- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #97450 üzenetére
Xbox Series S és Series X lesz úgy, hogy bemész a bótba és leveszed a polcról, ott nincs gond.
PS5 már más dió, de nekem jön két darab. Egy magyar és egy osztrák. Lemezes és digitális.
A digitálist tovább adom, csak a számlán lévő összeget kérem majd érte, nem húzok le olyan embereket, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre, mint nekem. Szóval a köcsög skalpolóknak innen is üzenem, hogy így is lehet. Inkább húzzanak el dolgozni. Lusta hiéna népség...RTX-3080 meg lett rendelve három helyről. Most már többet nem akarok berendelni. Lesz ami lesz alapon, majd jön, ha jön. Két Strix és egy EVGA.
Az FE-t rendelni se tudtam, az egy hete nicht verfügbar, azaz nincs. nvidia.at[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
Régebben még nem úgy hírlett, hogy durván visszaesőben van a VGA-piac? Erre tessék... világ összes legyártott 3080-a is kevés lenne.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #97452 üzenetére
A Turing árak szerintem nem segítettek neki. Meg jelentősen több a konzolos játékos.
Horizon Zero Dawn-ból eladtak 10 milliót: [link]
PC-n járt 716,000-nál két napja. [link]
Azt ez egy erős launch.PS5 topikban nagyobb hiszti volt, ott 30-40 éves férfiak pánikoltak, hogy jut-e vagy sem.
Az durvább volt sokkal szerintem, ami ott ment.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #97454 üzenetére
RTX-3080-ból szerintem egy kezdeti 10.000-20.000 darabbal worldwide lefedték volna bőven az igényeket. Bőven elég lett volna ennyi kártya.
A PS5-ből konkrétan több millióval kellene készülni.
Xbox-ból is valami 8 millió darabbal várják a rajtot és azért nem lesz gond vele. Ott a Series S lesz a sláger.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
PCIe 4.0 vs. PCIe 3.0 GPU Benchmark
Jelenlegi CPU-kkal es jatekokkak nem sok kulonbseg van.
A teszt HWunboxed altal keszult, talan picit atfogobb a teszt mint par masik oldal....
-
VTom
veterán
válasz keIdor #97453 üzenetére
Az még mindig durva, ami ott megy
Lassan mindenkiről tudom ott, hogy percre pontosan mikor adta le az előrendelését, jut-e/nem jut-e neki konzol, mennyi előleget fizetett, stb. Őszintén, ki nem szarja le?
Sok embernek nincs más gondja. Én is adtam le előrendelést, kaptam visszaigazoló e-mialt, aztán most várok. Nekem az a lényeg, hogy a karácsonyi szabira legyen min játszani, mert akkor tudok erre a legtöbb időt fordítani. De ha nem lesz addigra, akkor nem lesz, szerencsére van életem a játék mellett is.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #97468 üzenetére
Mennyi lesz majd ez 3080-nal? 120?
VTom
Tényleg nem, csomó tesztben jó ha van ilyen 10%-nyi FPS különbség 1080 és 1440p között.
Vagy ha nem is a CPU, de valamilyen limitáció fennáll.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #97473 üzenetére
Jeee tenyleg kevesebb a vram...lehet sz@rra hajtottam a Palitkamat es mar odavan egy ram chip?
Fogalmam sincs miert vaz ez igy, eddig fel sem tunt, megnezem masnal mennyit mutat 1.05patch-el 2080Ti-nShadow of the Tomb Raider, ilyenem nincs, ez van nagyon olcso verzioban?
(#97470) snecy20, csak HWunboxed tesztelte ezt a jatekot azt hiszem, nekik viszont most a main rig az egy 3950X, nem tudom ennel a jateknak mennyire lenyeges az Intel proci.
De ha jol tudom valami 12X FPS volt az 1440p eredmenyuk 3080-al...
-
snecy20
nagyúr
3080 topikból ezt bemásolom, nagyon állat!
Először 650k-ra gondoltam, de itthoni árképzéssel 690-ig belefér. Caseking.de-n jelenleg 1709.06 Euro a feltételezett ár. Meglátjuk. Az asszonynak 700k-t mondtam fejlesztésre.
-
nagyúr
Azért ahogy látom CHS is odavert az áraknak, konkrétan egyik napról a másikra szerintem van 20K is nettóban.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #97484 üzenetére
Ahogy állnak az árak, jelen állás szerint, azt hiszem egy Strix 3080-at nagy szájhúzások mellett ugyan (életemben nem adtam ki 200-nál többet kártyára), de 350-ért még be is vállalnék. Csak amikor a legalja megy ennyiért, meg 400 körül, háát.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #97489 üzenetére
mondjuk agyalok rajta ki kene probalni 2.0as SSAAt a projektorral, mert azon meg latszik is ugy masfel meterrol 120"en, hogy mekkorak a pixelek 1080pben. igaz 3.5-4 meterrol ahol mar az ember be is latja ott mar nem problema.
4K projektorok horror aron mennek, kb 2500 euro nativbol a belepo szint, afolott meg kb bitshift megy csak
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #97493 üzenetére
Gyors raneztem egy ASUS OC tesztre a TechPowerUp-on.
Nem rossz, ez most tenyleg jo 4K-ra vegre
De mi ez a fogyasztas komolyan...?!
Nekem ne mondja senki, hogy erre is csak legyinteni kell, hogy 'jojez'...
Kis OC+TDP elengedve es 480WKomolyan azon is csodalkozom, hogy az a szerencsetlen GPU die nem robban fel.
A neve tokeletesen eltalalt Ampere...Az is csoda, hogy a PCB-n elbirjak ezt a vezeto savok
...
-
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #97497 üzenetére
3080/20GB lesz itt a nyero, csak az aratol felek
A 3090 pont ugy felesleges retegtermek mint eddig a Titan volt.Majd meg tolok par tesztet melo utan a geppel, megnezem mi mennyi, de OC-s 2080Ti-mmel szerintem tokeletesen megleszek kovetkezo generacioig
Max csak a csili vili DXR lehet amiben majd elobb utobb lemarad csunyan, de nem erdekes annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest