Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz MPowerPH #10834 üzenetére

    Nálam fel sem merül annak a lehetősége, hogy bármit is úgy vegyek ami drágább kütyü, hogy nincs rá rendes érvényesíthető garancia.

    Az értelmesebbje főleg akik ilyen drága játékszerekkel bányászgattak néhány hónapig azok beszabályozták a kártyákat fogyasztással-GPU feszültséggel-órajellel, ventilátorfordulattal mindennel együtt.

    Nekik sem buli több darab 3xxW-os fogyasztással rendelkező kártyát etetni árammal, közben meg nézni melyik mikor megy tönkre. Jobban megéri-megérte nekik beszabályozni a kártyákat fogyasztás-hőmérséklet-ventilátorfordulat tekintetében és nem üveg hangon járatni azokat. Ha megvolt a finom állítás, akkor mehetett 24/7-ben.

    A játékok által jelentett felmelegedés-lehülés-felmelegedés és/vagy disszipáció nagyobb veszélyforrás véleményem szerint. Mint sem az állandó egyenletes hőmérséklet.

    Ráadásul régebben a kártyák 80-90°C-on jártak évekig.
    Arra mintha nem emlékeznének az emberek.

    Volt GTX 275-öm (alap 217W TDP) tuningolva 80-85°C-on. A 7900GT és a 6800GT sem volt sokkal hűvösebb a virsli referencia hűtéssel.

    Most meg itt vannak ezek a több kilogrammos hűtővel rendelkező önmagukat szabályozni képes kártyák, amik normális körülmények között 80°C közelébe nem érnek el. Ha még is akkor veszi vissza az Nvidia GPU Boost az órajelet-feszültségetlépcsők: NVIDIA Boost 3.0 ez meg kikapcsolhatatlan-megkerülhetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák