- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Az új driverrel iszonyatosan rosszul megy a shift. De miért???
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
tilbury
csendes tag
Hi skacok!
Hol lehet ezt a 2D/3D órajeleket nézegetni?? Most a 191.07-es driver van fent, de nálam pl. a Global settings-nél nincs is olyan paraméter amit be tudnék állítania prefer maximum-ra -
g@bo
nagyúr
BFG Tech GeForce GTX 260 OC MaxCore nVidia GTX260 896MB Mag/Ram/Shader órajel: 590MHz/1998MHz/1296MHz, 216 Core / 31 390 HUF +áfa
erről mi a véleményetek? sokat fogyaszt, jó áron van? v inkább valami más, esetleg 5770?
-
bognar110
őstag
Hello all, aszt szeretném kérdezni hogy szerintetek jo-e egy mercury 450w táp a zotac gtx260 nak ??
-
rup1u5
nagyúr
válasz bognar110 #18157 üzenetére
Be se tenném mellé a GTX-et.
Corsair CX400W már elég lenne neked.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Henk
veterán
válasz bognar110 #18161 üzenetére
Lehet, hogy kibírná tovább is. De az is, hogy mikor megterhelnéd elpukkanna a táp és ha nincs szerencséd akkor esetleg a lap,proci is menne vele. Nem hiszem, hogy akkor természetes lenne a mosolyod. Nem tudom milyen védelem van benne, meg mennyire stabil. Csak ezért mondtam, hogy én nem kockáztatnék.
-
laragirl83
őstag
-
tilbury
csendes tag
Srácok erre vki?
előre is thx -
bognar110
őstag
Nekem eszt ajánlották a boltba ezen kettö vga táp csati van [link]// [
[ Szerkesztve ]
-
tilbury
csendes tag
válasz csucsu69 #18173 üzenetére
Hi!
Feltettem az evga kis porgit. ez szépen mutatja is amit kell, de ebből, honnan látom, hogy mikor kapcsol át 2Dből 3D-be?
pl. amikor a core clock: 650-ről lemegy 300-ra akkor visszaveszi magát 2D-be?jah és amit TTomax linkelt be képet, nekem nincs olyan "Power management mode"
egy gforce tgx260-om van amúgy. -
Laraxior
titán
válasz bognar110 #18178 üzenetére
ebből a szarból (HKC) lehet hogy 1000W is kevés lenne.... TÁPot kell venni nem vasdobozt... az a gép alapja. Annak kell a legmegbizhatóbbnak lennie
inkább vegyél kisebb teljesitményűt,de megbizhatóbbat.
(Seasonic,Chieftec,OCZ, Corsair, Zalman..stb..)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bognar110
őstag
Az a hks vagy milyen táp tényleg ratyi kösszi azért hogy szóltatok
Henk :Akkor a corsair-t veszem meg[ Szerkesztve ]
-
tilbury
csendes tag
a driverem forceware 191.07
itt egy kép a control panelről -
Qru
MODERÁTOR
Nem tudjátok a coolbits megy ezekkel az új driverekkel is? Nem mintha használnám csak kíváncsiság.
Most nyomom a DAO-t, simán bírja a GTX260 alapon 1680x1050 8x AA, minden maxon. Pedig jobban néz ki mint a Resi 5 még is jobban szalad.
#nincsbennetarcsi
-
bognar110
őstag
Hali all néztem egy cooler master tápot nem sokkal drágább a corsair-nál! SZerintetek ??
-
TTomax
félisten
válasz bognar110 #18189 üzenetére
Mutass rajta csak egy darab 6pines PCI-E csatit...jahogy akkor két darab átalakitó is kelleni fog... szerintem ez a táp kevesebbet tud 12v-on mint a CX400..
Ahm most nézem a gyártó oldalát... van rajta... 1db 6pines...
Nahm....
A CM extreme 2 darab 12V-os ággal rendelkezik 18A-al egyenként a Corsair pedig egy 12v-os ággal ami 30A....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #18190 üzenetére
Egy GTX 260-hoz majdnem mindegy melyiket veszed... én a Corsairt venném de ez a magánvéleményem... igaz nekem most is az van egy HX 520,és nagyon meg vagyok vele elégedve...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bognar110
őstag
Köszönöm mindenkinek akkor aszt veszem de lehet 450 esbe
-
Mans20
addikt
Én is a corsairt javaslom,érdemesebb egy erősebbet venni,mert amikor gépcsere van akkor elég lesz annak is,nekem TX650 van azon van 2x6+1 tűs csatlakozó a vga hoz,és 2x4 tűs 12V ami a lapba megy.
-
Laraxior
titán
nem mondanám feleslegesnek...a pénzkidobás helyesebb szó. Előbb-utóbb úgyis szükség lesz rá Van aki előre gondolkodik... tápban pedig érdemes. Azért vásárolunk 600W felettit általában... pedig elvinné egy 450W-os is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App