Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Én is.
Egyébként tök egyszerű....valamelyikünk adjon le rendelést (von )schwartz után, azzal a különbséggel hogy neki megfelelne előreutalással is. Majd meg kell várni hogy schwartz-nak visszaüzen e az utánvéttel kapcsolatban. Mert ha nem, és az előreutalásra rámozdul, akkor a nyúl ki van ugrasztva a bokorból.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Ottoka
őstag
Hali.
Akinek 280gtx karija van és vizzel hűti a másik oldalra mit tett a ramokra? Mert a gpu felőli oldalon oké, a vizesblokk hűti őket. De a másik oldalt?Mezőhegyes
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #9504 üzenetére
Jól van ez így.... ha Schwartz-nak nem üzen vissza vagy nem tetszenek a feltételek akkor egyértelmű,,,,
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Beowulf_78
addikt
Néztétek a guru3d-t? Ugye a WHQL óta tölthető a 180.70...most meg kijött a 180.60. Most csak én nem értem vagy kezd megbolondulni az nV?
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #9509 üzenetére
Az CUDA driver.. a 180.60...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Beowulf_78
addikt
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #9511 üzenetére
Igen,igen...
-
Laraxior
titán
Persze...persze..90ért vettem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
Nem csak az árak miatt. Az emberek többsége fél hogy mi lesz még itt 2009-től, és örül ha a rezsit, kaját, és egyéb járulékos költségeket mint a lakáshitel, autóhitel, ki tudnak fizetni. Ezeken felül már csak az tud költeni akinek átlagon felüli fizetése van.
Engem pl. 2 hete meszeltek le robogóval...egy 280 GTX árát kell becsengetnem a fakabátoknak.
-
TTomax
félisten
A 180.48-tol megtáltosodott a gépem... CWH.én még sosem láttam tengerre nézve 80fps-t.... amúgy 60 élsimi nélkül...4x-el 40fps...
-
Sárpac
nagyúr
válasz Beowulf_78 #9518 üzenetére
Ez így van és csak arra akartam utalni, hogy a nagykereknek a dec közepei zárás előtt a sok bent ragadt cucctól valahogy meg kell szabadulniuk, pláne, ha mondjuk jövőre a fele be is csuk. Így logikus az ár és a garancia is!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
titán
Mi volt a bünti oka?
-
keIdor
titán
Huh nem irigyellek... IPON féle GTX-280 ár, vagy Gianni féle, mert ha elöbbi, akkor elég durva.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
50ccm papírjai vannak, de persze 125ccm. Eddig nem foglalkoztak vele, de ez csaj fakabát volt, és elkezdte keresgélni vajon mekkora is lehet, de lövése se volt hozzá mi az a robogó. Azt mondta indítsam be és húzzam be a kuplungot. Igazi lúzer. Majd azt mondta húzzam meg a gázt. Nem fogta fel, hiába mondtam neki ha meghúzom a gázt elindul a motor mivel autómata váltós.
Szóval frsz nélkül közúton...büntetési tétel 70-120k között. Mivel a csajom nevén van, ő kapott 70k-t, mivel én vezettem, hogy nekem is jó legyen hozzácsaptak 15k-t... Persze 1 kasszán vagyunk, szóval 85k...[ Szerkesztve ]
-
Saint
aktív tag
Sziasztok skacok,,,, egy kérdés, 260 GTX-em van ,, mennyi az az alap hömérséklet amin a kártya rendesen üzemel, és mennyi lehet a maximum,, mert a kari alapból 40%-osan pörgeti a ventit, amin kb 68 fokos a kari,,
rivatuner-rel felraktam 50%-ra de igy is 58 fok környékén van, mikor nem is csinálok semmit csak netezek,,,ez most normális vagy GÁZ az ügy,,,
köszike sziasztok
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
Cyberpunk
félisten
Hali továbra is vannak gondjaim a játékok futásával. Nem tudja valaki hogy az mitől van hogy valamikór bekapcsolom a gépet megy minden faszán és valamikór meg szagatnak a játékok mint állat ami példáúl a Warhead menni szokot csúcs grafikán 36-42 fps-el de sokszór elinditom és csak 8-10 fps-el megy. Mondjúk azt gyanitom hogy valami gixer lehet mert egy Giga GTX260 OC-vel már nem hiszem hogy ilyennek elő kelenne fordúlnia.
Szóval tip hogy ez mitől lehet?Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
90 fok körül el fog kezdeni hibázni a GPU GPU válogatja melyik hogy bírja..valamelyik 100on is elmegy..az enyém 92 felett dögledezett
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Saint
aktív tag
van a házba hütés 4 venti-is van és egy szerver venti is,
mikor leveszem a gép oldalát akkor kevesebb a höfok. , lehet hogy át kéne állnom vizhütésre?hogy tudom az órajelet visszavenni????
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
TTomax
félisten
válasz Cyberpunk #9526 üzenetére
Driver rendberakás... DX9 frissítés....XP rendberakása... esetleg GPU hőmérséklet monitorozása...így hirtelen...
(#9529) Saint
Az nagyon meleg..nem megy a powerplay....Jut eszembe... CoD5 90-110fps... 180.48 WHQL
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Az órajel visszavételnek automatikusan kell működnie.Nézdd meg,hogy valóban megtörténik e.Gpu-z vagy riva tuner mutatja.
Amúgy léghűtéssel is ugyan olyan jól kell működnie,gyárilag is azzal adják ki.
Ttomax:ha nem is megy a powerplay az akkor is sok.68 fok idle?[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
annyi az,ha nem megy a powerplay....
és a nagyobb gond nem is az,hogy az orajelet nem veszi vissza,hanem az hogy a feszültséget sem...illetve hát együtt kell a kettöt akkor beszélünk powerplay-röl...ha nem akkor mindig 3D-ben bömböl...[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
A drivert azt tegnap raktam újra mondjúk egy DX frisitést még meg probálok, és Vistát használok. Ja tudtok egy jó programot amivel játék alatt is lehett monitorozni a CPU/GPU hömérsékleteket? És még attól nem lehet hogy a C2D E6750-esemet meghúztam 3,2GHz-re bár melegedés gond nem lehet mivel egy nagy ASUS SilentSquar Evo torony van a gépben.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Beowulf_78
addikt
50% 58 fok az normális. Nekem 55% 48-49 fokos. Célszerű belőni úgy hogy elégedett legyél a hőmérsékletekkel és a zajszinttel, majd nvflash progival módosítani a bios-t. persze előtte mentsd le az eredetit. Ha gariztatni kell csak visszatöltöd az eredeti beállításokat. Ez egyszerűbb, mint állandóan futtatni a háttérben a rivatunert.
Nekem 82-83 foknál már hibázik, általában a GTX260 85-87 fokig bírja max. A GTX280 más tészta...ott jobb a hőtűrés, tehát nem összehasonlítható 3D-ben 1,12V kontra 1,18-1,19V. Tehát jobban is kell bírnia a meleget a GTX280-nak. Ha jól belövöd nibitorral a szabályzást akkor játékok alatt és Furmark alatt sem fog 73-74 foknál feljebb menni.mod: Most nézem...nem megy nálam a powerplay.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Illetve működik a powerplay....csak ha elindítom a fórumot akkor vált 3D-be...
-
Cyberpunk
félisten
Nah rá jöttem Riva tuner-el megnéztem Warhead alatt mindjúk csak 5 percig néztem de semmi rendeleneset nem vettem észre a GPU ez idő alatt max 56 fokig melegedett fel de ez idő alatt is szagatott mint álatt.
Grafikai hibát sem véltem felfedezni tehát szerintem a kártya is jó, akor márcsak a CPU van hátra. Oda mijen programot javasoltok amivel szintén mérni tudom valós időben a hőmérsekleteket? Everest megfelelő lenne?Hope was the right choice, and it always will be.
-
TTomax
félisten
válasz Cyberpunk #9537 üzenetére
Rivatuner mindent lát... CPU-t VRM-et GPU-t csak a setup-ra klikkelj és ott tallózd be a .ddl-et...
[ Szerkesztve ]
-
Saint
aktív tag
lehet hogy nem megy a powerplay??
nekem modhatod hogy mi az,, ha a villanyal van gondod azt megoldom,,, távolról is.....
hol lehet bekapcsolni a powerplayt??? ha be lehet egyáltalán...
nézem a gpu-z-t
és azt irja hogy a GPU órajel 576 MHZ
a memória 999ezeket az értékeket a sensor-s nál nézem,,,
most 100 %-osan megy a venti és igy 51 fok de nem szeretném hogy állandóan igy menyen.....
kérek segitséget
KÖSZIKE
-
Saint
aktív tag
a GPU-z progival néztem meg és úgy néz ki hogy ez állandóan full 3D-ben üzemel,, mit lehet ilyenkor csinálni,, rossz a driver???
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
nem megy a powerplay....
Azt driverböl magától dolgozik... milyen drivert raktál fel?Milyen oprendszer?★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
szicsu.leon
csendes tag
Imi
megoldódott a kártya problémája a 64 bites vistával?
"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"
-
Saint
aktív tag
windows xp sp2 /sajnos az sp3-alatt nem megy egy pár program/
178.24 nvidia hivatalos drivermi lehet a gond???
-
TTomax
félisten
jó akkor rakj fel egy 180.48-at.. ez az utolsó WHQL driver és akkor nézzük meg ismét... Mi nem megy SP3 alatt????
-
Saint
aktív tag
van digit kártyám amivel szinkronokat csinálok és nem megy sp3 -alatt, még nincs hozzá driver... hamarosan lessz a gyártó azt irta,, de lehet hogy csak etettek,, megint...
felrakom a drivert és meglátjuk.. kösziGigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
ImI87
őstag
válasz szicsu.leon #9542 üzenetére
hát a mai napon tünetmentes volt nfs meg cod alatt is.
lehet, hogy szar volt a win, vagy a 20 driver-től kékhalálozott, pedig mindig faszán kipucoltam. ez az új whql minden szempontból qrva jó! ez tényleg big bangmás:
ez mit jelent, hogy dx9 frissítés? ugye a vista-ban alapból dx10 benne van, és játéktól függ, hogy melyik dx-et használja. de ezek szerint a dx9-et még mindig frissítgetik? v.ki mondja már el, hogy mi a helyzet ezzel...... -
Saint
aktív tag
-
boogie84
veterán
igaz nekem nem 260asom van, de én evga precision-t használok...
nagy csöcsA sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest