Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
Nah először is 1 képecske kedvcsinálónak:
És 1 link hogy mégis milyen ez a VGA:[BFG 280GTX]
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
veterán
Tenulságos cikkeid vannak. grat!
Legalább az is megerősítést nyert, hogy a 3850-emnek elég a 2.66-on járatott X2. Most 2.5-ön megy és elégedett vagyokTehát akkor elvben akármekkora is a memóriaigény, nem szabad akadnia? Legalábbis, ha nem alapból limites... ATI-nál tudtam, hogy remekül működik, de valamiért az maradt bennem, hogy nV oldalon nem ennyire gördülékeny. Elvben tehát elképzelhető, hogy 1GB-nál nagyobb igényt is könynedén és akadásmentesen lekezel egy 512MB memóriás kártya is? Na ma is tanultam valamit.
Ettől még rettentően sok a 800+ MB
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
köszi
ennyire nem rózsaszín a helyzet. a fizikai adottságnál sokkal nagyobb memóriaigényt csak akkor tud egy kártya zökkenőmentesen kiszolgálni, ha ennek a nagy része textúra, mert ezeket bírja cserélgetni. és még itt is van limitáció, ez ugyan erősen kártyától és játéktól függ, de ökölszabályként, a fizikai memóriánál 2x nagyobb memóriaigény már aligha fog zökkenőmentesen működni.
az nVidia kártyák valamilyen okból nagyobb memóriafelhasználással dolgoznak, mint az ATI-k - erős a gyanúm, hogy ez a GT200-ban sincs másképpen, de ki kellene mérni."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
booz
senior tag
Megvan a problema rivatunerben a venti fix 45%forgott ezért volt a kifagyás most 1 ora cod és max72-73fok a kártya de a szobában van vagy 32fok alap orajelen használom
gpu-z -
booz
senior tag
na akkor teszek fel 1 képet hogyis néz ki a kártya a házikoban
-
booz
senior tag
nos igy néz ki a gépben az xfx gtx280 picit nagy
-
-
biggamer
veterán
válasz ludasmatyi #2672 üzenetére
Azért beválalnál egy ilyen téglát.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ludasmatyi
tag
válasz biggamer #2674 üzenetére
Mondtam én azt hogy nem?Sőt ha nem lenne ilyen drága még megérné megvenni is!Ez jó lesz akkor mikor a konkurencia kihozza féláron a 2 magos szörnyeteget!Az majd letöri az árát a "téglának".
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
biggamer
veterán
válasz ludasmatyi #2675 üzenetére
Pár hónap múlva már " csak " 100k lesz az ára, ha megjön a 4870 x2 akkor meg főleg fog csökkenni szerintem.
Viszont már most panaszkodnak a 4850 gyári hűtésére.
Azt mondják, hogy nincs olyan cm rajta, ami ne sütne.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Zsozsooooo
tag
Ez igaz lehet ? Mert a BFG magyar képviselete nem tud róla ! : A múlt hét folyamán már szó esett az OC szériáról, és most megérkezett a másik két verzió is. Ez utóbbiak kapcsán egy új, meglepő dolgot is felfedett a cég. Ugyanis minden 2008 Február 21-e óta vásárolt BFG termékre érvényes egy igen kecsegtető ajánlat. Ennek eredményeként 100 napig minden vásrló becserélheti VGA-ját bármilyen modellre és csak a különbséget kell megfizetnije. Jelen esetben mondjuk egy gyárilag vízhűtéssel szerelt GTX 280 H2OC-re
-
Henk
veterán
válasz Zsozsooooo #2677 üzenetére
Ezt hol hallottad?Lehet nekem is jól jönne egy ilyen lehetőség.
-
ludasmatyi
tag
válasz biggamer #2676 üzenetére
A melegedés nem probléma volt a gépemben vagy öt db 8800GT nah azokon is lehetne rántottát sütni vidáman Szerinted meddig tart kicserélni a hűtést?Szerintem nem sokáig!Nagyon tetszik a 280GTX teljesítménye csak az áramfogyasztása és az ára k....rva sok!És ha jól megnézzük egy értelmes játék nincs aminek ekkora vga kéne ezért is nyerő a másik oldal pont olyan kategóriában hozott ki kártyát ami épp elég az elkövetkező 1 évre ez tuti.Far Cry 2,Crysis,Cod 4,Mass Effect meg sorolhatnám szerintem a 4850,4870-el is simán elmegy egyedül talán a Crysis az ahol kell a beállításoknál kompromisszum.Úgyhogy ha az NV nem csinál mélyrepülést az áraival a nyakán marad a sok jó vga.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Hi
Tudja már valaki hogy mennyi lesz az ára a GTX260 nak?
-
biggamer
veterán
válasz ludasmatyi #2679 üzenetére
De qrva jó, veszek egy kártyát aztán rögtön cserélnem kell rajta a hűtést.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ludasmatyi
tag
válasz biggamer #2682 üzenetére
Kit érdekel a hűtéscsere?Inkább az mint az áramtemető!Így is 18k a havi villanyszámla!Sajnos az sincs ingyé.1x kicserél az ember 1 hűtést és annyi de annak meg az áramfogyasztása sem semmi.Nekem nem a sebesség számít.Jó a sebesség ha van mihez használni de mostanában nem lesz ilyen game.
-
nagyúr
válasz ludasmatyi #2686 üzenetére
elég megvárni egy RivaTunert, ami ismeri a 4850-et, és utána szépen be lehet állítani a venti fordulatszámát.
a GTX 280 fogyasztása meg csak akkor sok, ha üresjáratban egyáltalán nem megy a gép - ha igen, ott szépen visszahozza."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
ludasmatyi
tag
Hát nem tudom de még ha a fogyasztása ki is egyenlítődik ahogy említed még mindig ot van a gond hogy qrva erős a kártya de drága!Én 70-nél 1 forinttal sem adnák többet.Elsősorban a 4870 miatt mely csak 54k körül van és a 280GTX azért nem 2x gyorsabb nála szerintem.
-
Donnie
őstag
válasz Zsozsooooo #2680 üzenetére
Európára sajnos nem érvényes a program :
BFG Trade Up Program FAQs
I live in Europe. Can I participate in the BFG Trade Up program?
At this time the program is only available to residents of the United States and Canada. We are working on making the program available to other countries as soon as it is feasible for us to do so.
-
janos666
nagyúr
-
törölt tag
csak halkan jegyezem meg hogy kint a béta driver a karikhoz ami fizikát is számol. ha valakinek már ott figyel a gépüben és teszteli az érdekelne
letöltés elvben ut3 moddal már megy és vantage pontokba is erősen beleszól (cpu fizika számolást shaderrel végzi)
tényleg kíványcsi lennék mennyire stabil a driver és valós a hírlevél tartalma
mod link javítás[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
-
nagyúr
Sajna csoffadt a 600W-os Zalman-om a 280-ashoz. Azért ez röhej.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest