-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintetek egy i5 4690 elboldogulna egy 980Ti-vel?
-
Dogt
csendes tag
Hyperthread hiányának oka lehet egyedül hogy nem hajtja ki, nem? Két szorzózár mentes 4690K és 4790K között csak fizikai magokra vetítve nincs akkora különbség, hogy a 4790K javára épp kihozza még a 980Ti 100%-os teljesítményét a 4690K meg épp nem..Húzás nélkül, turboboostal.Tudom, hogy a kolléga szorzózáras példány mellett tette fel a kérdését.
Épp melóban vagyok, most nem nézek utána de biztos vannak tesztek 4690 + 980Ti hajtással.
-
blu79
addikt
Szia, nem csak a Hyperthread hiánya , hanem orajel miatt is, mivel nincs tuninglehetőség.
Tehát egy megúzott 4790K val vagy 6700k val többet kihozna belőle( talán a maxot)¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #11865 üzenetére
Sajnos sikerült egy sima 4690-et venni, egy Z97-es alaplapban van benne 32GB ram, és egy Strix GTX970 mellett, nem tudom érne-e annyit hogy 4790K, minthogy kicserélném K-ra a procim.
-
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #11867 üzenetére
Köszi. Akkor szerintem egy 4790K lesz belőle.
-
blu79
addikt
válasz #06969344 #11869 üzenetére
Szerintem jól döntesz, nekem mikor a 970 megvolt (tuning 1500/2000) a 4790K 4.8 Ghz városban megvolt általában a 70 fps (csak azt nem tudom hogy 2x vagy 4x élsimítás + txaa is be volt kapcsolva , reflection msaa 2x, minden csúszka very high , igaz az advanced menüben semmi nem volt bekapcsolva, nem tudom hogy az általad linkelt videóban ott az advanced menüben be volt e kapcsolva valami. De ha jól láttam akkor nálam több minden magasabbra volt állítva a graphics menüben mint a videóban amit linkeltél.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Adzo82
tag
Üdv!
Egy Asus GTX 980ti Gold 20th és egy Gigabyte GTX 980ti extreme oc! között hezitálok. Szerintetek melyik lenne a legjobb egy i7 6700, 32gb ram és egy Asus Maximus VIII Extreme alaphoz? Fontos lenne a hűtés hatékonysága, és, hogy az a minimális plusz ami az Asusban van megérné e olyan szempontból, hogy esetleg jobban fog melegedni tőle a kártya a későbbiekben? Az árat mopst nem figyelem. Melyik a megbízhatóbb, tartósabb? Főleg a ventilátorok tartóssága is érdekelne. Bár már több mint 3 éve nyúzok egy Gigabyte GTX 770 4gb oc-t és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. De attól tartok, hogy az Asus alaplapomba a Gigabyte fenti kártyája esetleg nem fog úgy teljesíteni. Érdekelne később sli is. Persze lehet, hogy az Asus GTX Goldból már nem lesz mégy egy kb fél év múlva. Így nem biztos, hogy teljesül, majd az ugyanolyan gpu, ugyanolyan bios verzió elv az slihez.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Adzo82 #11871 üzenetére
Ha SLIben gondolkodsz akkor csak és kizárólag az aio giga jöhet szóba.Feltéve,ha nem akarod a komplett hűtést kukázni róluk..waterforce a te kártyád.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Modst3R
senior tag
válasz Sebestyen01 #11875 üzenetére
az nekem is off vt kicsit, am 60 fok game alatt a kártya, slibe lenne 80 de nem főne meg! Viszont ha tuti sli lesz akk mindenképp water mert nincs a légre fc blokk - még. Ráadásul itt vki már hajt watert slibe és még nem panaszkodott!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
TTomax
félisten
válasz Sebestyen01 #11875 üzenetére
No hát igen,vannak még ilyen urban legendek,de legalább tanácsot kért,kapott.Hogy él-e vele?Saját pénze....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Van uj driver
-
Modst3R
senior tag
-
Adzo82
tag
Köszi a segítséget még1x. Már csak az a kérdésem, hogy a Gigabyte GTX 980ti Xtreme Waterforce compact vízhűtése vajon meddig bírja? Lehet előre sejteni, hogy esetleg egy idő után, mondjuk kicsapódik a folyadék, vagy esetleg, valahol bekoszolódik, eltömődik? Nem kis pénz, szóval nem egy compact procihűtőt kéne cserélnem akkor. Ezért tartottam ki eddig a léghűtés mellett. Ne kíméljetek
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
-
keIdor
titán
-
TTomax
félisten
válasz Modst3R #11887 üzenetére
Az én refem is 1544MHzet megy aioval,és TitanX ahol azért több a vram,és biztosan az is kajál pluszban,e felett meg elfogy kb az összes Ti meg TX is 10-20-40MHz ide vagy oda és vége,feszlock mellett olyan mindegy a pcb,nem tud sokat hozzárakni egy custom jobb minöségü pcb,egy jobb hütês annál inkább és bizony az msi meg az evga két aio-ja a legjobb,az én felső kártyám még soha nem volt melegebb 55Cfoknál SLIben,solo meg 48Cfok a venti se üvölt rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Modst3R
senior tag
válasz keIdor #11891 üzenetére
Nem terelek senkit sehova. 3. 980ti a gépembe és ez müködik egyelőre úgy ahogy elvárom. Racionálisan nézem. Nem sztárolok márkákat. Azt veszem ami mükszik.
A hangnemet ha kérhetem szabályozzuk. Nem hiszem h én bármikor megengedtem magamnak hasonlót itt.
-
Modst3R
senior tag
válasz Sebestyen01 #11894 üzenetére
Nyilván oda ahol am is van víz
-
TTomax
félisten
válasz Montesantos #11893 üzenetére
Meg jó vékony,kb mint az első gen cpu aio hütések,nem véletlen cserélte le a corsair se a h100ról.Ma biztos tolok egy-két tesztet ha be tudom izzitani végre az 8pack féle speedbinnelt hathengeres szerzeményem...SLI még nem biztos lesz,de sima TX tesztek üveghangon biztosan!
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
válasz TTomax #11897 üzenetére
megnéztem h110 plusz giga vga.... igen külsőre vastagabb a h110 de szerintem belső átmérőben egyforma a kettő. h110-en a falvastagsága a tömlőnek nagyobb. Amúgy tök mindegy mert a két hűtő csatlakozása amire mennek a csövek átmérőben egyformák, sanszos hogy mindenki egy helyről veszi....
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest