Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz p87 #15180 üzenetére

    Én nem feltétlen az ipont és kiskereket hibáztatom, hanem a nagykereket, ők az igazi scalperek. Tiszta szégyen ez a hozzáállásuk.


    Azért ez nem teljesen így van. Rendben van, hogy MSRP ár közelében sem vagyunk, de ezt nem lehet a magyar nagykerekre fogni, mert külföldön sem igazán tudsz MSRP áron venni kb lófaszt sem.
    Érdekes módon én itthon is tudtam hozni nem 1, és nem 2db 3080, vagy 3070 kártyát is korábban, és közelébe sem volt az ipon meg társai áraihoz.
    A probléma ott kezdődik, hogy itthon eleinte csak a CHS tudott szerezni kártyát, és amíg máshol 280-300K között mozogtak nettóban a 3080-ak, addig náluk 340-350-ért. És Ipon is onnan szerezte a kezdeti kártyáit.
    De megnyugtatlak, még szarabb lesz a szitu most, előbb beszéltem egyik nagykeremmel ahonnan vártam az Asus szállítmányt, és kb idénre el is lehet felejteni, és ha megjön is drágább lesz mint az előbbi.

    Alza pedig becsülendő olyan téren, hogy viszonylag értelmes árakon adják a portékáikat, de ott meg az a baj, hogy sok ember csak scalperkedni veszi a kártyát, lásd pl tegnapi eresztés, legalább 3-4 kártya volt fent tegnap, és lehet ma is kerül még fel.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák