Hirdetés

Aktív témák

  • rii

    nagyúr

    válasz Viktor0610 #1414 üzenetére

    én már ezért szolgáltatót váltanék .... :(

    tmobile-nak nem tetszik az a nagy kampánya ami volt, hogy minden rózsaszínben úszott ... mega b*zi szine

    vodafone-nak az az erőltetett állanadóan midnenüt jelenlevő visszaköszönő retro, puritán piros szine nem tetszik, meg még hogy most is a lefedettségegel vagdalakoznak, hogy már elérték a többi szolgáltatót, meg a telefontulajdonosokat használták fel, hogy bővüljön az előfizetők száma ... undor.


    marad a pannon gsm, ahogy eddig is valahogy mindig az voltam.

    a neve is elfogadhatóan hangzik, a designja szép, változatos, izgalmas (a percdíjak kit érdekelnek .... :DDD), hogy azt ne mondjam, de előfezetrős lettem, mert ha használtan veszek egy telót, akkor az 20,000 meg hozzá a kártya, így meg egy tök új (és ki szeretném hangsúlyozni, hogy olyan telót láttam meg, ami nekem is tetszett, pedig szines kijlezős (pfuj), polifónikus (böe) és kamerás (broáf) .. ez pedig a nokia 5140, amiről váltottunk is múltkor két POST-ot.) telót tudtam venni. /// minden túlélő sz*rt belepakoltak. Decibel mérő, iránytű, hőmérő, elemlámpa, vizszintmérő ... (-: ///

    nem értem, miért ilyen hülyén oldják meg ezt a feltöltést ... :-/
    ha meglett az 1800 pénz, akkor jó, ha nem lett meg, akkor had' örüljön a ''másik oldal'' ... és végülis mit sikerült elintézni ezzel kapcsolatban?

    piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Aktív témák