- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Bár lehet elírás, de szerintem az XC hűtés nem bír el vele, és esélyes, hogy lesz egy 'sima' FTW3 Black , meg a FTW3 Ultra.
Black
UltraMondom, hogy elkéstek vele 2 hónapot, januári árak mellett és még 5 hónapnyi Eth bányászattal(@125Mh/s) teljesen ok vétel lett volna úgy, hogy egy szűk évig ez a leg-leg kártya, de már nem érződik annak.
EA: It's in the crate!
-
veterán
válasz warcat #32151 üzenetére
Kitudja milyen szívás lesz a 4xxx és az új AMD. Ha ugyan úgy járunk, mint ezzel a szériával akkor idén még sanszos, hogy "legtöbb" ember annak is örülni fog, ha már tényleg kapható lesz annyiba.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
warcat
veterán
Gamers Nexus
EVGA RTX 3090 Ti FTW3 Review & Benchmarks: Power, Thermals, & Overclocking
503W-ot! eszik csak a kártya erősen terhelve, kis OC-t ráengedve ez 533W-ra nő
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Evga 3090 Ti oldala él 2019.99€ Áfa nélkül a FTW 3 Ultra
-
veterán
válasz DeathAdder #32158 üzenetére
Az lényegtelen, már jó ideje 80 Ti van azzal meg a kaparás nem épp ideális.
De "MSRP" áron ki próbálnék egy 90 Ti...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Locutus
veterán
válasz -=RelakS=- #32141 üzenetére
Kifizették ezt sokan itt a 3090 kapcsán is, pedig ugyanez volt a mantra, hogy sokkal többe kerül, mint amennyi teljesítmény többlete van. Scalpereknek/bányászoknak már félre van téve a pénzük rá szerintem
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
2250-ert van az nbb-n, FE, viheto azonnal.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz warcat #32153 üzenetére
4k-ban egész szépet domborít, az 500W is ..ja, nem kevés, de nem is vészes. 2k-ban viszont nem olyan nagy a növekedés, így egy 3080 jobban "megéri".
Persze bitang egy kártya, ki ne szeretne egy ilyet birtokolni.
1440-ben a 176 AVG FPS-t SotTR BM-ben amit a 3090Ti elér, egy 3080-al hozom.
Én pl.: 182 AVG-t értem el. Nem állok vele rosszul.
[182 AVG -1]
[182 AVG -2]
[SotTR BM a videoban][ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
ScomComputer
veterán
-
fahrii
őstag
Én már a 3080Ti hőjét sem tudom kivezetni a házból rendesen, pedig a BQ 500dx nem annyira rossz VGA hőfokok terén. Egy ilyen kártyát már csak hibrid hűtéssel vállalnék be maximum.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fahrii #32169 üzenetére
Ez az a kártya amihez már kell legalább egy AIO.
Már az is nagy segítség ,hogy annak a majdnem 500W-nak a nagyobbik részét kidobja a házból.3090Ti Strix LC ugyanazt a hűtést kapta mint a 3080Ti LC. És csak 240-es radi, 25mm vastag.
Ennek ellenére szépen elverte a már 3,5 slot-os Suprim-ot vagy FTW-t.
Ha ezt mondjuk megcsinálják vastagabb radival, vagy szimplán csak 360-assal, akkor elbír majd a 4090-essel is.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
nutella1
őstag
Szépen ki van találva ez a többféle kártyatipus, csak azt nem tudom minek? Minek 3060ti, 3070ti, 3080ti, 3090ti? Ennyi rókabőrt lehúzni cafrangos 7-10 százalékokért. Nem lenne egyszerűbb biztosan, szimplán ti felségjelzés nélkül, tipusonként +20%-kal kiadni a vga-kat, mert akkor kevesebb pénzt tudnának lerángatni a userekről, ugye.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
veterán
válasz keIdor #32173 üzenetére
Guru3D tesztet neztem, csak bencheket nezve kb 1-2% a kulonbseg... SuprimX-et teszteltek, nekem is az van 500w bios-al, a tuningolt eredmenyekhez neztem az en tuningolt kartyamat , nem ertek keszetest a cserere, de ha valaki most venne akkornok mivel arban a 3090 helyere jott itt svedbennkegalabbis.
-
-
MZsoltee
veterán
válasz nutella1 #32174 üzenetére
A következők kellettek volna szerintem.
3060Ti 3070 néven.
A 3070Ti 3070Ti néven.
A 3080 12GB 3080 néven.
3090 3090 néven.
A 3090Ti-ok közül a Giga Xtreme watrerforce szerintem brutál a 3 ventis 36-os radival.
Tesztet még nem láttam róla.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
nutella1
őstag
válasz Busterftw #32176 üzenetére
Igen, csak a "ti"-hez kellene pozícionálni a normál verziót, úgy az alatta lévőre nem lenne semmi szükség. Tehát a 3060ti lenne a 3060-as, a 3070ti volna a 3070-es és így tovább.. De biztos ennek is megvan az oka, mint a processzoroknál, a gyengébb darabokból sosem lesz "k" verzió.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Busterftw #32176 üzenetére
Ez már a ló másik oldala, amikor kb minden fps-re van kártya.
Lehetne pl ez a pár kategória 2-2 kártyával:
Budget: nem fogyaszt, de nem is megy, cserébe olcsó
Performance: jó ár-érték arány, fejlesztők ezt belőhetik 1440p-re / 4K-ra / 240fps-re, ami ízlik.
Insane: Ha nem számít a fogyasztás meg az ár, csak az fps meg a pontszám.
Ezt vagy levezethetnék egy-egy chipből, vagy háromból, ahol a kategóriában olcsóbb a selejtes, visszavágott verzió lenne.
Szerintem a piac így is le lenne fedve, és a sorozat élettartama alatt nem azon kéne rágódnia egy csapat mérnöknek, hogy még milyen variációt lehet kihozni, hanem hogy még jobb legyen a következő sorozat.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Locutus
veterán
válasz ScomComputer #32185 üzenetére
Nem vagyok én ilyen youtubeos cölöp
De majd képeket csinálok.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ScomComputer
veterán
válasz Locutus #32187 üzenetére
Senkise az itt, de ezt a Csavez videót imádtam ,nagyon fasza volt....
-
pacni120
tag
válasz abridabri #32171 üzenetére
Szerinted egy 3080FE-re lenne értelme dobni hátra egy ilyen ventit? Ott ugye a meleg egy részét eleve kivezeti a házból a kártya, de inkább egy 1500Ft-os venti tekerjen 100%-on, mint a gyári venti. Ha 5%-ot nyerek fordulatszámon, már az is szuper lenne. Azon túl, hogy még aranyárban vettem, eszmei értéke is van számomra ennek a kártyának, nagyon vigyázni szeretnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Vett mostanság valaki evga kártyát?
Melyik 3090Ti modell elérhető stepup keretein belül?
Írtam már evga-nak,de hátha hamarabb tudtok válaszolni.
Örülnék, ha a black is elérhető lenne, az "olcsóbb kategória" -
Locutus
veterán
Azért kibontottam, mondom megnézegetem
Van backplate, réz radiátor, 3 venti, a blokk pumpával, meg az aprólék, egy csomó csavar, alátét, kábel, thermal pad, stb.Ezek a ventik vannak hozzá, de ezeket nem fogom használni, tesztek szerint nem túl jók. P12 PST PWM ARGB megy erre is.
Igazából ami nem kicsit meglepett, hogy baromi nehéz a blokk. Nemtom mire számítottam mondjuk, még nem volt ilyesmim, de meglepett. Most az új házban én most nem terveztem vertical mountot egyelőre. Nem tudom miért, de azt hittem a kártya nem lesz nehezebb attól, hogy vizesblokk megy rá. Pedig eléggé úgy tűnik nem is kevéssel lesz nehezebb. Szóval most ezen agyalok, hogy alátámasztás kell-e, vagy még 100 eurót dobjak ki vertical mountra is... Igazából nem akartam még egy hibaforrást most beépíteni a riserrel, aztán meg nem tudom mi ment félre ha gond volna az átépítés után...
Btw, itt ugye nincs ellenjavallat, hogy milyen paszta mehet rá? Mert van Kryonaut Extremem, lehet azt kéne.Lesz dolog vele hétvégén... Többi cucc: [kép]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest