Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • muxi-muxi

    senior tag

    válasz Sziszifeca #24918 üzenetére

    Most már olyan márkát választasz, amilyet akarsz, választék van, csak az ár pofátlan. Anno (tavaly debütáláskor) pont fordítva volt. Az olcsóbbak: EVGA XC3, Zotac Trinity, Gigabyte Eagle és ezek OC verziói. Sajna most sincsenek 1300 euró alatt (pedig két hete a Giga már benézett 1200 alá). Következő: két tápcsatis, de normálisabb hűtőjű darabok: MSI Gaming X-Z, Gigabyte Aorus, Asus TUF, és esetleg a Suprim (MSI). Sztárok: Asus Strix, Galax HOF, Kingpin (nem'tom, ki gyártja), agyonárazottak.

    Én azt mondom, aki korrekt árak eljövetelére várt, az benézte. Mire bemennek 1000 euró alá a nyolcvanasok, addigra egyéves modellek lesznek, mire a Ti bemegy 1200 alá, addigra meg a Super jön.

    Padozás: Én nem tudom, ki hogy van vele, de olyan 75 fokig zárt házban a GPU hőmérséklet elfogadható. Aki kevesebbet akar, az barátkozzon meg az alternatív ventiprofilokkal, meg az alaposan átlögybölt nagyATX házakkal, plusz az sem árt ha temperált a szoba is. Ha mindezek nem jönnek, be akkor jön a padozás majd a víz, mindkettőtől kiver az utóbbi... :(

    Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Új hozzászólás Aktív témák