Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
másnapos jóreggelt az új offban. itt már lehet chatelni?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
net84
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Panther: Tudomásom szerint végeznek ilyen mérést...már csak abból kiindulva, hogy egy átalakított autót újra kell vizsgáztatni, és akkor aztán rendesen átvizsgálják.
Egyébként tényleg a gyári tömegét kellene kideríteni, mert ha nem változtattál rajta semmit, akkor biza az a valós, amit oda leírtak...
...az egykori TSZ-eken nem is, de a szemétgyüjtő telepeken van ''nagy mérleg''...
amíg megírtam ezt a hsz-t, bezárt az OT28 (na jó, közben ''megcsináltam'' két hajat, kezet mostam és még a hajszárítót is elraktam)Read only...
-
Papa-Georgo
senior tag
őőőő....
Panther: Mi kocsink /Toyota Carina E/ is vmi 1,6 körül van elvileg...bár kicsit fura, mert asszem most vagy a forgalmiba van ez írva, vagy pedig a motortérben is van egy fémlap amin rajta van az első és hátsó tengelyeken mért súly, és egy össz tömeg. Arra határozottan emléxem, hogy a kettő össztömeg, /gyári és forgalmis/ nagyon nem egyezik, vmi fél tonna különbség van
Amúgy, asszem ahol lengéscsillapító bemérést is bégeznek, ott szoktak tengelyterhelést is nézni, ergó ött összsúlyt is lehet akkor.
Szvsz,vidd el egy ingyenes lengéscsillapító bevizsgálásra, és mellékesen méresd is le
Úgyis itt a tavasz, most nagy divat lesz az ilyen.
ngabor2: esetleg hogy univerzális legyen
OFF TOPIC 29 [Jó reggelt/napot/estét mindenkinek! Válassz!] /most úgyis aktuális/
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
T. Almeida #10 üzenetére
Erről csak az annyi jut az eszembe:
Nézem anyósom, hogy várja a tavaszt, s közben a távcső alatt lassan meghúzom a ravaszt
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
net84
őstag
válasz
Papa-Georgo #8 üzenetére
most jutott eszmbe valami...
nem úgy van ez a súlymeghatározás az autóknál is, hogy beleszámolják az utasokat + a csomagot?
motoroknál 2 főt plusz csomagot számolnak a motor tömegébe és ez után az összeg után kell kifizetni a súlyadót
a forgalmiba tudtommal csak a saját súlyának kellene bent lennie, vagy nem?
a gyári ''bevésett'' a több vagy ami a forgaliban vanRead only...
-
erdey_a
őstag
-
Gh0sT
addikt
Gábor napi OFF TOPIC!
Éjjenek a Gáborok!Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
bahama bug
csendes tag
most nézem, h megint új off van, már ideje volt
'' az én az mindig valaki más''
-
sharpapa
aktív tag
Hánadikkmánnézzenekoda megint új?
Éjjen az új, üres totyik.
Én meg itt poshadok számteken és Word-özünk. Jajj de utálom..."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
attól tartok, lesz még rá lehetőséged
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
-
T. Almeida
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
[link]
A topikcím választásnál felhívnám a figyelmedet a fenti szösszenetre.
Különös tekintettel a következő sorra: ''a fórum nyelve a magyar''.Nuclear launch detected
-
Pacák:
Akkor az előző alcímmel kapcsolatban miért nem írtad u.ezt -''No Chat Plz''?
T. Almeida:
Amennyiben ellenvetésed van, a megfelelő topikokban ezt jelezheted...
Sanya:
Értem, tehát nekem azért mondta, mert én még kopter moderátor vagyok?
Ez azért sem állja meg a helyét, mert u.annyi gombom van, mint az öreg csocsiknak..."A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
zsiga667
addikt
De rég jártam erre...
Valaki össze tudná nekem foglalni hogy a szombat esti partira kik jönnek?
Illetve megkérnék valakit a résztvevők közül akinek van DVD-írós notija, hogy ha megoldható hozza magával.
Sanya: Úgyértem az OFF Topicban úgy általában.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
nem merte igazán
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
erdey_a
őstag
Komolyan mondom, egyre szarabbak az alcímek.
Már ez a no chat plz is erőltetett, de ez a stilles nagyon gáz
Ennél ezért kreatívabbak vagyunk vagy nem?
És tessék: OFF TOPIC 29 [Jujj de kreatívak vagyunk]
[Szerkesztve]Vérboci
-
bahama bug
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segíteni abban, h szombaton délelőtt mikor megy Budakesziről Zsámbékra busz?
( a délelőtt az olyan 8 körül van )
Előre is köszi mindenkinek'' az én az mindig valaki más''
-
NoLF
addikt
válasz
bahama bug #34 üzenetére
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
God Vazzeg
veterán
válasz
bahama bug #38 üzenetére
Adott napnál beállítod a 03.25-öt, az holnap van, és szombat
Voilá
-
bahama bug
csendes tag
Köszi mindenkinek
Asszem megoldódott'' az én az mindig valaki más''
-
NoLF
addikt
válasz
bahama bug #38 üzenetére
a szombat az nem nap? nemár...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bahama bug #38 üzenetére
mivel naponta, ezért igen. a busz menetrendekben ezt úgy szokták jelölni, hogy nem jelölik semmivel. tehát jár, ha kell, ha nem.
más, talán inkább vicctopikos: kolléganőim már megint piszkosul kreatívak voltakaz egyik új szólást alkotott: olyan agresszív, hogy 2 késsel eszik. neki tetszett.
a másik gyrostálat rendelt ebédre, amihez pitát is adtak. kérdeztük, hogy felmelegíti-e. mondta, hogy igen, mert a meleg pita jobb, mint a hideg... milyen igaza volt! mindez annak örömére, hogy péntek van, és nincs főnök
(én meg kapom sorba a csokikat, meg gumicukrokat)
-
Sz.tem semmi baj nincs az alcímmel...
Egyébként meg ha v.kinek nem tetszik, majd átnevez(tet)i.
Mindenkinek, aki ezzel kapcsolatban puffog: fáradjatok át a Moderátort keresek!-be..."A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
God Vazzeg #39 üzenetére
Nagyon rossz emberbe készülsz belekötni, barátom..
-
parandroid
nagyúr
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Az 'itt a tavasz' jobban hangzott (volna), meg hát elég régen vártunk is már rá (a tavaszra).
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
erdey_a
őstag
válasz
Viktor0610 #46 üzenetére
Nincs baj az alcímmel, csak a nem létező 5 éves unokaöcsém is szellemesebbet, vagy éppen jópofábbat talál ki.
Eredetileg ez volt a célja az egész alcímesdinek. Egy, a közelmúlt eseményeihez, vagy aktualitásokhoz kapcsolódó frappáns cím.
peterkeT: Akkor élj a törvény szigorával és módosíts
[Szerkesztve]Vérboci
Aktív témák
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest