Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #76050 üzenetére
Csak probakeppen levettem a GPU orajelet a gyarira a Giga OC ajanlasrol, es lam csodat stabil a kartya...
Dejoo, tehat a gyari OC nem stabil mar a kartyan, es meg a memoriara gyanakodtam, mert ha visszavettem az orajelbol akkor mintha stabil lett volna megint egy idore...
Jovan' lesz egy RMA-m nekem is....
-
RazoR
veterán
válasz Devid_81 #76051 üzenetére
Részemről az sem volt egyszerű, mire kiderítettem, hogy ez a baj, az egyik EVGA-s fórum modi adta a tippet, hogy nézzem meg a gyárinál alacsonyabb órajellel a kártyát és úgy ment hiba nélkül. Írta is egyből, hogy akkor ez RMA lesz. Gyanítom, hogy valami kis biszbasz alkatrész fáradt el...
Sajnálom, hogy Te is így jártál, remélem hamar cserélik!
Az enyém tegnap ért ki az EVGA-hoz németbe de egyenlőre semmi azon kívül, hogy "Preparing to Ship Product".... -
Milka 78
nagyúr
válasz #Morcosmedve #76049 üzenetére
Nekem volt Ku6000-es ami VA-s volt. Repült is vissza és maradt a 661v az összes hibájával együtt. Okés, hogy volt fekete rajta, de ahogy kimozdultam a középpozícióból egyből invertálódott az összes szín rajta és a mozgásmegjelenítése borzalmas volt. Ezért én cáfolnám az LG-ből csak oled-et (bár az isteni lenne ha ezt megtehetné bárki, én is egy olyanra pályázok), mert mindkét gyártónál vannak szériák amiket messze elkerülnék ( a belépő szintű/török Panasonic és hasonlók). Pl egy rakat Samuban utólag kiderült, hogy LG/IPS panel volt (pedig a VA harterek, hogy nyomták aztán néma csend ).
TLC-t láttam az zöld/ufós brigantinál, de sajan kevés a tapasztalat vele. Minden esetre érdekes lehet ez a Kínai betörés a piacra nézve[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
A Gigakbol eleinte ment vissza sok RMA-ba.
Majd adtak ki egy masik hivatalos biost es aztan jok lettek a kartyak.
Gondolom bios editorral adtak neki egy kis extra kakaot es ennyi.
Az enyem soha nem volt jo tuningos darab, ha egyetlen boost lepcsot feljebb akartam menni mar kellett neki +fesz.
Anno irtak is a forumban, hogy az azert nem biztato a jovore nezve ahogy a driverek fejlodnek.
Es tessek, 1 ev hasznalat utan el is jott...
De mar a regi driverrel es a legfrissebbel is csinalja/csinalta.
Enelkul az extra 2 fps nelkul meglennek, de mi van ha x ido utan mar underclockolni kell, hogy stabil maradjon?!
Akkor meg tok felesleges megvenni a gyari tuningos kartyat, mert pont annyi garancia van a stabilitasra mintha magad kiserletezel veleEgyebkent az amazon rugalmas, nincs nekik most keszleten de lesz juli 2-an.
Akkor kikuldenek egy masikat, a regit meg juli vegeig kuldjem vissza.
Nem maradok vga nelkul legalabb...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Milka 78 #76053 üzenetére
Ha nem az igazi a panel és még érzékeny is valaki, akkor lehet nem jó a VA, azért is írtam, amit.
LG-nél nincs más 4k TV, szimplán ennyi az ok. Én nem pályázok, fele annyiért majdnem éj fekete, a betekintés, pedig ahogy mi nézzük kiszolgál a jelenlegi TV, másban (engem) nem hat meg az OLED, a beégés kiderül mikor jön el, addigra lemásznak az árak is, hogy nem kell LCD.Nem tudom, ritka a TLC EU-ban, ezért én se venném meg.
(#76052) RazoR: Kíváncsi vagyok, erre ténylegesen cserélnek-e. Ha igen, nem tudom mennyi gyártó csinálja-e utánuk.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #76055 üzenetére
Ezt ne írtad volna.....
Pont ez most a parám, hogy tesztelgetik aztán visszakapom ugyanazt a kártyát "nincs baja" címszóval!
Bár az official fórumon is egyből RMA-t mondtak, meg a Supporton is kapásból...Illetve találtam egy ilyet is:
"Debug mode notes: If running your card in debug mode resolves your issues you will be left with two options...A. Leave the card running in debug mode so you're able to play without problems. Leaving the card in debug mode forces the card to run at nvidia reference clock speeds all the time.
B. RMA the card. I would personally recommend doing option b as all cards should work perfectly out of the box at out of the box clock speeds." -
#Morcosmedve
veterán
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #76058 üzenetére
Nem kisker, direkt RMA az EVGA-hoz!
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #76057 üzenetére
Azokat a GPU-kat szerintem tenyleg rendesen valogatjak
Gigaek meg csukott szemmelAmugy nem is tudom mi a francnak szivatom magam vele, ez lesz a harmadik Giga kartyam, mindketto xare volt gyari OC-n, azert ment vissza...
Es mindketto antituning volt, es dolt bele az aram.
Ha elengedtem neki a TDP limitet, siman lattam tole jatekok alatt 140%+...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #76060 üzenetére
Nem tudom,de abszolút hibátlan,egyetlen rossz szavam nem lehet rá.
Teszi a dolgát ahogy kell.Hát én sem tudom miért szívatod magad,vannak jó gyártók rajtuk kívül.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #76063 üzenetére
Az a gond, hogy ket opciom van, kapok masikat, vagy penz vissza...
Nahmarmost az utobbi nem opcio, £709 volt, most azert a penzert egy jobb 1080-at kapok
Szerk: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING mar lenne £735-ert, de hogy en mar erre a GTX10XX VGA -ra nem koltok 2£-ot sem az is biztos
Elobb utobb, mondjuk az otodik Giga mar csak jo leszEgyebkent a hutesuk, meg ugy szinte mindenben ezek eleg jo kartyak am, csak ugy latszik a valogatott GPU dolog nem megy nekik, legalabbis nem hosszu tavon
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #76064 üzenetére
Meg amugy is itt van a next gen a nyakunkon, szinte mar keszen is van, ahogy nezem ezt az Engineering test card-ot
...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #76064 üzenetére
Én a helyedben annyiért kipróbálnám azt az FTW-t.
Az a turing-on 3 tápcsati van.
---------
Hotel Built for Gamers - WHAT???
Ha majd arra járok,csak ott fogok megpihenni.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #76066 üzenetére
Ah megvarom mar az ujakat, es ha megint bajban lesz a Giga cucc, akkor csere lesz
Mondjuk erre a 3 tapcsatis valamire annyira nem varok, bar ez csak egy test pad a GPU-nak de a 3x8pin kicsit ijjesztoen hangzik
Gondolom ez lesz az uj gamer Titan, viszont akkor a Ti is enni fog......
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #76058 üzenetére
Kis update:
Cserélik a kártyát, de jelenleg nincs FTW3 nekik úgyhogy várás van (csak nem tudom mire...) -
nagyúr
válasz Devid_81 #76060 üzenetére
Én sem értem... tuti nem vennék giga cuccokat...
Már rég nem az a minőség, mint régen a hőskorban volt, már egy seggszikla is ezerzer stabilabb/tartósabb cuccokat csinál... csak rosszat hallani róluk mostanában.
Másrészt meg még OC-zni is a giga kártyákat... hát lol... veszélyesen élni tudni kell.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #76070 üzenetére
Hát nekem FTW3 helyett ne küldjenek SC2-őt, inkább egy ilyet: 11G-P4-6698-KR
Ja látom hogy az EU store-ban nincs raktáron.
Nekem az is jó ha az USA-ból küldik....[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz FollowTheORI #76069 üzenetére
Gyarilag vannak ezek OC-zva kerem szepen
4 ev gari van rajuk, szoval "raerek visszakuldozgetni"
Ha eleg sokat varok kijon az uj cucc, es lesz £710-nyi "alapom"
Gondolom £1500-nal tobbe ugy sem kerul majd az 1180Ti, nem?Legalabb kozel a fele mar megvan[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
Bekövetkezett, ami már a levegőben lógott: megvan a 327 fölötti euróhoz képesti mindenkori leggyengébb forintérték. -
nagyúr
-
Erdei88
veterán
válasz FollowTheORI #76075 üzenetére
Megállítják az eurot!
-
nagyúr
Soros támadja a forintot, úgyis az van...
Majd jönnek a plakátok.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
keIdor
titán
Intel Core i9-9900K (est: 8 Core / 16 Threads)
Intel Core i7-9700K (est: 6 Core / 12 Threads)
Intel Core i5-9600K (est: 6 Core / 6 Threads)¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #76090 üzenetére
Van egy olyan érzésem egyébként, hogy az i9-9900K név miatt ez minden lesz csak olcsó nem. Szóval lesz koppanás itt szerintem, mindenki várta a szokásos árazást, ami $373 környéke szokott lenni x700K procinál, de ez szerintem majd duplája lesz.
Megtehetik, a Zen 2 szerintem még jó 8-9 hónap, addig minek adják olcsón.
DeckardCain: Arra én is, 12-16 mag, javuló IPC meg órajelre számítok, szerintem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Devid_81
félisten
Intel Core i9-9900K (est: 8 Core / 16 Threads)
Intel Core i7-9700K (est: 6 Core / 12 Threads)
Intel Core i5-9600K (est: 6 Core / 6 Threads)Keves szodaval javasolnam fogyasztani, mert ez megiscsak Wccftech-es hir
...
-
Devid_81
félisten
AMD Ryzen Threadripper 2990X listed for 1509 EUR
Not bad
Intel mennyiert fogja eladni a 28 magosat ami szerver piacon ~$10.000?
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest