Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz Redneck #11445 üzenetére

    Azt írták,hogy felszámolhatnak,sőt a külső fém takarón volt egy festék picike leverődés és erre is mondták,ha csak kipróbálod akkor nem vonnak le de ha használod 14 napon át akkor már használtként kezelik a dolgot! Természetesen amikor a boltban leadtam akkor a boltos ráírta a papírra,hogy a kártya szemrevételezésnél hibát nem találtak rajta. Nem akartam pereskedni az a 8000Ft miatt,inkább elkértem a pénzt és SOHA NEM VESZEK a VIZES boltban többé!
    Amúgy mutatót ilyen paragrafust a boltokat védve,hogy nem csak 14 napra vegyenek termékeket,erre hivatkozva lett meghozva.
    Közölték ha nem fogadom el akkor vissza adják a kártyát,vagy a -10% és akkor épen a 78000Ft kártyámból lett valamivel több mint 70000Ft és akkor ment fel az R480 8Gb kártya ára 85000Ft-ra,tehát ha kérek újat helyette mert ő részükről, nem volt hibás a kártya de nekem vagy 4x lefagyott a gépem tőle akkor az új kártya ára 70000Ft+15000Ft lett volna vagyis 85000Ft lett volna vég ára.

    Netes rendelés és személyes átvétel.
    Sőt csere kártyát is megrendeltem,mivel levonták a -10% így már nem érdekelt az új csere kártya! Azt kértem,hogy töröljék és többet nem látnak engemet.
    Egyébként ellentmond ez a fajta hozzá állásuk mert tavaly novemberben az Asrock Z170 alaplapot és az épen akciós szóló Corsair 16Gb ramot vettem meg,és kértem ,hogy ha megjött a KIT ram akkor ezt vegyék vissza és és akkor levásárlom a 2x16GB Corsairra a pénzt. Érdekes akkor nem is vontak le pénzt erre hivatkozva. Szerintem az van,hogy megkarcolták a fém fedlapot és +közel 8000Ft legombolással vissza vették és épen akkor emelték meg akari kártyát ami azzal már csináltak volna maguknak 16000Ft plusz haszont! Hiszen a vissza vett kártyát újra eladják utána,tehát akkor is nyertek volna vele még több pénzt! A Novemberi dolgot is megírtam akkor arra már csak halandzsáztak arra!

    Ha nagyon akarjátok megkeresem azt az emailt amit az Aquacomp írt nekem ez ügyben. Sőt mivel nem fotóztam le leadásnál a kártyámat így megvédeni sem tudtam volna magam azzal,hogy a festék leverődés nem tőlem származik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák