Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Egon #4313 üzenetére

    Hát, akkor zajos karit fogtál ki. A Windforce kb. 70%-ig nem zavaró, 100%-on meg valahol a HD4870-esem 50-60%-oa körül zajong, pedig azon is már lecserélt hűtés volt (Saspphire SE).

    darky@: Eszem ágában sincs, de egy csomó játék direkt AMD processzor drivert keresett (van is olyan), az új techben meg minden egyben van/lesz, hát, a Catalyst-et én be nem vállalnám még procira is. :N
    Én is soroltam több magra írt játékokat, de akkor elmondom 20-adszor is, hogy ezek még CPU-limittel is maximális minőségben játszhatók. Azt meg hidd el, hogy az Intel jobban tisztában van a saját processzorai teljesítményével, mint te, én, vagy bárki más. ;) Ezért áraznak az említett módon. Az más kérdés, hogy AMD-fan képtelen elhinni, hogy egy 2 magos Intel megverhet (i3 + HT)egy 4 magos AMD-t.
    Nem kötök kompromisszumot, mert maximalista vagyok! ;] (Az ésszerűség határain belül persze. :B )

    deadwing: Nálam decemberben még rendben volt az AMD driver BFBC2-vel. Azóta persze ezt is lqrhatták.

    Vigneau: Nem, de sok mással igen, és pl. a GB saját tuningprogijai is a szemét kategóriába esnek. Ha meg már egy progi bevált, maradok annál.

    banderasz77: Szerintem az enyém. 2db 10cm venti, max 2000RPM. A CPU hűtő zajosabb. :DDD

    Pug: Tutira nincs neki igaza, kérdezz meg bármely Intelest, akinek volt már AMD-je. :P De az OFF már tényleg sok lesz, részemről nem vitatkozom tovább procikon, elég nekem a saját tapasztalatom, meg sok más emberé, akik nem teszteket bújnak, hanem maguk használtak rengeteg hardvert. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák