- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz a lovas #1453 üzenetére
Trollkodáson kivül egyéb másra telik még?Mert ezért kár volt regisztrálnod... újra...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
"meaning that EVGA now have to ship the cooler separately"
Szóval igen...plusz 70dolcsi.
-
TTomax
félisten
Olyasmi igen,csak ott ha jól emlékszek egybe volt csomagolva,tehát külön nem tudtad megvenni,a ref hűtővel érdekezett,és neked kellett felrakni. Viszont ezt megveheted külön is hozzá,sajnos nekem SLIre nem gyere be.
-
rambustibi
őstag
Természetesen még nem hivatalos..az eddig olvasottak alapján nem lesz gyorsabb a Titan X-nél...
[link]Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
TTomax
félisten
válasz rambustibi #1460 üzenetére
Akkor viszont ez úgy lesz 6GB-os ahogy a 970 4GB....no meg akkor a 390X se lesz gyorsabb a TitanXnél...
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Látom van EVGA SOC TX-ből. Ez nagyon szimatikusnak tűnik. Lehet berendelem.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
TTomax
félisten
"SC"
Nekem az a bios van fenn,ne adj érte több pénzt mert detto ugyanaz mint a többi TX...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Semmi,simán megy... alapból 1291re boostol SLI-ben egy kártya esetén pedig 1320-1350 (terheléstől függően) És stabil... gyakorlatilag innen már kár is nyuzni,bár nekem benne van még SLIben is a 1400+,de nem sok értelme van már kínozni.
-
TTomax
félisten
Hát leírom ahogy én szoktam...
0.,Mindenféle tuning programot lenullázok,mindenféle beállítását törlöm,mindet lelövöm,hogy ne induljanak automatikusan.
1., Regisztrálsz az oldalra [link]
2.,Letöltöd az nvflash-t [link] letöltöd a biosokat [link] az egészet kicsomagolom az asztalra,készítek egy mappát "nvflash" névvel, a biosokat is berakom az nvflash mappába.
3.,Eszközkezelőben letiltom a vga-t,jobb klikk a nevén,letiltás.
4.,GPU-Zvel lementem az eredeti biost,és jó helyre elrakom.
5.,Start menübe beírom cmd,kiválasztom a listából jobb klikk futtatás rendszergazdaként.
6.,Elnavigálom szépen az nVflash mappába. Amit a következő paranccsal teszek cd C:\Users\"felhasználóneved"\Desktop\nvflash szépen ki kell neki írnia a villogó kurzor előtt hogy ott van éppen.
7.,Aztán kiadom neki a flash parancsot nvflash -6 "választott bios neve".rom (én a 425W TDP EVGA SC GM200 BIOS-t ajánlom aminek a neve "GM200SC-425.ROM" tehát a parancs igy néz ki nvflash -6 GM200SC-425.rom
8,Visszakapcsolom a vgat eszközkezelőben,majd majd nyomok neki egy reboot..
9.,Ennyi..
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Ugye minden TX tualjdonos kiszedte a W3 kódo(ka)t? Ne hagyjátok veszni őket. Biztos vagyok benne, hogy akik nem engedhetik meg maguknak a játék megvételét, szívesen elfogadják őket.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Landon
őstag
Igen jelenleg igy fest a dolog. Erdemes meg az alabbi 2 cikket elolvasni:
http://wccftech.com/nvidia-gtx-980-ti-specs-benchmarks/
http://www.guru3d.com/news-story/first-geforce-gtx-980-ti-pictures-hit-the-web.html
Elso linken azt irjak, hogy a specifikaciok meg is lettek erositve allitolag. Az alatta levo linken pedig kiszivargott kepeket is mutatnak a Ti-rol. Roviden: 980 ref huto, no backplate - a referenci modelleknel termeszetesen.
Elnezest a linkelesert, mobilrol vagyok.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
-
Landon
őstag
-
daveoff
veterán
VAGY DX12 alatt annyival gyorsabb lesz a Radeon, hogy nincs értelme erőltetni egy 6GB-os TX-et, ezért jön a csonkított GM200, hogy amit lehet még kimentsenek a Maxwellből a "nagy váltás", és a Pascal előtt... Persze kb annyi alapja van, mint annak, mait Te mondtál....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Landon
őstag
Jogos. Természetesen a fentieket én sem biztosra akartam állítani csak kicsit rosszul fogalmaztam meg a dolgokart.
-
rambustibi
őstag
Witcher 3:
[link]Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Landon
őstag
válasz rambustibi #1490 üzenetére
Nem teljesen értem. Miért van egy rakás beállítás high-on?
-
rambustibi
őstag
-
ÁdiBá
veterán
válasz rambustibi #1492 üzenetére
FullHD?!
AMD + Titan X vs i7 TitanX?
Te sem gondolhatod komolyan...75 - 80 fps helyett 107-110 fps pörgött fel ugyan ott a i7 procival, vagy te nem látod a különbségeket, vagy én vagyok hülye, de hatszor jobbak a minimum fps - ek az i7 videoban. Nem beszélve hogy alapon ment az i7.
Csúnyán jobban megy itt is az Intel mint az AMD.
Baromi jó procik ezek...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
rambustibi
őstag
Nézd meg újra a két videót, és ha utána is ugyanez marad a véleményed, akkor "Nincs több kérdésem Bíró Úr"
Megcsinálhatod azt is, hogy a két videót letöltöd és összefűződ fele-fele képarányban, így az általad "6-szor jobb minimum fps" -re is fény derülhetne.Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Zorel
senior tag
válasz rambustibi #1494 üzenetére
Az egész összehasonlításnak nincs értelme. Az egyik video-ban a játék verziója 1.03 a másikba 1.02. Az 1.03 azért hozott gyorsulást nálam például nem keveset. A másik meg, hogy észrevételem szerintem nem igazán CPU gyilkos játékról van szó, de ezektől független sincs értelme, mert mindenhol sokkal jobb az i7 főleg egy TX mellé...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz rambustibi #1494 üzenetére
A Te videódban a játék verzió 1.03, a másik videóban meg 1.02, szerintem felesleges így összehasonlítani. Persze ettől még hozhatja ugyanazt az eredményt, csak megjegyeztem.Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
ÁdiBá
veterán
válasz rambustibi #1498 üzenetére
Ha tényleg kiakarod próbálni mit tud a processzorod én bárhol, bármikor állok rendelkezésedre.
800x600 LOW grafika vs CPU Benchmark, bármelyik játékban.
Titan X / GTX980 még az se lenne gond, annyi előnyt kapsz
De leesnél a székről, hogy csak ennyit tud az AMD?
Ha az a célod hogy megtudd mennyivel jobb, gyorsabb egy intel processzor, így célszerű kipróbálni. Nem ilyen videókkal szórakozni.Úgy hogy szerintem hanyagoljuk ezt az AMD elég FullHD-ba Titan X mellé... meg ugyan azt hozza mint egy i7...
Nem tudom ki hiszi ezt itt el...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
KillerKollar
őstag
Senki sem játszik 800x600-ba low grafikán Titan X-en,lehet hogy ott látszik meg mennyivel erősebb,de attól még a valóságban ahol mindent maxon tol ebből semmit az ég világon nem fog tapasztalni.Amúgy igaz amit mondasz valóban erősebb az Intel játékra,de maximális grafikán single GPU-val a játékok 99%-a GPU limitált,így valós környezetben szerintem minimális különbség lenne a kettő között.Itt egy teszt GTX 770 SLI mellett,1080P-ben,afelett még inkább GPU limit van,látszik hogy az esetek többségében gyorsabb az Intel,de soha nem húz el annyira.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest