Hirdetés

Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    az van hogy annak ellenére amit itt elmondtam szerelmes vagyok.
    6éve ismertem meg amikor elakartam magam tenni depressziós jellegemmel lábalól, és az egyongyilkossag.hu-n "tanácsadó, mentsvárként" ennek a lánynak megtaláltam az elérhetőségeit, elkezdtünk beszélgetni, meg hasonló, értelem szerűen elég fiatal voltam akkor és ő sem volt sokkal idősebb, na mind1 ez a múlt.
    6éve msn, telefon minden mennyiségben, nagy összeveszések, több hónapos letiltások, minden játszott, aztán tavaly év végén volt egy képzésem a lakhelyéhez közel (utólag kiderült kb. 400m-re voltunk egymástól:). Akkor találkoztunk először és hát ahogy lennie kell érdekesen alakult az eleje , de a végén olyan csókot kaptam amilyet azóta se tudtak reprodukálni.
    Na aztán az aktuális, most voltunk túl egy ilyen letiltásos, hagyjálbékén korszakon, mert azt mondta nem kivitelezhető, meg a betegsége sem engedi hogy a kapcsolatunk kibontakozzon meg mindenféle kifogások. Sacc 2hete melóba hallgattam egy olyan számot ami rá emlékeztetett, meséltem neki a kollégámnak, aztán hazaérve konstatáltam hogy ujra megjelent msnen és írt is, hiányzom, mennyek ha tehetem. Aztán tegnap este kissé megkésve, de lementem hozzá. Megismétlődött az ami a múltkor, annyi különbséggel hogy az eleje is csodás volt, aztán elmentünk arra a szórakozó helyre ami a stílusunkhoz leginkább illő, ott is jól éreztem magam vele, aztán séta a buszhoz és ismét vázolta hogy ez jövő év nyaráig biztosan nem megy mert "nem". Pontos okot nem kaptam, azt tudom hogy akkor pestre költözik és várom is, de nem értem hogy addig miért nem adja meg az esélyt arra hogy valami is lehessen.
    A 6év alatt nekem is volt már komoly kapcsolatom, neki pedig még komolyabb mégis mindig "ottvoltunk" egymásnak, és most is szemrebbenés nélkül mondta a képembe hogy szeret...
    Nem igazodom ki rajta egyszerűen.

    na valahogy így állok most, és úgy érzem magam mint az Reign Over Me-ben Alan, aki máson szeretne segíteni holott ő vérzik több sebből.

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Aktív témák