Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz Devid_81 #7425 üzenetére

    "Azert ne mond nekem, ha tudtad volna a start napjan, hogy lesz tegyuk fel 3 honap mulva egy refresh akkor adtal volna ki penzt a mostani verzioert."

    Mivel akkor valszeg már tényleg filléres áron lehetett volan eladni a 2080ti-t, így igen én spec örülök. Ha játszom akkor ott a 3080 plusz ereje, nem pedig boltokat kell naponta frissitgetnem, hogy akkor most van-e vhol készleten, lényegesen jobb időtöltés.

    Ha meg kijön az, akkor az ember eladja a mostanit és vált arra, ha abból is ekkora készlet lesz, akkor a 3080 10G-ket is simán ellehet majd adni.

    Korábban is Írtam, ebben a ligában a userek legtöbbször, nem a semmiből épitenek millios konfigot, hanem évek óta a high end közelében lévő konfigot, kell csak mindig minimalis osszegbol upgradelgetni. (pl. ha időben az ember 350-ért eladott egy TI-t, akkor kevésbé fáj h. most 360 vagy épp 420 az új 3080.)

    Ezen analógiával élve én is sokszor nem azért szerzek be új hardver-t mert olyan nagy szükségem lenne rá, hanem mert igy rentábilis a konfig fenntartása.

    most olvastam el a többi hsz-t, közben látom mások is irtak :R

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák