- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz Sziszifeca #17752 üzenetére
Hát én is amúgy
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Laraxior
titán
REndkivül megbízható ember...Nála asszem fel se merülhet az ilyen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
laragirl83
őstag
Én 3ik hete....
Ha most ezen a héten sem sikerül megérkeznie a cuccnak veszek 5@s-tól ramot és kész.
Eddig tartott a türelmem.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
P00By
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz laragirl83 #17758 üzenetére
Az enyém most fogyott el, lásd aláírásom... Egy dolog van amire nagyon ugrok és az az, ha hülyének néznek.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Vaporchamberes, érdekes azt hittem csak a Sapphire-nak van ilyenje...
#nincsbennetarcsi
-
laragirl83
őstag
Másik topikban már írtam, tegnap este megjöttek a ramok, 3 hét ez benne van, de olyan gyártók moduljait hozza, amit másképp te sehogysem szereznél be, boltban főleg nem
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #17766 üzenetére
Ez egyben azt is jelenti este már tudok mondani adatokat, mennyire sikerült a hűtés módosítás!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz laragirl83 #17767 üzenetére
Kíváncsi vok, hogy sikerült a moddolás!
Másik topikban kitárgyalva a téma.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Megjelent az első hivatalos OpenCL-t támogató driver (190.89).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rup1u5 #17770 üzenetére
"Mindkét nagy GPU-gyártó cég rendelkezik a termékeik képességeihez igazított programozási interfésszel. A zöldek ezt CUDA-nak, míg a vörösek Stream SDK-nak nevezték el. A fejlesztőknek viszont sokkal fontosabb lenne egy olyan szabványos GPGPU API, amelyet mindkét cég maximálisan támogat. Ezzel a lépéssel jelentősen megkönnyíthető lenne a grafikus processzoron futtatható programok fejlesztése, hiszen nem kell két eltérő interfészre megírni a projektet. Jelen állás szerint a feladat betöltésére két versenyző esélyes. Az egyik jelentkező a Khronos Group által fejlesztett OpenCL (Open Compute Language), míg a másik a DirectX 11-ben bemutatkozó Compute Shader technológia."
BővebbenRájött az nV, hogy hiába erőlteti a saját platformot nem ők a piacvezetők, nem ők diktálnak így kénytelenek beadni a derekukat, mert ha tovább erőltetik azzal csak mégjobban az ATi malmára hajtják a vizet hosszútávon. Miért is? Egyre több user-nek van Radeonja, HD5000-es széria is várhatóan hasonlóan csúnyán aláz mint a HD4000-es széria. Nem véletlen, hogy méllyen hallgatnak a GT300-as szériáról sztem. Ezért a programozók inkább az ATi féle S-SDK felé fognak hajlani (de leginkább az egységes programozási interfész felé, ezzel kaszálnák a legnagyobb felvevő piacot), mert ugye neki a lehető legnagyobb célközönséget kell befogniuk, hogy minnél többet adjanak el a programjukból.
Az nV alig tud kártyát eladni jelenleg mert nem eléggé ütőképesek ár/érték viszonylatban tehát nem sokáig tudják a zsebükben tartani a játékfejlesztőket (elfogy a lóvéjuk, lásd a Terminator játék sem kapott PhysX támogatást végül anyagi gondok miatt), úgytűnik a PhysX is haldoklófélben van. Akkor lenne hosszútávon életképes az alapvető elképzelésük, ha nem csak nV-n futna. Ezt az nV nem akarja mert akkor nem jönne vissza soha a Ageia-ért kifizetett nem kevés összeg (sztem így sem).
nV mikor is jött ki az asztali DX10.1-es karival? Most a GT220-al, az is OEM piacról kicsempészett kari (mint anno a 7900GTO) és kb harmat gyenge (9600GT-vel van pariban kb). nV mikor jön DX11-es karikkal? Kicsit le van maradva és az alsó szegmensekben sem eléggé ütőképesek, ahol nem számít annyira a DX 10.1/11 képesség hanem az alacsony fogyasztás. Szóval kénytelen nyitni mert így a saját dugájukba dőlnek szép lassan/gyorsan.#nincsbennetarcsi
-
Finwe
őstag
Hali!
Végül gigabyte gtx 260 lett, 182.50-et raktam rögtön rá Egész jól működik ez az evga-s progi is, viszont játékokból kilépeget. (cpu 3.3GHz-en van, kicsit instabil lett ezzel a vga-val, az sb hűtésre tippelek mert azt telibe lefedi )
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
laragirl83
őstag
Jujjujujuj
[link]gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Zsubi
őstag
válasz laragirl83 #17774 üzenetére
terhelés alatt mennyivel jobb ez a hűtő
vrm-et hűti rendesen -
-
Zsubi
őstag
-
laragirl83
őstag
-
Zsubi
őstag
válasz laragirl83 #17778 üzenetére
komoly hangja milyen pontosan milyen Zotac karid van
egy kis tuninggal is megnéznéd olyan 700mhz körül[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
Hangaj 0! Komolyan mondom, cpu hangosabb pedig az is halk!
bírja vga a 700/1400/2500at is, de mindek erőltessem, már a saját BIOSom van rajta ezekkel az órajelekkel, full biztonság kedvéért!gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Qru
MODERÁTOR
Ez aztán nem gyenge! Grat, lehet szabadalmaztatni...
#nincsbennetarcsi
-
Gaben01
őstag
Ez nagyon komoly. Nálam warhead alatt percek alatt fölszalad a gpu 85 fokra 100% venti mellett.Az enyém nem refnyákos,vajon jó lenne erre is az ac extreme? [link]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
rup1u5
nagyúr
grat!
kérünk majd szép, éles fotókat is!
ez még 192-es 260-as, hogy ennyi hőszenzora van?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Henk
veterán
válasz laragirl83 #17780 üzenetére
Jónak néznek ki a hőfokok.
Venti az mindig 60%-on megy? Hangjára kiváncsi lennék személyesen, lehet bepróbálnék én is egyet. Az a gondom, hogy a vrm hőfokokat nem tudom monitorozni, így nem tudnám ha gond lenne. -
-
laragirl83
őstag
Igen, ezt is módosítottam nibitorral, amit felsütöttem rá BIOS-t az emelt órajeleken kívül min. duty cycle is 60% lett. Semmi hangja....!!
-
Pubszon
veterán
A ref GTX260 mennyivel hosszabb mint a ref 8800GT?
Illetve, a Gainward GTX260 Golden Sample ref nyákos vagy ha nem mennyivel tér el?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
P00By
nagyúr
-
laragirl83
őstag
Toltam fél óra CS Source-ot, 1680*1050, 8*MSAA, full high, gpu max 43 fok, VRM 50-en belül... asszem' nincs hozzá fűzni valóm...
-
Henk
veterán
válasz laragirl83 #17797 üzenetére
Csak azt tudnám a vrm hőfok hogyan javult ennyit mikor a gyári hűtővel is majdnem eléri a 100 fokot esetenként.
De tényleg nagyon jó értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest