Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz sayinpety #12905 üzenetére

    nem vitatom, hogy a kísérletezős módszerrel lehet jó nagyokat mellényúlni, és nyilván pazarolja az erőforrásokat. ettől függetlenül az a véleményem, hogy néhány emberhónapnyi munkával elég jó eredményt lehet elérni (nyilván nem olyat, mint korrekt doc alapján), ha az API partner ebben - de szívesen veszek konkrétumokat, ha szerinted valahol nagyon elakad a módszer.
    azt gondolom amúgy, hogy ha az nVidia tényleg kitart a nemdokumentálás mellett (ebben kételkedem, inkább az időzítés a kérdés), akkor kénytelen leszel belemenni a kísérletezgetésbe - üzleti döntés lesz a fejlesztőcég / kiadó részéről, hogy bevállalják-e, hogy nVidián szarul fut a játék, és nekem az a tippem, hogy a többség nem fogja. de ha igen, akkor várhatóan 1-2 húzócím meg fogja győzni a zöldeket, hogy változtatni kellene.

    (#12917) Televan:
    a jobb teljesítmény / fogyasztást kétféleképpen tudod kihasználni:
    - azonos teljesítmény mellett jobb fogyasztás, aminek egyre nagyobb piaca van
    - azonos fogyasztás mellett jobb teljesítmény, ami azért jó, mert a 250-300W-os TDP-keretből azért nehezen mozdulnak ki a cégek

    mindkettőre tud olyan terméket építeni az architektúra tulajdonosa, amivel piaci előnyt szerez, nem érdemes lebecsülni az értékét.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák