- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #93244 üzenetére
Egy kicsit lejjebb kell azert evezni a matracon annyi napsuteshez, de jah
Szerk: en amugy picit eszakabbra vagyok (Milton Keynes)
innen meg tobbet kell lapatoljak ha leakarok menni delre lebarnulniAmugy most karanten idejere halalfranko ido lett, napustes zero eso stb.
Sokan most ezert sirnak, hogy bezzeg most meg bent kell uljenek a lakasban...ha' en ezt pont leszarom, nekem menni kell ugyanugy.
A fotelbol nem tudom megjavitani a szar/leegett/elkopott gepeket stb az irodahazaknak
Amugy meg masodik napja ucsorgok kinn a napon legalabb 1-1 orakat, teljesen kiraly, hogy konkretan 15 percenkent latol csak embert az utcan, bar mindig ilyen lenne[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #93245 üzenetére
Pontosan ezert erdemes videkre koltozni, de ugy, hogy meg betudj jarni melozni addig amig valamit nem talalsz helyben.
Vagy akar lehet ingazni is csak akkor train station kozeleben kell (erdemes) koltozni.
Bar delrol bejarni borzalom, mindig kesnek a vonatok, de pl Dorking stb helyek azokkal a szep dombokkal, patakokkal stb annyira masok es szepek egy Londoni nap utan, hogy az eszmeletlen.
En ugy vagyok vele ha masnem azt a par nap off-ot amikor va, legalabb azt ne toltse az ember olyan helyen amit amugy utal pl London.
En viszonylag sokat eltem Londonban, 6 evet...minden napjat utaltam valamilyen szinten a tomeg miatt....
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #93252 üzenetére
Én nem London-t utálom, ez fontos, majdnem az abszolút kedvenc városom, viszont a tömeg, és a standard mentalitás, amit látunk most is, na ezt nehezen viselem. Mondjuk én sehol se akarnék kimozdulni, max akkor, ha olyasmi történne mint a Legenda vagyok-ban, csak egyedül én, egész London-ban, abszolút kircsi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #93252 üzenetére
turistakent mondjuk remek volt, igaz turistakent mi a British museum / repter / hotel kivetelevel kb teljesen elkerultuk a turistak altala latogatott helyeket. jo, tower bridgen atmentunk uberrel.
tower bridge kornyeken mondjuk tomeg volt, de probaltunk tenyleg ugy mozogni, hogy ne kelljen 40fos turistacsoportokat kerulgetni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ScomComputer
veterán
Hali,hogy vagytok?
Én már melózom a héten kezdtem,ti dolgoztok most ezekben a rossz időkben,vagy otthonról toljátok,ami nálam nem lehetséges ? -
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #93255 üzenetére
Home Office meg ki tudja meddig.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #93255 üzenetére
Otthon pihi, meg minimum 80%-os fizu, akkor se lennék beljebb csak pénzügyileg ha dolgozhatnék, mert ugye a nép nem jön.
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #93254 üzenetére
Turistakent tenyleg szuper hely.
Sok latnivalo van az biztos.
Csak a tomeg mindenhol ami borzaszto.
En kb 3 evet bringan toltottem ott es kb ugyanennyit a ceges kisteherrel vezetve.
Borzalmas volt mind a ketto ugy ahogy van.Bicikliskent minden nap egy ujabb tulelo show, senki nem lat, mindenki radforditja a kormanyt mert szarik ra, csak egy puhatestu vagy semmi mas.
Gyalogosok meg mindenkor es minden esetben "meg pont atfernek elotted" es mennek is...Ceges autoval meg...ha sikerult bejutni a belvarosba, ugy, hogy nem oltek meg utkozben a mindenkor IS elsobbseget elvezo BMW-sek es egyeb sportosabb sz@rok, akkor a black cab-esek probaltak pusztan megolni, eled mennek, indexet soha az eletben nem hasznalnak, ha esetleg van 1.5 meter hely elotted akkor biztos, hogy ott akar megfordulni elotted stb.
Es akkor meg a bamtu uber driverekrol nem is beszeltem, nah azok aztan az elefant hajtasu szekerhez valo jogositvanyt siman Angolra valtva keptelenek vezetni...de megis vezetnek...
Ha megerkeztel a helyedre akkor mar csak egy dolgot kell talalj, parkolo helyet.
Nah abbol pont minusz 1 millio van a varosban
Eselytelen, es ha kisteherrel nem vagy szupergyors akkor tetovalt Jeno pont beall a helyedre a Smartjaval, mert O megteheti, hogy ezzel is segit teged mikozben beakarsz allni...
Ezek ugy kb mindennaposak ott...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #93258 üzenetére
mondjuk amikor pentek ejjel 1kor egy orat altunk a dugoban a repter felol akkor elgondolkodtam, hogy azert ez igy tenyleg extrem volt.
eltem par evet Budapesten, mostanaban ugy egy het ottartozkodas utan mar mindig azon fantazialok, hogy milyen jo lesz hazajonni.
-
snecy20
nagyúr
Ingyenes most a World War Z az Epic Store-nál.
Lehet hogy a játék által lehetne leszimulálni azt, hogy milyen lesz az USA 1-2 hónap múlva?Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ScomComputer
veterán
Egy érdekes videó,melyik alkatrészek romlanak el a leggyakrabban (PCX)....
[link]
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #93262 üzenetére
Ehhez videó kellett, hehh, megmondom én mi az, ami nonstop elromlik azt baj lesz, a füst, kijön, azt nem műkszik semmi se, hol a Nobel díjam is)?!
-
cyberkind
félisten
Valaki legalább tippet adna, hogy miért vásárolják fel az evolúció csúcsai=zemberek az összes rötyipapírt? Esküszöm, fogalmam sincs, teljesen nem értem.
-
keIdor
titán
Kis nosztalgia: [link] :)
Az a VGA a maga idejében de jó is volt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Ez nem semmi,mi van az olaszoknál... [link]
keldorpapa88 :
Te jól vagy már ? -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #93274 üzenetére
Es a vegere meghalt a csavo infarktusban?
Bar az Olaszok ebben a hangnemben suttognak egymasnak, szoval talan tulelteItt is ez megy (UK) a karanten elso napjan alig voltak az utakon es az utcakon, masodik nap meg rajottek, hogy nincs itt semmi erdekes, senki nem lo le senkit ha kimennek az utcara, igy boldog boldogtalan megy megint.
Mi kb 2-3 heten belul leszunk nagy bajban, bar mar nem olvasom a hireket de akarva akaratlanul hallom, hogy szar van rendesen.Nekem annyi a "jo" az egeszben, hogy atraktak critical worker kategoriaba, avagy key worker-kent emlegetett dolgozo vagyok, szoval amig a tobbieknek otthon kellene ulni es nem bandazni addig en (mi) azert dolgozunk ha a sok paraszt egyszer visszajon meloba akkor legyen mindene ahhoz.
...
-
Raymond
félisten
Nalam az elso privat gamer PC-ben egy S3 Virge GX2 volt amit aztan egy 3DLabs Permedia2 valtott. Ott emlekszek hogy kellett varni egy driver fix-re meft az NfS3-ban az autok full kromozottak voltak tukrozodes helyett, mintha gy T1000-est iranyitanal. Aztan lett egy TNT2 es maradt amig a gep el nem ment az ujba meg mar a 9500Pro kerult egy Thoroughbread Athlon XP melle.
-
keIdor
titán
Counter-Corona 2.0 [link] aktív tünetekkel letölthető Steamről.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
NVIDIA to announce the GeForce RTX 3000 in August
RTX 3080 Ti would get 5376 Cuda Cores, a 384-bit memory bus, 12GB of VRAM 40% performance increase over RTX 2080 Ti
RTX 3080 could feature 3840 Cuda Cores, 320-bit bus, 10GB ram, 10% better performance than the RTX 2080 TiBelesemerek gondolni ilyen árfolyam mellett mennyibe fog ez hazánkban kerülni...
Bár az előzőt is megvettem 480 ezeré úgy hogy én inkább csöndbe maradok...ÁdiBá
-
Raymond
félisten
Akkor a sim 2080-hoz kepest lenne:
+25% ROP
+30% TMU
+25% VRAM Bandwith (+42% ha 14->16 Ghz is lenne)
+30% computePersze valtozatlan orajelek mellett. Elnezve a szamokat a 14->16Ghz VRAM valtasnak nem sok ertelme lenne, de arra kivancsi leszek hogy maradnak az orajelek csokkentett fogyasztas mellett vagy tekernek az orajeleken is valamennyit.
-
proci985
MODERÁTOR
az ilyen 30-40% extra a 2080S / 2080TI parosrol. van barmi olyan program, ahol ezt az extrat megerezned, illetve ahol eleg lenne egy nagyobb ugrasra?
ha meg lenne CF (es menne VR alatt), akkor en gondolkodnek egy masodik kartyan, de a jelen helyzetben VR alatt szimulatorozni a 3080TI ugyanugy keves lenne, mint a 2080TI, vagy akarcsak az 5700XT. valamennyit segitene a helyzeten, de mondjuk ilyen medium -> high, illetve talan-talan very high (3080ti) helyzetrol beszelunk, ultrara Dirt Rally (1!) alatt meg mindig barmi is keves lenne.
osszehasonlitaskepp: a 290X lowra volt eleg (medium texturakkal mert egyebkent tenyleg PS2 feeling volt) es project cars 2 alatt reprojectionolt ugy is.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #93282 üzenetére
Dirt Rally-nel nem a hardver a problema hanem a motor. Egy effekt/beallitas az ami lehuzza a kutba az FPS-t, de most nem emlekszek pontosan menyik. Vagy a Ground Cover vagy az Advanced Ambient Occlusion. Azt hiszem az utobbi, nem VR barat a megoldasuk.
-
snecy20
nagyúr
Kiváncsi leszek hogy a végső megjelenés majd hogyan alakul a járványhelyzettől függően. Ha akkor is térdig tapicskol a világ majd a Covid-ban, akkor nem sok értelme lesz kihozni az új cuccokat.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #93282 üzenetére
Értelmet nyer vele a 4K 120Hz/120fps.
Ugye van már ilyen TV nem is egy, HDMI 2.1-es LG OLED-ek pl. (2019-2020)
Illetve van több monitor.
A DLSS 2.0 is ígéretes a képminőséget nézve. Úgyhogy volna helye, de nyílván drága lesz mint a zállat.
Szerk.: Ray Tracingről nem is beszélve, azt sokáig lehetne fokozni, magyarul még ez is kevés lesz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #93288 üzenetére
de eleg lesz 4K@120ra, esetleg 8Kra?
nekem az a tapasztalatom, hogy ahova keves volt a rendszerem az utobbi lassan 10 evben, oda jellemzoen nem ilyen +10-20-40% kellett volna, hanem inkabb ilyen +150-300%. viszont 2011 ota harom kijelzon vagyok es ket es fel eve van VR setupom itthon. a legdurvabb ugras az a 7850 OC 2GB CF -> (vizezett) 290X OC CF volt, ahol kb ilyen ot-hatszoros gyorsulasrol volt szo extrem esetekben (UE3 engine ahol a 2GB vmem keves volt). es ott is egy kartyanal hiaba volt meg +150%, az meg mindig kompromisszumos volt.
es akkor egy Rift CV1em van, azota az osszes VR headsetnek nott a pixelszama.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #93288 üzenetére
Szerintem nem kell elkapkodnunk idén a gépfejlesztést...lehet nyár végén villant valamit az Nvidia, az majd talán év végére kapható is lesz a boltokban aranyárban...
Ezt a évet már úgy is megpecsételte a virus és a vele együtt járó gazdasági válság...
Viszont a mi cégünk szarik az alkotmányra, úgyan úgy dolgozunk mint eddigÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Nem tudom ez valos-e vagy sem.
Kb ilyesmire szamitok, mert 12nm utan 10nm lesz ha minden igaz, es csodakra nem kell szamitani, ahhoz tul "kicsi" ez a lepes.
En biztos addig megtartom a mostani konfigot amig elvezheto sebesseget tud biztositani 1440p-ben.
Utana majd elgondolkodom, hogy merre tovabb.
Most egy ideig jo lenne ha nem kellene sokat kolteni a gepre, mert az most a sokadlagos "gondom", szoval ajanlom nVidianak, hogy a Turingot ne felejtsek el tovabbra is fejlesztgetni, kulonben Duhbe Jovunk...
-
keIdor
titán
Csupán érdekességképpen linkelném ezt: [link]
Emlékeztek még, hogy a GTX-680 ellenfele a HD7970 volt?
Utóbbi a mai napig egy használható kártya, megállja a helyét. Volt nekem is kettő még régen, CF-be.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #93295 üzenetére
Mindig is mondtuk az AMD kartyak korral jobbak lesznek, csak ugy mint a bor
Ennyit arrol, hogy mennyire van nVidanal tamogatva es csiszolgatva a regi vasak driverei ahogy van uj generacio.
Bar hozzateszem azert nVidianak mindig is nagyon ment az eppen mukodo tech csucson jaratasa, mig AMD az csak ballagott ezek mogott, de mar 2 generacionyi uj cuccot meg kozben elore tamogatott
Szoval mindennek megvan az elonye, igazsag szerint piros pont jar az AMD-nek[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #93299 üzenetére
Epp akartam is linkelni a TechSpot tesztjet.
Tulajdonkeppen 3-4 szintetikusban van az Intel mogott, minden masban kettehugyozza az Intelt, csak, hogy bolcs kollega szavait idezzem
Azt kell mondjam jar erte a piros pont az AMD-nek, ma mar kaptak tolem kettot is, nagyon nagylelku vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5