Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Sziasztok!

    Normál esetben nem írnám le, de szétvet az ideg.

    Lassan 1 éve együtt vagyunk a csajszival, de ez nem számít. Minden szép és jó, volt.
    Fősulira jár, és olyan szakra, ami elég sokat kér tőle, így már az elején megegyeztünk hogy ha suli van akkor csak hétvégén találkozunk. Tehát péntek-szombat-vasárnap és akkor így együtt vagyunk végig.
    Mivel én is tanulok, és még melózok is, mondhatni nekem is jó így. Hétköznap meg msn, meg telefon.

    Aztán az elmúlt két hétben közömbös lett... Ha ott vagyok vele, akkor nem, de már nem akar telefonálni, merthogy az kötött.. lánc stb, és érti hogy másoknál ez normális hogy naponta akár többször is beszélnek, neki most nem kell ez.. Msn-en alig szól hozzám, és szoktak olyat, hogy néhány fősulis évfolyamtársával felmennek egyikőjükhöz, és rajzolnak... TEgnap is volt hajnalig, kb négy sort beszéltünk, ma is feljöttem msn-re este, és annyit kaptam hoyg Szia baba, átmentem rajzolni, ma sem leszek itthon, pusz.

    Ennyi, szal ma sem fogunk beszélni, mert felhívni nem fogom az hót ziher. Amikor szombaton voltam nála – mert az elmúlt hétvégén csak ennyit találkoztunk, hogy nála voltam kb 3 órát, akkor beszéltünk erről az egészről. Tudja, hogy valami gáz van, de nincs, nincs senki más neki.. még elmondta mielőtt megkérdeztem volna. A múltját ismerve és a barátnője szerint is ő nem olyan hogy csak úgy megcsalja a párját..

    Szal beszéltünk erről szombaton, én hülye állat, meg mindent elmondtam neki, hogy mennyire szeretem, stb, és ez rossz nekem.
    De nagyon. Úgy volt, hogy ma beszélünk msn, de "úgy alakult hogy átmegy ma is".

    Szétvet az ideg.. nyugtatót szedek, és nem használ. Nem bírom ezt, remegek az idegességtől, és nem tudok enni.

    Karácsonyi ajándékot sem vettem neki mert tököm tudja mi lesz itt.. Nem értek semmit.. Talán nem mutattam újat? De ez sem volt baj... meg ilyenről szó sincs.. Jövőhéten 29-én mennénk Mátrába, egy pár napra édeskettesben.. ebből sem tudom hogy mi lesz..

    Hívjam most fel? Áhh, mintha utána mennék.. Mi legyen? Nem bírom.. kikészülök teljesen... senkinek nem kívánom ezt...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák