Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fodin

    tag

    válasz Zoltanfi #2679 üzenetére

    A leírtakkal egyetértek, de ettől függetlenül,ha választanom kellene, újra a 6230i-t venném.

    Nem mindenkinek jön be a nyitogatós feeling, kocsiban lényegesen macerásabb telefonálni, illetve egy szabad kézzel macerásabb felvenni, stb. Úgyhogy -Jégkokóval egyetértve- tényleg inkább a 6233, de:

    Az új S40-es menü tényleg szebb, de nekem a régi szimpatkusabb, pár helyen logikusabb.

    A kijelző tényleg sokkal, de sokkal szebb, főleg, ha látni a két készüléket egymás mellett. Viszont a telefont telefonálni használom, a kameráját csak, ha hirtelen lefotózok valamit, egyéb esetben digit fényképezőt. Ettől fogva nekem bőven elég a gyengébb kijelző, legalább kevésbé meríti az akksit.

    Egyébként ez már a 2. 6230i-m, a régit már újabb Nokiákra cseréltem (N70, 6270). Rengeteg szoftverhibájuk volt (persze lehet, hogy én fogtam ki rosszakat), a tudásuk nagy részét nem használtam, egyfolytában szívtam velük (nem csörög, torzít, nem ébreszt, stb...) Ezek után vettem újra 6230i-t, nekem az eddigi (jópár :D) telóm közül a legjobb!

    A leírtak az én szubjektív véleményem..., át ne harapjátok a torkomat! :R

    Egyetlen problémám vele, (az előző is ilyen volt), hogy BT headszet használata után a csörgés emelkedőre állítódik, egy idő után, vagy ki-be kapcsolással megjavul. Ha valaki tud megoldást, ne titkolja el. 3.70-es szoft van rajta.


Új hozzászólás Aktív témák