- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz South Velen #7151 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb gond Még így is olcsó volt.
-
-
addikt
válasz aradebil2 #7153 üzenetére
A zöld fénytengerre gondoltam.
A tápcsati feletti kis lámpa az az esetleges hibákat mutatja.
Valahol le kell ,hogy legyen írva ,hogy mondjuk 1 villanás - táphiba, 2 villanás - bios, stb.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
amstorm
aktív tag
válasz South Velen #7151 üzenetére
tápon kívül nekem sincs semmi bekötve.
Efficiency is clever laziness.
-
Elek Botond
tag
válasz 4264adam #7149 üzenetére
Szia,
Nekem is ez vol fhd 144hz egy 5700 al.
Én lelock oltam 120fps re, úgy hibátlanul működött még, nem volt begyorsított beszéd se semmi.
Erre a célra a rivatunert tudom ajánlani.Most nézem csak .
33°C os a vga, laza 40% terheléssel. Nagyon komoly.
De a proci sem erolteti meg magát.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Maelephant #7156 üzenetére
Én Nvidia Driberben a programhoz állítottam be 59FPS korlátot és g-sync üzemet. Később vissza állítom normálisra mert úgy tűnik a weapon grafika kikapcsolás látszik probléma megoldásnak.
nincs már patch és semmi erre a címre.botond :
azert a drivert választottam mert a Rivaturnert a többi címnél használom lock 140-re.
nem izzad már a vas ezalatt. Két hónapja még az I7 2600 és GTX 970 kompromisszumos volt 75Hz monitorral. Változnak az idők nálam is -
s.bala31
őstag
válasz Amerigo57 #7161 üzenetére
"A 2 -es szám véletlenül került elé , de mivel náluk sincs , majd javítják" Kb egy hónapja linkeltem ide ugyanezt a kártyát akkor is azért mert ez az árcédula volt rajta Úgy látszik ritkán ellenőrzik a kiírt árakat, még jó hogy szóltál nekik, bár lehet a jövőbe láttak és erre az árszínvonalra számítanak
-
perfegor17
senior tag
Jó ez a TUF 3070 nekem a max ami kijött belőle az 2055mhz fölötte már fagyogat.
memória pedig samsung memóriás az max csúszkával fagyott ami +1500 mhz 1450-en még lefutnk tesztek -
apollo12
veterán
válasz perfegor17 #7167 üzenetére
nálam pont fordítva gpu ra 150mhz+ memo 1200mhz + de sajnos tdp limit eléggé közbe szól
-
BiP
nagyúr
Tegnap ingyenes lett Epicen a Battlefront II (tonna kiegészítővel). Juhé, nagyon megörültem neki, imádom a SW-t, alapból gyönyörű játék, úgyhogy "gyorsan" fel is dobtam. 19% után már játszható valami. Ó mondom, 3070, itt az időd, feltoltam mindent. (4K 60Hz), akad mint a szar. He?
FullHD-ban, mediumon már játszható volt. Biztos a telepítés lassította be, megvártam, hogy felmenjen mind a 9x giga, újra próba. Akad. Órajelek rendben vannak.
Gyors net, tesztek, kb. 90fps-t kéne tudni. Fura.
Éééééés, a megoldás a DX12 opció volt. Jelezte is, hogy béta, de superior rendering. Azt kilőttem, DX11-ben viszont már minden fullon, gyönyörű és vajsima volt. Yes. -
apollo12
veterán
válasz perfegor17 #7169 üzenetére
én most 1.06 volton 2070mhz vagyok
-
f3rdzs0
senior tag
először én is megijedtem. mondom nem vártam sokat, de azért 15 FPS egy 3060 Ti-tól kicsit kevés
DX12-t kilőve stabil 75 max grafikán (valszeg a render resolutiont még majd tolom feljebb élsimítás gyanánt)amúgy múltkor említettem, hogy szaggat a WD Legion, és igazatok volt, nem a kártya a kevés hanem a R5 3600. azért van ahol elfogy a kártya is, de nagyon durván eszi a procit a játék, főleg a memória időzítésre érzékeny. tegnap felraktam egy Bios frissítést, ami kitörölt minden beállítást (PBO, Auto OC és memória) és a minimum FPS bezuhant 40 köré.
mondom mi a jó isten, ennyire még sima XMP mellett se volt gáz, ott inkább 50-55 köré esett le mindig 1440p-ben Digital Foundry beállításai mellettegy kis DRAM Calculator után, most már megvan a stabil 60FPS (kivéve este a Temze partján esőben, nem meglepő módon eléggé nehezen viseli azt a játék )
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
AC Valhalla csak városokban szenvedné be magát 55 alá, ha az adaptive qualityt nem állítottam volna be 60 FPS-re. így viszont minden a legmagasabb beállításon megy és nem lassul 60 alá (és nem láttam érdemi különbséget se eddig, szóval nem hiszem hogy nagyon visszavenné magát a játék amikor beüt az adaptive quality, csak pont annyira, hogy stabil maradjon)
Legionsnél szerintem a RT kicsit jobban megfogja a gépet
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
BiP
nagyúr
-
pdw_ph
tag
válasz mihellers56 #7181 üzenetére
Ytonggal ne
-
pdw_ph
tag
Apropo DLSS. Teljesen uj vagyok hozza, csak a CP-ben probaltam ki. 1080p-ben jatszom, van ertelme? Igy is normalisan fut (onmagahoz kepest), de amikor bekapcsoltam DLSS Quality-re kicsit elmosodottabb lett az egesz, foleg a hatterben levo dolgok.
Utanaolvastam hogy egyaltalan miez es abbol az jott le hogy szebb nem lehet mint a nativ render, ugyhogy ebbol azt szurtem le h csak akkor van ertelme ha tobb FPS-t szeretnek (=nem fut eleg jol a game).
Jol gondolom vagy vmit kihagyok?
-
Motion_Blur
félisten
Superposition 1080p Extreme bench
Gyönyörű a kártya!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
titán
válasz Maelephant #7182 üzenetére
Szerintem 1440p-ben jó a balanced.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Erdei88
veterán
Csinos darab!
-
mihellers56
tag
Köszönöm! Én boldog vagyok h van, de a tervezőké a dicséret. Megy a helyére befelé....
-
BiP
nagyúr
Az a baj, hogy a DLSS-nél (Quality setting ide vagy oda) kisebb a rendering felbontás. És ez kisebb felbontásokon hatványozottan jobban meglátszik, bizony 1080p-nél már észrevehető, ezért lesz sokkal mosottabb.
(értsd: olyan, mintha mondjuk 720p-800p-ben számolná ki, és azt nagyítja fel 1080p-re, és persze csomót javít még a képen a DLSS, de a fizikát nem tudod megerőszakolni)
[link1] [link2] [link3] -
mihellers56
tag
nos meglepően tapasztaltam hogy mennyivel könnyebb mint a 2080 gaming oc
-
apollo12
veterán
válasz Maelephant #7182 üzenetére
2560X1080 21:9
-
titán
A mosottabb pont nem jó kifejezés, mert a DLSS "quality" épp kevésbé mosott, inkább még élesebb is, mint a natív. Hanem inkább hibák jönnek elő. Ezzel együtt a DLSS quality mód jobban néz ki mint a natív. Balanced kicsit enged az élességből a natívhoz képest.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Találtgyerek
veterán
Nekem a Chernobylite benchmark-ot ajánlották a stabilitás tesztre. Azzal lehet terhelni.
Több,mint 60W-al többet felvesz a benchmark alatt a kártya,mint a Superposotion alatt. Sokszor lement az Sp hiba nélkül és a Cherno-ban 20 másodperc után fagyott.06-3o/9759I39
-
ohway
tag
válasz Elek Botond #7185 üzenetére
Én nem láttam...pedig egész nap figyeltem.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B450-F GAMING II, AMD Ryzen™ 5 5600X + bequiet! Dark Rock 4, Kingston FURY 32GB DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black , EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, Corsair RM750x, Fractal Design Meshify, Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB + 1TB WD
-
BiP
nagyúr
-
z123456z
őstag
Off.
Ha jól látom, nem csak az rtx 30xx érintett a villámgyors drágulásban. Még karácsony előtt valamikor az első voltam, aki felrakott (hirtelen ötlettől vezérelve, mert arra építettem, hogy karácsony után és januárban sokkal nehezebb lesz eladni bármit ) és eladott egy 1070ti-t 100k-ért úgy, hogy az akkori legdrágább egy 93k-s volt. Most meg látom ám, hogy 120-125-ért is csak jegelve vannak ezek. Ez valami hihetetlen. Hol lesz ennek a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest