Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Loha #16519 üzenetére

    Igen a mostani kiépítésében valóban az . De Elméletileg nem lenne lényegtelen ,mivel az Nvidia kártyái regiszterszegények.nincs bennük utasítás előbetöltés.Voltánál nincs hagyományos módon vett L1 gyorsítótár ezért gamer szegmensben az ATS butított verziója Nvlink nélkül hasonló szerepet tölthetne be, mint AMD nél a HBCC( ezzel szüókségtelenné tenné a 12 GB ramokat ennek megfelelő fogyasztással és hűtésigénnyel) de azon túl is tudna mutatni a CPU laptábláinak a közvetlen elérésével. keress rá az Nvidia inspector használatára Titan V100 zal :)
    A jövőre nézve mindképpen aggályos az X86 hiánya mert Multi GPU_CPU jövőben reménykedők lemondhatnak így az NV kártyákban erről a lehetőségről, amit már oly régóta hangoztatnak a Dx 12 ben hívők. és azok is akik reménykednek a GRAMPS( programozható futószalag) valós megérkezésén, bár ebben nem biztos, hogy feltétlen szükséges x86 licensz,de mindképpen előny, ha esetleg a GPU játék közben közvetlenül tud dolgozni a CPU laptábláin.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák