- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz #45997568 #9450 üzenetére
Annak nem is volt értelme, talán még ha 1080-ra ment az illető akkor csak-csak, én meg inkább 980TI-t vettem, nem sok kedvem volt várni + annyival nem jobb ez az új széria DX12-ben, én egy generációváltástól nem ezt várom, majd a Volta.
Persze azt se feledjük, hogy itt egy páran csak úgy lecserélték 1070-re a TI-t mert jó mókának tűnik.
-
-
KAMELOT
titán
válasz Forestgreen #9404 üzenetére
Lényeg az egészben, hogy max terhelésnél 50% sem pörgött a venti és 70 fok volt max.
Nekem most van ref 980Ti GT5 alatt 2 óra játék után sem hallom. Valamit félrehallanak vagy a kinti zajt hallják a VGA ventije helyett.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gregpowi
tag
1070-ből Msi Gaming x-et nem lehet kapni. Melyiket érdemes még megvenni, amin van blackplate ? jó a hűtés.
A gépembe max 29 cm-es kártya fér be. Asus-ok kizárva
-
pohár
félisten
válasz FuRiONight #9434 üzenetére
pedig van az, de majd nézek neked holnap készletdt
arra emlékszem, hogy majdnem 100db Asus Turbo volt készleten ma, csak sajnos ez a saját mókuskerekes megoldás
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
h1mpi
félisten
válasz Sz.Miki #9466 üzenetére
Semmi extra, kifizeted és kiszállítják. Pár nap az egész. web: http://eu.evga.com/
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Ahogy olvasom mind3 kartya igen hűvös es halk! Melyik az ajánlottabb kartya?
Asus Strix 1070 OC
MSi GTX 1070 Gaming x
EVGA GTX 1070 WTF -
Puma K
nagyúr
válasz FuRiONight #9468 üzenetére
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Laraxior
titán
What the fvck edition
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SSJPeter
őstag
válasz FuRiONight #9475 üzenetére
MSI Gaming X.
Sokaknak van itt a topicban (nekem is) és mindenki csak dícséri.
Nem emlékszem, hogy panasz lett volna rá.
Jól sikerült kártya.
Jó, a kinézetét szokták néha leszólni, de azt meg ki nem...le...
Nem véletlen, hogy az fogy el először a boltokból és nem az ASUS...[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
FuRiONight
őstag
Aki Gaming X-t használ azoktól kerdezem: meddig megy a kartya? Feszemeléssel es alap értékekkel mi az ami kisajtolhato belőle?
-
Dr. Akula
félisten
válasz FuRiONight #9481 üzenetére
Ilyet meg se próbálnék rajta. Egyrészt kánikula + tetőtér, másrészt a PH-s tesztben is ezzel bukott el az Asus: annyira túl van húzva gyárilag hogy hamar vissza is vesz a beállított órajelekből. Az MSI meg pont azért nyert mert nincs ennyire széttuningolva, viszont jobb a hűtése. Ezzel pont ezt teszed tönkre. Lehet hogy a 3Dmark még gyorsan lefut tuning órajelen mielőtt szétizzadna, de folyamatos terhelés alatt már csak bukó van.
-
slick-adam
aktív tag
válasz FuRiONight #9481 üzenetére
2000-2150MHz
amit a szerencsekerek dob
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
B4ndiBuild3r
tag
GAINWARD 3682-BLISS GTX1070 8GB GDDR5 Phoenix "GS" PCIE 158 ezer
GAINWARD 3699-BLISS GTX1070 8GB GDDR5 Phoenix PCIE 155 ezer
Alakulnak az árak.
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
FuRiONight
őstag
válasz B4ndiBuild3r #9485 üzenetére
Ezek nagyon jó árak! Eddig az msi 180k alatt nem volt mostanában.. Kérdés h megéri e a plussz felárat (20k)..
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz FuRiONight #9486 üzenetére
Igen, bennem is most kételyeket szabadított fel, hogy ilyen jó áron egy jó custom kártya, vagy a mindenki által dicsért MSI 20-al többért.
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
sixpak
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #9485 üzenetére
Melyik jobb, én rendelek egyet, ha van még.
Szerk: thx.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
deicide
veterán
válasz FuRiONight #9486 üzenetére
Én nem felárnak hívnám, inkább megjelentek az első szürke árak a kínálatban. A hivatalos ára a Gainwardnak kb ugyanannyi lenne, mint az MSI-é. Vásárlói szempontból nyilván mindegy, olcsó legyen, aztán kész.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
T_Oroboroz
csendes tag
Casekingnel van 1080 Xtreme raktaron, ha valakit erdekel.
-
Bird
addikt
válasz T_Oroboroz #9493 üzenetére
Köszi. 214k kicsit merész. Persze biztos van akinek megéri az extra felár. 1070-ről beszélek.... Ja az 1080 355k.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Tomassy00
senior tag
válasz FuRiONight #9484 üzenetére
Nekem 1070 AMP Extreme van, Más fajta 1070 kártyám nem volt még csak ez, de annyit mondhatok hogy jól tuningolható ( már amit ki lehet hozni egy pascal-os 1070-ből ) és hűvös A tuningról csak annyit hogy Pascal-nál totál felesleges a tuning, teljesítménybelileg észre sem lehet venni játékoknál, csak melegebb tőle a kártya. Benchmarkokban kapsz több pontot ha meghúzod...
-
Dyingsoul
veterán
válasz Zoli54213 #9441 üzenetére
Az FPS-t mivel mérted és hogy készítettél belőle ilyen grafikonokat?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Gregpowi
tag
Sziasztok.
Msi gaming x-et nem lehet kapni.
Giga g1 gaming megéri az árát vagy várjak. Integráltal játszom 😆 véges a türelmem 😆
-
h1mpi
félisten
válasz T_Oroboroz #9493 üzenetére
ja de ez valami prémium packes VR csomaggal. Kíváncsi leszek mi lesz az itthoni "szürke" ára
Fully electric lifestyle!
-
Fr3eWar
őstag
Szerintem nem éri meg a felárat, a legkisebb mértékben sem.
Nekem jelenleg egy GLH verzióm van, az a legerősebb, saját tuning ventiprofil minden nélkül kb 2000-re boostol, és azt tartja is, 44%-os venti mellett, és 70fok körüli GPU hőmérséklettel.
Itt egy korábbi GPU-Z log-om, Doom-ot nyomtam közben, átlag 100FPS-el ment, sok minden fel volt tolva maxra, lehet voltak olyan dolgok amit nem, de nem igazán foglalkozok vele, mert baromi jól nézett ki így is a játék. Felbontás 2560x1440 144Hz-es G-sync monitoron (XB271HU)
GPU load 92-98% között, hangját nem igazán hallottam, szóval nem akart felszállni a gépházam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest