Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    Egy újabb Fudzilla hír:

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A következő generációs Nvidia 40nm chip kihozatala megfelelő
    Írta Fuad Abazovic
    Péntek, 2009. szeptember 25. 08:05

    Felső vezető által megerősítve

    A GT300 rossz kihozataláról szóló számos pletykát követően az Nvidia úgy döntött, hogy beszél velünk és ad egy szimpla nyilatkozatot a következő generációs 40nm termékvonal állapotáról.

    Az Nvidia felső vezetője elmondta a Fudzillának, hogy "A mi (Nvidia) 40nm kihozatalunk megfelelő. A hallott pletykák alaptalanok."

    Ez azon sztorik után jött, amelyek szerint a GT300-nak rossz a kihozatala és a következő generációs Nvidia igen rossz formában van. Az AMD versenyképesség elemzői csoportja szerint csak 9 chip működik waferenként, de ezt a számot egy rossz fordítás miatt kapták, és határozottan el tudjuk utasítani, mint teljességgel félrevezető információt.

    Ahogy korábban mondtuk, a chip, amelyet GT300-nak hívunk, egy teljesen új konstrukció, és egyszerűen nem tud előbb kijönni. Az Nvidiának természetesen nem tetszik a tény, hogy újra az ATI az első az új technológiával, de vígasztalja őket, hogy gyorsabbra tudják elkészíteni a saját DirectX 11 megoldásukat.

    Számíthattok jó adag architekturális változásra - a chip teljesen újra van tervezve, és sokkal gyorsabb, mint a GT200 generáció. Nem lennénk meglepve, ha az Nvidia elkezdene beszélni a chipről a hivatalos bejelentés előtt, mivel jelenleg ártanak neki a Radeon 5870 világszerte pozitív bemutatói.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák