neki, hogy legalább ma nem bagózok. De úgy rágyújtranék . Na most mi legyen?
Este lehet elbüntetek koncertre ott meg úgyis rápukkantok. De este ha megyek nem ihatok mert kocsival mennék, mivel holnap meló.
Mennyi gondom van! És mennyire érdekelhet ez mindenkit...
Mod: De az új NIN album egész jó, pedig leállt a cuccal az énekes !
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
burgatshow
veterán
Áhh most szar voltam. Fél óra alatt csak 96-ot tudtam leszedni. Most pedig még van egy kis dolgom. Majd visszanézek...
-
supesz
aktív tag
a sziget2007 reklámjában van egy zene annak ki az előadója?
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan megyek bringázni, bár kicsit hűvös van, remélem nem fázok meg.
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
csapos2
addikt
A nyuszi - aki egyébként csacsi - szomorúan üldögél a székében és amiatt kesereg, hogy két hét után sem jött meg az alaplapja.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
nagyúr
múlt vasárnap voltma pálinkafesztiválon, kb. fél 1-ig voltunk ott.
másnap mentem 8:30 dolgozni, hát, fél 8-kor részegebbnek éreztem magam, mint éjjel 1-kor... de ami sokkal durvább, hogy a világ forgása kb. csak délre szűnt meg....
szal csak óvatosan.Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat