Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Üdv. re. Na meglett a gép. A vga Asus gtx960 Strix lett. Más tapasztalt HDMI washed out jelenséget? (google)
    Magyarul, a színek kivannak mosva, és pár színt nem úgy jelenít meg ahogy kéne. Ismert problem volt és tán javították is aztán mégse. Legújabb driver volt fent, de nem sokat dobott. Most ma felraktam ismét a legújabbat. Annyit javult a dolog hogy RGB nél tényleg átteszi Korlátozott-ról Teljesre a színkimenetet. Illetve YCbr3444 is megmarad. Teljeseítményre semmilyen panasz nincs, csak hát ez eléggé elveszi az ember kedvét és lehet megnézem még DVI-VGA val (utóbbi a monitor miatt kell, mivel vga és hdmi van csak rajta) Only vga-val minden szín rendben volt. HDMI-HDMI-vel pedig homályos, ködös, mosott volt pár dolog, de mindenhol észrelehetett venni, a fehér meg főleg elvolt bas*ódva.

    Ez a kissebb gond:d A nagyobb, hogy kp 2 napja van használatban a gép, és ma elkezdtem "érezni" a coil whine-t, mert szerintem arról van szó. Tegnap Far Cry 4-nél very highon fel se pörgette a coolert. Ma felkerült a földröl a gépház (a régi gép lekerült), jobban észrevettem mindent. Szarakodtam a a képbeállításokkal és kajak lehetett hallani az enyhe, de annál zavaróbb sípolgatást vagy mit, még 2 méterről is. Aztán sípolt, átváltom RGB-nél a színkimentetet Korlátozottról teljesre - eközben a képet elveszi ugye, akkor abbahagyta a sípolást. Visszajön a kép 2 másodperc után és megint. Ilyen morze hang szerűen szarakodott. És minden Idle... beszarás. Kise volt még húzatva. Nem mindig csinálja, csak ez lehetett.. :O
    Meg se gondoltam hogy ilyenek lesznek. A táp is elég minőségi. Super Flower 450W. Coil Whine-nál sok minden közrejátszik ha jól tudom, de nem is terhelés alatt ennyi kínlódást és zavaró dolgot : S Perpill mitnha csak a gépház coolerjeit hallanám, vagy a prociét, nem tudom. a vga hűtése nem mehet. Kíváncsi leszek ha kikötöm az összes Case fant, akkor mi lesz. Mert egy ilyen gépnek azért elég csendben kéne lennie és az is lenne, mert ha most a 2 fajta hang közül csak az egyik lenne hallható, az már bőven jó lenne.
    Alaplap: Asus Z170P - Proc: i7 6700 (de ez lényegtelen most szerintem)

Új hozzászólás Aktív témák